Vajinal (Alttan) Muayene

thempress

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
236
228
Merhaba hanımlar ben yeni evli sayılırım 1 seneyi yeni geçti hemen hemen ve hiç kadın doğuma gitmedim, geçen ay gittim ve korkudan alttan muayene olamadım ultrasondan baktı doktor birşey yok dedi ama adet olduğunun 2. 3. günü gel dedi hem muayene edecek hem hormon testi yapacak. Birkaç zamandır uzun ve ağır kanamalı adet dönemi geçiriyorum ve halam ve babaanneminde rahimleri alınmış zamanında genetik birşey olabilir. Neyse konunun aslı yarın gidiyorum doktora ama alttan muayene nasıl olur bana anlatır mısınız çok tedirgin ve gerginim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Hiç korkma kendini sıkma rahat bırak çok basit bir şey kadınsal sorunlar bitmiyor maalesef ama en iyi oradan görebilir senin iyiliğin için kendini sakinleştirmelisin

Alttan muayenede korkulcak bişey yok ki merak etme muhtemelen ultrason var uzun ince onunla bakacak onunda rahatsız eden bir tarafı yok hiç endişelenme çok ince bir şey zaten parmak kalınlığında

Ne bileyim büyüklerden duyduğum kadarıyla hep etkilendim annem falan hiç gitmek istemezdi. Canım acır falan diye korkuyorum sanırım ya tabii bir de yabancıya açma gibi. Hiç kendimle barışık değilim bilinçli girmek istedim oraya o yüzden

Eskiden olan teknolojiler yok artık canım mesela annem anlatır şimdi hamileyim diye benim sancı ağrım fazla olmadı doğurucam galiba dedim inanmadılar başı gelmişti diye ama şimdi nst ye bağlanıyorsun sancı var mı yok mu görüyorlar Sadece insan yabancı birinin bakmasından rahatsız oluyor onun dışında çok bi zorluğu yok

Merhaba tekrardan mesajlarınız beni rahatlattı teşekkür ederim yanıtlayanlara. Öncelikle korkulacak hiçbir şey yokmuş arkadaşlar bunu okuyacak kişilerde hiç korkmasın hiç acımadı gayet rahattı. Bir yumurtalığım polikistikmiş tembellikte varmış bu şekilde.

Öncelikle korkulacak bir şey yok.
Ayrıca 6 ayda bir gitmeniz gerek kadın doğuma. Sağlık bu, ertelerseniz kendinize zarar edersiniz. Ayrıca ileride çocuk düşünüyorsanız alışmanız gerek alttan muayeneye.

Bu sabah gittim zaten, korkulacak birşey yokmuş insan bilmediği birşey olacağı zaman istemsiz çekiniyor korkuyor. Bundan sonra mutlaka gidicem düzenli olarak

Yabanciya acmak degilki bu doktor. İlk kez gidecegin icin gerilmen cok normal ama inan korkacak birsey yok. Bazi durumlarda alttan bakilmasi gerekiyor o yuzden dogru teshis icin biraz disini sık sende Umarim hakkinizda hayirlisi olur

Yabanciya acmak degilki bu doktor. İlk kez gidecegin icin gerilmen cok normal ama inan korkacak birsey yok. Bazi durumlarda alttan bakilmasi gerekiyor o yuzden dogru teshis icin biraz disini sık sende Umarim hakkinizda hayirlisi olur
Gittim gittim birşey yokmuş gerilecek bir yumurtalığım polikistikmiş. Bundan sonra artık düzenli gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…