- 8 Temmuz 2024
- 13
- 2
- 24
- Konu Sahibi karenn7373
Öncelikle merhaba ben 20 yaşındayım buradan baya vajinal enfeksiyonla alakalı çok hikaye dinledim hiç kimse net çözümünü bulamamış ve evliler ben evli bile değilim yaşadıklarım çok ağır geldi kadın doğuma gittim vaginal gandrella ve Candida pozitif çıktı mantarım var çok ağır psikolojim bozuldu iyi gelen çayları araştırdım her şeyi aldım ama burası geçecek gibi değil ve mantar var vajina içi çok yoğun dedi doktor ailem bunu haketmiyor sürekli depresif halde yatıyorum çok takıntılı ve stesli birisiyim neden böyle oldu diye çok üzülüyorum genç yaşımda ama oldu işte Candida stresten de geçmiyor zaten stres yapmama da elde değil bu gandrella bakterisi falan rahim ağzı kanseri yapar diye korkuyorum doktorlar sadece antibiyotik yazıyorlar onlara gitmek de çözüm değil kendi kendine de geçebilecek şeyler değil kendime zarar verip gitmeyi Düşünüyorum artık yaşıtlarım gezip içip eğleniyorlar ben böyle şeylere yakalandım çok ama çok üzülüyorum çok zormuş gerçekten kadın olmak hepiniz kendinize çok dikkat edin