Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz yorumlara aldanmayin ben sizin ne demek istediginizi anladim genelde adete yakın rahim agzinda acilma olur zaten hani spral takan kadinlar bu yuzden adetliyken takarlar aciklik oldugu icinmeraba ben yeni katildim araniza bisey soracaktim cok merak ettigim bi konu var yardimci olursaniz sevinirim regl oncesi vajinal aciklik hissedip hamilelik belirtisinde de bu soruni yasayan varmi aranizda
Ne var yorumlarda merak ettim sordum.Siz yorumlara aldanmayin ben sizin ne demek istediginizi anladim genelde adete yakın rahim agzinda acilma olur zaten hani spral takan kadinlar bu yuzden adetliyken takarlar aciklik oldugu icin
Ben böyle bi belirti yaşamadım.peki bu durumu hamilelik belirtilerindede yasayan varmi acaba bu benim ikinci aşılamam acikcasi hamilelik bekliyodum ama yine ayni durumu yasiyorum
Bence stres yapmayin allaha birakın ben pkoluyum kapari tursusu yiyerek hamile kaldim ve bi cok kisinin duasini aldim bence sizde deneyinpeki bu durumu hamilelik belirtilerindede yasayan varmi acaba bu benim ikinci aşılamam acikcasi hamilelik bekliyodum ama yine ayni durumu yasiyorum
3 çocukluyum doğum öncesi hiç böyle şey yaşamadım bilmiyorum dameraba ben yeni katildim araniza bisey soracaktim cok merak ettigim bi konu var yardimci olursaniz sevinirim regl oncesi vajinal aciklik hissedip hamilelik belirtisinde de bu soruni yasayan varmi aranizda
dogumla ilgisi yok adet oncesi yasiyorum ben bu sorunu cnm acaba adet oncesi yasayipda hamilelik belirtisinde de yasayan varmi diye sordum bu konu benim cok merak ettigim bi konu bi turlu cevap bulamadim3 çocukluyum doğum öncesi hiç böyle şey yaşamadım bilmiyorum da
böyle hamilelik belirtisi olduğunu zannetmiyorumdogumla ilgisi yok adet oncesi yasiyorum ben bu sorunu cnm acaba adet oncesi yasayipda hamilelik belirtisinde de yasayan varmi diye sordum bu konu benim cok merak ettigim bi konu bi turlu cevap bulamadim![]()
Kapari turşusu mu…Bence stres yapmayin allaha birakın ben pkoluyum kapari tursusu yiyerek hamile kaldim ve bi cok kisinin duasini aldim bence sizde deneyin
Böyle bir şeyi vardır illaki ama biz nasıl hissedebiliriz acaba.. yani ben en azından hissetmedim… dıştan belli olan bişey değil sonuçtaSiz yorumlara aldanmayin ben sizin ne demek istediginizi anladim genelde adete yakın rahim agzinda acilma olur zaten hani spral takan kadinlar bu yuzden adetliyken takarlar aciklik oldugu icin
İncir , soğan gibi belki onunda gebe kalma konusunda faydası vardır olamaz mı? İnternette okuduğum kadarıyla bir sürü sağlığa faydası var o turşunun da bitkisininde…Kapari turşusu mu…
İyimisiniz şu verdiğiniz akıl akıl mı yahu.
Dua bi enerjidir kabul, turşu ne Allah aşkına.
Biri çıkıp ben portakallı ördek yediğim gün gebe kaldım derse ne olacak.
bklm vardir belki yasayan cikar sırf bunun icin katildim araniza umitliydim bu ay olur diyodum ama malesef umidim birazda olsa kırildiBöyle bir şeyi vardır illaki ama biz nasıl hissedebiliriz acaba.. yani ben en azından hissetmedim… dıştan belli olan bişey değil sonuçta![]()
ben o kadar sey denedimki hic bir sorunumuz olmadigi halde hamile kalamiyorum ikinci asilamam bu neden olmuyo aklim almiyoİncir , soğan gibi belki onunda gebe kalma konusunda faydası vardır olamaz mı? İnternette okuduğum kadarıyla bir sürü sağlığa faydası var o turşunun da bitkisininde…
Hemen umutsuzlanma canım. Ben de hamile kaldığım ay umutsuzdum… yine olmadı diye düşünürken meğer hamileymişim. Sen de inşallah hamilesindir. Zaten erken zamanda pek fazla belirti olmuyor. Bunlara çok takılma canım.bklm vardir belki yasayan cikar sırf bunun icin katildim araniza umitliydim bu ay olur diyodum ama malesef umidim birazda olsa kırildi![]()