Hiç korkma kendini sıkma rahat bırak çok basit bir şeyMerhaba hanımlar ben yeni evli sayılırım 1 seneyi yeni geçti hemen hemen ve hiç kadın doğuma gitmedim, geçen ay gittim ve korkudan alttan muayene olamadım ultrasondan baktı doktor birşey yok dedi ama adet olduğunun 2. 3. günü gel dedi hem muayene edecek hem hormon testi yapacak. Birkaç zamandır uzun ve ağır kanamalı adet dönemi geçiriyorum ve halam ve babaanneminde rahimleri alınmış zamanında genetik birşey olabilir. Neyse konunun aslı yarın gidiyorum doktora ama alttan muayene nasıl olur bana anlatır mısınız çok tedirgin ve gerginim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Eskiden olan teknolojiler yok artık canım mesela annem anlatır şimdi hamileyim diye benim sancı ağrım fazla olmadı doğurucam galiba dedim inanmadılar başı gelmişti diye ama şimdi nst ye bağlanıyorsun sancı var mı yok mu görüyorlarNe bileyim büyüklerden duyduğum kadarıyla hep etkilendim annem falan hiç gitmek istemezdi. Canım acır falan diye korkuyorum sanırım ya tabii bir de yabancıya açma gibi. Hiç kendimle barışık değilim bilinçli girmek istedim oraya o yüzden
Merhaba hanımlar ben yeni evli sayılırım 1 seneyi yeni geçti hemen hemen ve hiç kadın doğuma gitmedim, geçen ay gittim ve korkudan alttan muayene olamadım ultrasondan baktı doktor birşey yok dedi ama adet olduğunun 2. 3. günü gel dedi hem muayene edecek hem hormon testi yapacak. Birkaç zamandır uzun ve ağır kanamalı adet dönemi geçiriyorum ve halam ve babaanneminde rahimleri alınmış zamanında genetik birşey olabilir. Neyse konunun aslı yarın gidiyorum doktora ama alttan muayene nasıl olur bana anlatır mısınız çok tedirgin ve gerginim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Bu sabah gittim zaten, korkulacak birşey yokmuş insan bilmediği birşey olacağı zaman istemsiz çekiniyor korkuyor. Bundan sonra mutlaka gidicem düzenli olarakÖncelikle korkulacak bir şey yok.
Ayrıca 6 ayda bir gitmeniz gerek kadın doğuma. Sağlık bu, ertelerseniz kendinize zarar edersiniz. Ayrıca ileride çocuk düşünüyorsanız alışmanız gerek alttan muayeneye.
Yabanciya acmak degilki bu doktor. İlk kez gidecegin icin gerilmen cok normal ama inan korkacak birsey yok. Bazi durumlarda alttan bakilmasi gerekiyor o yuzden dogru teshis icin biraz disini sık sendeNe bileyim büyüklerden duyduğum kadarıyla hep etkilendim annem falan hiç gitmek istemezdi. Canım acır falan diye korkuyorum sanırım ya tabii bir de yabancıya açma gibi. Hiç kendimle barışık değilim bilinçli girmek istedim oraya o yüzden
Gittim gittim birşey yokmuş gerilecekYabanciya acmak degilki bu doktor. İlk kez gidecegin icin gerilmen cok normal ama inan korkacak birsey yok. Bazi durumlarda alttan bakilmasi gerekiyor o yuzden dogru teshis icin biraz disini sık sendeUmarim hakkinizda hayirlisi olur
Super o zamanGittim gittim birşey yokmuş gerilecekbir yumurtalığım polikistikmiş. Bundan sonra artık düzenli gidicem
Sorun çıkmaz umarim başka tez zamanda da hamile kalırsınız inşallahGittim gittim birşey yokmuş gerilecekbir yumurtalığım polikistikmiş. Bundan sonra artık düzenli gidicem
Şuan zaten düşünmüyoruz da ilerisi için şimdiden tedavisi neyse çözmüş olucaz kısmetseSorun çıkmaz umarim başka tez zamanda da hamile kalırsınız inşallah