Sakin kalmak önemli ya doktor nasıl yönlendirirse o şekilde hareket etmek lazm ne tavsiye versem hiç bilemedim şuanKızlar öğlen iki parmak açılmam vardı vajinal doğum olcak süreci düzgün yönetmem için tavsiyeleriniz neler biraz korkuyorum
Ay teşekkür ederim iki parmak açıklıktan sonra ne zaman başlar doğum tahminiSakin kalmak önemli ya doktor nasıl yönlendirirse o şekilde hareket etmek lazm ne tavsiye versem hiç bilemedim şuanRabb'im tek avazda kurtarsın inşallah kolay doğumlar diliyorum
İkı parmak demek yerine cm vermedi mi DoktorunuzAy teşekkür ederim iki parmak açıklıktan sonra ne zaman başlar doğum tahmini
Yok ya bende sormayı akıl edemedim acıdı biraz eve gelince de kahverengi akıntı oldu çok azİkı parmak demek yerine cm vermedi mi Doktorunuz
Yok evdeyim ağrın olursa gel dedi adet sancısı gibi oluyor ara sıraSancı var mı, hastanede misiniz?
38 haftalık endişelenmem gerekir mi akıntıdan miktarı çok azdı bakarken biraz acıttı ondan diye düşündüm amaDakika olarak sancıları sayın mutlaka ve kahverengi akıntı artarsa mutlaka tekrar gidin. Bu arada kaç haftalık?
Doğum sancısını nasıl anlıyoruzDakika olarak sancıları sayın mutlaka ve kahverengi akıntı artarsa mutlaka tekrar gidin. Bu arada kaç haftalık?
Doğumunuz normal mi oldu süreç nasıldı napmam gerekiyor önerileriniz nelerBenim kahverengi akıntı sonrası 20 dakika da bir düzenli sancım gelmeye başlamıştı.
Regl sancısından daha üst seviyede bel ve kasıklarıma aynı anda kramp girer gibi oluyordu.
Evde kaç saat çektiğimi tam hatırlamıyorum ama hastanede akşama kadar çekip zorunlu sezaryen oldum, bebek kordona dolanmıştı tam dönemedi .Doğumunuz normal mi oldu süreç nasıldı napmam gerekiyor önerileriniz neler
38 tam haftası hiç korkmayın dakikaları tutun dakika Aralıklari azaldıkça doğum yaklaşıyor demektir. Lekelenme elle muaneden dolayı olmuştur. Mide bulantısı olursa hiç beklemeyin direk hastaneye gidin. Ben de sancılarla çok erken gittim hastaneye ve boş boş orda çektim sancıları işi aceleye getirmek için suni verdiler haa suni kötü değildi ama erken vermişlerdi doğum acele olsun diye. Yürüyüş yapın evin içinde açılma ve sancı ilerler duş alın dediğim gibi sancı sıklıkları azalırsa hastaneye gidin hemen. Yakın mi hastane taksi veya araba var mı hemen öyle atlayıp gidesiniz.38 haftalık endişelenmem gerekir mi akıntıdan miktarı çok azdı bakarken biraz acıttı ondan diye düşündüm ama
Özel değil maalesef şimdi nişanım geldi galiba hâlâ evde bekliyorum bakalımEvde kaç saat çektiğimi tam hatırlamıyorum ama hastanede akşama kadar çekip zorunlu sezaryen oldum, bebek kordona dolanmıştı tam dönemedi .
Özel hastane ise arayıp akıntı olduğunu iletiniz onlar nöbetçi dr sorup bilgi verirler.
Sorun değil derler ise ılık duş, yürüyüş, merdiven inip çıkma gibi durumlarda açılma hızlı oluyor.
İnşallah benimde kolay olur yaStres yapmayın sancıları takip edin, yürüyün son kontrollerinizi yapın, suyum geldi diye duş aldım hazorlandim gittim ağrım yok denecek kadardı 12saat sonra doğurdum o süreçte odada beklerken dediler biz monitörden takip edeceğiz sen rahatla yürü falan, e dedim doğumum gelirse nereden anlayacagim ebe güldü anlarsın canım anlarsiiiinnn dedi, anladımşimdi düşününce boşuna evham yapmışım güzel bı süreçti az kaldı kavusmaniza, sağlıcakla kavuşun inşallah, ağrılarını takip et çoğalıp siklaşmaya baslayinca gidersin o zamn bile paniğe gerek yok son sancı araliklari çok sık zaten panik yapacak vakit bile kalmıyor, olup bitiyor
Bende suni verirler diye bekliyorum nişanım geldi yeni38 tam haftası hiç korkmayın dakikaları tutun dakika Aralıklari azaldıkça doğum yaklaşıyor demektir. Lekelenme elle muaneden dolayı olmuştur. Mide bulantısı olursa hiç beklemeyin direk hastaneye gidin. Ben de sancılarla çok erken gittim hastaneye ve boş boş orda çektim sancıları işi aceleye getirmek için suni verdiler haa suni kötü değildi ama erken vermişlerdi doğum acele olsun diye. Yürüyüş yapın evin içinde açılma ve sancı ilerler duş alın dediğim gibi sancı sıklıkları azalırsa hastaneye gidin hemen. Yakın mi hastane taksi veya araba var mı hemen öyle atlayıp gidesiniz.