• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinal aciklik

• Konu Sahibi Konu Sahibi Waww
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İncir , soğan gibi belki onunda gebe kalma konusunda faydası vardır olamaz mı? İnternette okuduğum kadarıyla bir sürü sağlığa faydası var o turşunun da bitkisininde…
İncir yumurta rezervi az olan bir kisinin asla yapmamasi gerekiyor. Yumurta az, az olan yumurtayi incir kürü ile boş yere harcanıyor.

Soğan kürü de kist yapıyor bende yaptı mesela.
İnternetten okuduğunuz şeyleri yapmayın.

ben o kadar sey denedimki hic bir sorunumuz olmadigi halde hamile kalamiyorum ikinci asilamam bu neden olmuyo aklim almiyo
Her şeyin bir zamanı var canım. Bizim elimizden gelen bir şey değil. Allah en hayırlı zamanda nasip eder🤍

İncir yumurta rezervi az olan bir kisinin asla yapmamasi gerekiyor. Yumurta az, az olan yumurtayi incir kürü ile boş yere harcanıyor.

Soğan kürü de kist yapıyor bende yaptı mesela.
İnternetten okuduğunuz şeyleri yapmayın.
Oysaki bilgili hocalar tavsiye ediyor bunları. Ama doğru , her şey herkese uygun olmayabiliyor. Araştırmak lazım.

Ben de sanki regl öncesi o açıklık diye adlandırdığınız şeyi hissediyorum. Ama sanırım o hissettiğimiz vajinal bi açıklık feğil de rahmin adet dönemi aşağı doğru hareket etmesinden kaynaklı. Ve hamile olduğumu bu açıklık hissinin olmamasından anlamıştım. Nasıl tarif edilir bilmiyorum ama o açıklık hissinin tam tersi bi his vardı. Rahmin yukarı hareketinden kaynaklanıyor diye yorumlamıştım.

Ben de sanki regl öncesi o açıklık diye adlandırdığınız şeyi hissediyorum. Ama sanırım o hissettiğimiz vajinal bi açıklık feğil de rahmin adet dönemi aşağı doğru hareket etmesinden kaynaklı. Ve hamile olduğumu bu açıklık hissinin olmamasından anlamıştım. Nasıl tarif edilir bilmiyorum ama o açıklık hissinin tam tersi bi his vardı. Rahmin yukarı hareketinden kaynaklanıyor diye yorumlamıştım.
iste bende bu aciklik hissiden dolayi uzuldum bu seferde olmuycak galiba

Canım bunu ilk defa duydum benim sadece doktorum ve bir kişi daha şey demişti adetten 3 gün sonra vajinal acıklık olur yani rahim ağzıda acık olur ve gebelik bu yüzden kolaylaşırmıl adetten 3 gün önce ve 3 gün sonra ilişki önerisinde bulunmuşlardı..

Oysaki bilgili hocalar tavsiye ediyor bunları. Ama doğru , her şey herkese uygun olmayabiliyor. Araştırmak lazım.
İlk incir kürünü herkese önerdiler.
Ama sonra neler oldu neler yumurta rezervi az olan kadınların boş boş yumurtaları harcandı.

Soğan kürü de aynı şekilde.
İlk furyada hurra hepimiz yaptık benim açık olan tüpümün üstünde kist yaptı ( bir tüpüm kapalı) dogal yolla gebe kalmami engelledi.

Ameliyat oldum doktorum (kisti görüp alıyor ki bu sebep degildi ameliyat olmamda görünce doktorum aldı).
Hatta kistin alınmasi da zor olmuş laparoski ile alinamiyor rahmimi yukari kaldırıp kisti patlatarak alabilmiş doktorum.

Aman hormon degerlerinizi bilmeden vs vs asla yapmayın.

İlk incir kürünü herkese önerdiler.
Ama sonra neler oldu neler yumurta rezervi az olan kadınların boş boş yumurtaları harcandı.

Soğan kürü de aynı şekilde.
İlk furyada hurra hepimiz yaptık benim açık olan tüpümün üstünde kist yaptı ( bir tüpüm kapalı) dogal yolla gebe kalmami engelledi.

Ameliyat oldum doktorum (kisti görüp alıyor ki bu sebep degildi ameliyat olmamda görünce doktorum aldı).
Hatta kistin alınmasi da zor olmuş laparoski ile alinamiyor rahmimi yukari kaldırıp kisti patlatarak alabilmiş doktorum.

Aman hormon degerlerinizi bilmeden vs vs asla yapmayın.
bende bi kac defa denedim sogan kurunu olmadi tabi bu ayda asilamayla birlikte adem elmasi diye bi meyve duydum bi komsumuz umreye gitmisti o getirdi onu denemistim bu ay ama iste bilmiyom artik nolcak

Canım bunu ilk defa duydum benim sadece doktorum ve bir kişi daha şey demişti adetten 3 gün sonra vajinal acıklık olur yani rahim ağzıda acık olur ve gebelik bu yüzden kolaylaşırmıl adetten 3 gün önce ve 3 gün sonra ilişki önerisinde bulunmuşlardı..
birde ben fitil kullaniyorum asilamadan sonra basladim acaba onunda bi etkisi olmus olabilirmi

birde ben fitil kullaniyorum asilamadan sonra basladim acaba onunda bi etkisi olmus olabilirmi
Bende kullandım bu ay fitil canım progestan ama ben öyle bişey görmedim yada hissetmedim umarım vardır bişeyler 🙏🏼

meraba ben yeni katildim araniza bisey soracaktim cok merak ettigim bi konu var yardimci olursaniz sevinirim regl oncesi vajinal aciklik hissedip hamilelik belirtisinde de bu soruni yasayan varmi aranizda
Başlığı vajinal açlık olarak okuyan sadece benmiyim 🤣🤣

açıklik
Yoo yanlış değil gayet vajinal açıklık yazıyor. Sizce de bir sakıncası yoksa kendime güldüm yanlış okuduğum için.
yok ben aclik diye yazdigimi anladim oyle anlattiniz cunku sorun yok o zmn

açıklik

yok ben aclik diye yazdigimi anladim oyle anlattiniz cunku sorun yok o zmn
Hayır öyle anlatmadım, başlık vajinal açlık olarak yazılmış demedim. Vajinal açıklık olarak okuyan sadece benmiyim dedim ☺

Back
X