Vajinal akıntısı olanlar buraya!

didi_

İki deli kedim...
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
1.467
3
116
İstanbul
Kızlar vajinal akıntım var siğile bağlı da olabilir dedi doktor. Daha önce siğillerim vardı, yaktırdım. 1 senedir çıkmadılar. Şimdi de devamlı akıntım var. Muayeneye gittim doktor vajinal tablet ve antibiyotik verdi. Kullandım gene geçmedi. Tekrardan gittim bu sefer 2 farklı vajinal tablet verdi 11 gün sonra bitecek hala geliyor ama. Ne yapacağım yaa. :çok üzgünüm: Smear testi istediler akıntım temizlenmeden yapamıyorlar. Kanserden şüpheleniyorlar sanırım. senağlama

yok canım kanser değildir yani umarım,bende de oluyor zaten hemen hemen her kadında malum dönemlerden önce oluyor benim jinekologum bunun normal olduğunu söylemişti tabi acı yanma ve kaşıntı beraberinde yoksa..geçmiş olsun..

Acı, yanma ve kaşıntı yok tatlım sadece akıntı geliyor. 10 gün sonra bitiyor tabletim. Bittikten 15-20 gün sonra kontrole gideceğim. Eğer bitmişse akıntım smear alacaklar. Umarım birşey çıkmaz. :çok üzgünüm:

Normal di mi her bayanda geliyor bu? Fakat sanki ben de daha fazla gibi. :uhm:

canım sen benim kullandığım ilaçları bilsen kaç tane smear yaptılar psikolojim bozuldu artık kanser miyim diye düşünmekten bendeki tüm belirtiler rahim ağzı kanserine uyuyor çünkü bide benden hpv-dna istedi doktor ama şu an gittiğim hastanede yaptırmak istemiyorum hatta yaptırsam mı bilmiyorum:çok üzgünüm:

O testin ücreti ne kadar tatlım? Yaptırmalısın eğer ki öyle birşey varsa -ki umarım yoktur- hemen başında iken müdahele ederler ilerleme olmaz. İhmal etme tatlım.

200 tl civarı, şu anda ıspartadayım bursaya gidince yaptırmak istiyorum eğer hpv varsa smear de belli etmez mi kendini sadece bakteriyel vajinosis çıkıyor hpv kısmı temiz

mrb kızlar geçmiş olsun öncelikle bikaç ay önce benimde baya baya akıntım vardi dr.a gittim vajina iltihabi dedi ilac kullandım kesilmedi tekrar gttim iltihap kalmamıs dedi ama bariz sekilde hala var ne iş anlamadım bende

200 tl civarı, şu anda ıspartadayım bursaya gidince yaptırmak istiyorum eğer hpv varsa smear de belli etmez mi kendini sadece bakteriyel vajinosis çıkıyor hpv kısmı temiz

Aradım öğrendim tatlım İstanbul'da muayene ile beraber 600 tl dediler. :1shok: Smearde yalnızca kanser riski olup olmadığına bakıyorlar canım. Şu aşıyı yaptırsak çıkar mı tekrardan merak ediyorum ya 2 doktora sordum biri çıkar biri çıkmaz dedi. :uhm:

Benim de öyle oldu tatlım başka bir doktordan aldım randevu. Tekrardan vajinal tablet yazdılar 1 hafta sonra bitiyor. Smear aldırmaya gideceğim sonra. Sen de başka doktor dene tatlım. Tam düzelmeden yarıda bırakma sonradan geçmek bilmez.

ilactan bıktık artık

Ben de bıktım fakat elim mahkum içiyorum iyileşmek için. Önüne geçmezsem ileride daha kötüleşir durumlar.

özel hastanede muayene oluyorsunuz örneği alıp genetik tanı merkezlerine yolluyorlar, devlet maalesefki karşılamıyor:1closedeyes:

Öyle olunca 200 tl anladım. Ben herşeyi sordum dna merkezine o zaman 600 tl dedi.

kadın saglıgına gidin arkadaslar ben orda yaptırdım parasız 153 arıyosunuz randevu veriyolar size bilmek istersiniz dedim olumunekankayizsmile

hpv-dna testini mi tatlım? SSK mı gerekli peki? bilmiyorumkismile

senin dedigin rahimde kanser testiyse sigorta önemli degil canım adet oluyosun adetin tam bitecek ama eşinle 3 gün ilişkiye girmican afedersin duş almıcan önünü yıkama yok malesef sadece suyla yıkıyosun hani insan duş alır gider oraya yasak fitil krem sürülmücek elle temizlenmicek zaten sana diyolar ben bilgin olsun dedim ben verdim :enbuyukkk: hep tansiyonuna bakıyolar kemik ölçümü yapıyolar meme kanseri varmı diye bakıyolar boyuna kilona yani kısacana herseyine bakıyolar 1 hafta sonra alıyosun kimligin yeter neden boş boşuna para vericam demi allah şimdiden sana şifa versin arkadasım bilgilendirdiysem ne mutlu bana

Ben de görüneyim oraya, nasıl o kadar parayı ödeyeceğim diyordum kendi kendime. Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun canım. opuyorumnanaktan

İlaç gerekli ise biz kendimiz alıyoruz di mi? Onlar vermiyorlar mı? bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…