Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kızlar benim sıkıntım vajina dan gelen kokulu beyaz akıntım var ve ben namaz kılan biriyi bazen namazın üstündeyken akıntının geldiğinı hissediyorum bu durumda namaz olmuyo ve içime sinmiyo ne yapmam lazım
bendede yapışkan akıntı oluyo 1 haftadır ve oldukça fazla.çamaşırın emeceği gibi bi sıvı değil.resmen parça..yarın için randevu aldım doktordan.gidip muayene olcam. şimdiden stres bastı beni.nasıl gidipte yatıcam o koltuğa((((
Özele mi devlete mi gideceksiniz?Devlet Hastanesinde koltuğa yatırmıyorlar da.Şikayetin ne diye anlatıyorsun.Reçete yazıyorlar.Bende öyle oldu.
özele gitcem.kendi doktorumda izindeymiş.başka erkek doktora gitcem
Kızlar bende de var bu akıntı uzun süredir..Ama ben bekarım beni nasıl muayene edecek..
Bu vajınıt nedir,yani ordan bi akıntı numunesi alıp mı bakıyorlar ne yapıyorlar..bende de var bu durum doktora gittim 3 kez,tahlil vs vs her şey temiz çıktı..ama hala devam ediyor..annemde de var,kadın senelerdir öyle ıslak ıslak yaşıyor..bende onun gibiymişim bi sorun yokmuş..kafam karıştı şimdi sizin dediklerinizden :s
Slm kızlar benim sıkıntım vajina dan gelen kokulu beyaz akıntım var ve ben namaz kılan biriyi bazen namazın üstündeyken akıntının geldiğinı hissediyorum bu durumda namaz olmuyo ve içime sinmiyo ne yapmam lazım