• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinal aciklik

• Konu Sahibi Konu Sahibi Waww
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Waww

Ne haliniz varsa gülün😂 💫
Kayıtlı Üye
13 Mart 2023
2.732
1.712
63
25
meraba ben yeni katildim araniza bisey soracaktim cok merak ettigim bi konu var yardimci olursaniz sevinirim regl oncesi vajinal aciklik hissedip hamilelik belirtisinde de bu soruni yasayan varmi aranizda

Allah allah bu yaşımdayım iki dogum yaptım hic farkinda olmadigim bisey.

Merakımdan soruyorum vajinal açıklık ne oluyor nasıl oluyor ne gibi belirtisi var.

Bende çok merak ettim😂 nasıl oluyor bu açıklık ya?

ya hani adet olur gibi aciklik hissi olurya ben adet oncesi bunu hep yasarim ve yine oyle oldum bu ay hamilelik bekliyorudum ama uzuldum boyle olumca

bu durumu yasayan yokmu acaba bir benmiyim 😊

meraba ben yeni katildim araniza bisey soracaktim cok merak ettigim bi konu var yardimci olursaniz sevinirim regl oncesi vajinal aciklik hissedip hamilelik belirtisinde de bu soruni yasayan varmi aranizda
Siz yorumlara aldanmayin ben sizin ne demek istediginizi anladim genelde adete yakın rahim agzinda acilma olur zaten hani spral takan kadinlar bu yuzden adetliyken takarlar aciklik oldugu icin

peki bu durumu hamilelik belirtilerindede yasayan varmi acaba bu benim ikinci aşılamam acikcasi hamilelik bekliyodum ama yine ayni durumu yasiyorum

Siz yorumlara aldanmayin ben sizin ne demek istediginizi anladim genelde adete yakın rahim agzinda acilma olur zaten hani spral takan kadinlar bu yuzden adetliyken takarlar aciklik oldugu icin
Ne var yorumlarda merak ettim sordum.

Demek benim rahim ağzım kapalıymış ha ha ha ha gibi bi yorum mu yazdık….

Hiç fark etmediğim bişey, hissetmedim böyle bi açıklık hissi.

anladim cnm belki yasayan cikar

peki bu durumu hamilelik belirtilerindede yasayan varmi acaba bu benim ikinci aşılamam acikcasi hamilelik bekliyodum ama yine ayni durumu yasiyorum
Bence stres yapmayin allaha birakın ben pkoluyum kapari tursusu yiyerek hamile kaldim ve bi cok kisinin duasini aldim bence sizde deneyin

3 çocukluyum doğum öncesi hiç böyle şey yaşamadım bilmiyorum da

3 çocukluyum doğum öncesi hiç böyle şey yaşamadım bilmiyorum da
dogumla ilgisi yok adet oncesi yasiyorum ben bu sorunu cnm acaba adet oncesi yasayipda hamilelik belirtisinde de yasayan varmi diye sordum bu konu benim cok merak ettigim bi konu bi turlu cevap bulamadim 😊

dogumla ilgisi yok adet oncesi yasiyorum ben bu sorunu cnm acaba adet oncesi yasayipda hamilelik belirtisinde de yasayan varmi diye sordum bu konu benim cok merak ettigim bi konu bi turlu cevap bulamadim 😊
böyle hamilelik belirtisi olduğunu zannetmiyorum

Bence stres yapmayin allaha birakın ben pkoluyum kapari tursusu yiyerek hamile kaldim ve bi cok kisinin duasini aldim bence sizde deneyin
Kapari turşusu mu…

İyimisiniz şu verdiğiniz akıl akıl mı yahu.

Dua bi enerjidir kabul, turşu ne Allah aşkına.

Biri çıkıp ben portakallı ördek yediğim gün gebe kaldım derse ne olacak.

Böyle bir şeyi vardır illaki ama biz nasıl hissedebiliriz acaba.. yani ben en azından hissetmedim… dıştan belli olan bişey değil sonuçta 🤯

Kapari turşusu mu…

İyimisiniz şu verdiğiniz akıl akıl mı yahu.

Dua bi enerjidir kabul, turşu ne Allah aşkına.

Biri çıkıp ben portakallı ördek yediğim gün gebe kaldım derse ne olacak.
İncir , soğan gibi belki onunda gebe kalma konusunda faydası vardır olamaz mı? İnternette okuduğum kadarıyla bir sürü sağlığa faydası var o turşunun da bitkisininde…

Böyle bir şeyi vardır illaki ama biz nasıl hissedebiliriz acaba.. yani ben en azından hissetmedim… dıştan belli olan bişey değil sonuçta 🤯
bklm vardir belki yasayan cikar sırf bunun icin katildim araniza umitliydim bu ay olur diyodum ama malesef umidim birazda olsa kırildi😔

İncir , soğan gibi belki onunda gebe kalma konusunda faydası vardır olamaz mı? İnternette okuduğum kadarıyla bir sürü sağlığa faydası var o turşunun da bitkisininde…
ben o kadar sey denedimki hic bir sorunumuz olmadigi halde hamile kalamiyorum ikinci asilamam bu neden olmuyo aklim almiyo

bklm vardir belki yasayan cikar sırf bunun icin katildim araniza umitliydim bu ay olur diyodum ama malesef umidim birazda olsa kırildi😔
Hemen umutsuzlanma canım. Ben de hamile kaldığım ay umutsuzdum… yine olmadı diye düşünürken meğer hamileymişim. Sen de inşallah hamilesindir. Zaten erken zamanda pek fazla belirti olmuyor. Bunlara çok takılma canım.

Back
X