Vajinal akıntısı olanlar buraya!

Kızlar bana yardım eder misiniz? Benim bir süredir akıntım var, renksiz ve kokusuz.Kaşıntım da yok.Önce mantar sandım, y,dışında yaşıyordum ben oradaki doktor kültür bile almadı evet galiba mantar dedi, ağızdan bir hap verdi...hemen regl oldum ertesinde sonra da taşınma vs derken dikkat etmediM.Türkiyeye dönünce gittim hemen kızılaya, muayene sonucunda doktor akıntın var dedi, kültür yapıldı, sonuç temiz.Hiçbir şey yok, doktor şaşırdı.Ne yazsam sana dedi, vücudunun Ph dengesi bozulmuş ama bakteri ürememiş dedi.Fitil,antibiyotik ve B vitamini verdi.Bir de karbonatlı su ile temizlenmemi istedi.Benim gibi yoğun akıntısı olan var mı? Ne yaptınız? mirmirmirmir

Tatlım benim de feci derecede akıntım var. Hala tedavi görüyorum. Bayanlarda çok sık rastlanan ve insanı rahatsız eden bir durum. Antibiyotik ve vajinal tablet kullandım geçmedi. Tekrardan muayeneye gittim. 2 tane vajinal tablet daha verdiler. Yaklaşık 2 aydır bu durum için ilaç kullanıyorum. Son 5 tane tabletim kaldı. Ondan sonra smear aldırmaya muayeneye gideceğim. Akıntım bitti gibi, hele bir ilacım bitsin. 15-20 gün geçsin ondan sonra anlayacağım tam olarak bitip bitmediğini.
Şimdi durumun nedir tatlım peki? Azalmamı var tamamen kurtuldun mu yoksa? bilmiyorumkismile

İlaç gerekli ise biz kendimiz alıyoruz di mi? Onlar vermiyorlar mı? bilmiyorumkismile

yok canım bişey görürlerse seni anasaglıgına yönlendiriyo ben öyle yaptım akıntım iltiaabım vardı tedavi oluyorum şuan ilaç fitil verdi işşallah bu ay hamile kalırım dile kolay 9 sene olmadı 5 aylık düşügüm var 7 senedir olmuyo bebegim piko varmış bide başıma ilttap çıktı doktor iltiaaptanda olmaz dedi kurutmak lazımmış sen nerdeysen seni en yakın kadın saglıgına gönderiyolar hepside çok iyi yüzleri güleç demezsin devletin yerin özel hastane gibi vallahi ben çok memnun kaldım tavsiye ederim yardım ettiysem ne mutlu bana :enbuyukkk:

Benim de akıntım var onlarla ilgileniyorum 2 aydır. Akıntım bitmeden smear sonuçları doğru çıkmıyor. Ondan dolayı bitmesini bekliyoruz. Birde hpv-dna ma baktırmak istiyorum. Siğilim vardı tipini falan bilmiyoruz öğrenmemiz gerekiyor. Özel merkezlerde 600 tl ye yapıyorlar. Kadın Sağlığı'nda yaptırayım onu da.

Çok teşekkür ederim tatlım gerçekten çok yardımcı oldun. Umarım sağlıklı sıhhatli bebeciklerin olur. opuyorumnanaktan

Didi bana mı yazdın bunu :)
Bana da daha önce antibiyotik verdiler, fitil verdiler yok, gene geçmedi.Şİmdi gene kullanacağım ama hangi doktora gidersem gideyim eevvveeet akıntımız var biraz diyorlar, bıktım valla.Normal hayatımı engelleyecek bir şey değil ama işte rahatsız edior.
Smear temiz benim.

teşekkür ederim arkadasım belki senin duan kabul olur allahta sana şifa versin işşaalah saglıklı sahatli olursun canım

Evet tatlım. opuyorumnanaktan
Benim de geçmemişti tekrardan kullanıyorum şimdi, baktım da geçti gibi sanki. Sonrası ne getirir bilemem ama. sempatiksalakcinni Smear aldılar benden fakat akıntı var diye farklı sonuç çıkmış. Temizlendikten sonra alacaklar o zaman anlayacağız ne olup olmadığını.

canım azalmıştır ilaç kullamaya devam et keslir merak etme son kısımları kalmıştır

arkadaşlar daha önce konu da açmıştım anlattım ama yaz gelmeye başladıkça akıntı çoğalıyor gibi aslında akıntı da değil yani öyle kilotumda akıntı yok nasıl anlatıcam bilemiyorum ki :26:ilişki sırasında eşime bulaşan bişey kokulu :26: yıllardır var çok şey kullandım ama tık yok geçen doktora gittim hiç birşey yok dedi yine fitil verdi ama var işte var ...normal zamanda hiçç birşey yok zaten ama için de biliyorum var ..
benim gibi olan kimse yok mu ????

kızlar ben de 16 yaşındayken bisikletle gıderken bısıkletn önunde bırı daha vardı bısıkletle yere indik ama çok yavaştı bıldgmız haff bı sekılde bırden bı akıntı oldu cok korktum bı zarar mı oldu kı dıye hemen eve gıdıp baktım bısey yoktu korkumdan dıyemedm de kımseye sızce bı sıkıntı olmamıştr degıl mı normal bı boşalım mıydı acaba ileride sorun olur mu
???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…