• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Enfeksiyon sen neymişsin🥺

Ben dayanamadım eşimi nöbetçi eczaneye yolladım “monurol” aldırdım. İdrar yolu enfksiyonları için b grubu antibiyotik tek içimlik. Sabaha ağrılar azalmış oluyo daha önce kullanmıştım. Benim muhtemelen idrar yolunu da sardığı için böyle acı çekiyorum. Vajinal için ilaç farklı olsada bu idrar yaparkenki acıdan kurtulmak istiyorum. Hamileler de kullanabiliyor bence sizde kullanabilirsiniz
Hamilelik şüphem olmasa hic tereddutsz ilaclar alicam. Ama biraz beklemek istiyorm. Netlesince enfeksiyon icin tedavi başlatacağım. O surecte bolca su ile gecirmeye çalışıyorum. Ama bu onerdiginiz ilaci arastiracagim tesekkurler

Çok geçmiş olsun canım o lekelenmeler hep enfeksiyondandır bende yerleşme kanaması diye şey etmiştim ama dğldi idrar yaparken canım çıkıyordu af buyur kan geliyordu hep kasık sancısı bel sancısı mide bulantısı hepsi enfeksiyon illetinden insaAllah şifa bulursun sende
2 fun once Lekeyi gorunce aha desim hamileyim. Ama sanirim gebelik yok . Enfeksiyon var. Çünkü kasiklarim agriyor idrar yaparken de cok canim aciyor. Insallah hepbirlikte sifa bulalim. Ardından da bebislerimiz olsun 👸🏻

2 fun once Lekeyi gorunce aha desim hamileyim. Ama sanirim gebelik yok . Enfeksiyon var. Çünkü kasiklarim agriyor idrar yaparken de cok canim aciyor. Insallah hepbirlikte sifa bulalim. Ardından da bebislerimiz olsun 👸🏻
Amin canım amin hiç emfeksiyon geçirdin mi şuana kadar

Hamilelik şüphem olmasa hic tereddutsz ilaclar alicam. Ama biraz beklemek istiyorm. Netlesince enfeksiyon icin tedavi başlatacağım. O surecte bolca su ile gecirmeye çalışıyorum. Ama bu onerdiginiz ilaci arastiracagim tesekkurler
Benimde hamilelik şüphem var ve doktorum vermişti bu ilacı hamilelikte de kullanılıyor. Çok şükür bugün o kadar rahatım ki iyi ki kullandım mucize gibi

Bir kere daha olmustu ama cabuk atlatmistim. Bu sfeer ciddi sanirim
Gitmedin mi hastaneye canım aksatma bak anlatamayacagım kadar zor ağrılı kabus gibi bsy yani assssla aksatma canını alıyor insanın ben neler çekiyorım hala geçen gece canıma tak etti oturup ağladım yeter Allah'ım artık dedim

Ben dayanamadım eşimi nöbetçi eczaneye yolladım “monurol” aldırdım. İdrar yolu enfksiyonları için b grubu antibiyotik tek içimlik. Sabaha ağrılar azalmış oluyo daha önce kullanmıştım. Benim muhtemelen idrar yolunu da sardığı için böyle acı çekiyorum. Vajinal için ilaç farklı olsada bu idrar yaparkenki acıdan kurtulmak istiyorum. Hamileler de kullanabiliyor bence sizde kullanabilirsiniz
Reçetesiz alınabiliyor mu

Back
X