• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinadan Gelen Beyaz Kokulu Yapışkan Akıntım Var

amedli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
6
0
36
Diyarbakır
Slm kızlar benim sıkıntım vajina dan gelen kokulu beyaz akıntım var ve ben namaz kılan biriyi bazen namazın üstündeyken akıntının geldiğinı hissediyorum bu durumda namaz olmuyo ve içime sinmiyo ne yapmam lazım :(

bu sorun bendede vardı kısa zamanda bir doktora başvur bence muayeneden sonra uygun ilaçlarla sorunu çözecektir.

Slm kızlar benim sıkıntım vajina dan gelen kokulu beyaz akıntım var ve ben namaz kılan biriyi bazen namazın üstündeyken akıntının geldiğinı hissediyorum bu durumda namaz olmuyo ve içime sinmiyo ne yapmam lazım :(

Tatlım geçmiş olsun öncelikle..Sanırım vajinit olmuşsun.Bende geçirdim çüünkü..Dr.hap ve fitil vermişti.Mutlaka dr.görün derim...

Ben de aynı durumdayım.Perşembe günü doktora gittim.Donaxyl adlı vajinal tablet verdi.Gece yatmadan koyuluyor.2 tane kullandım.Bugün 3.nü kullanmam gerek.
Tuhaf olan birşey var.2 gündür öğleden sonra 5 civarında koyu renkli akıntım oluyor.İçinde hapın artıklarını seçebiliyorum.Yarın doktora gidip ne olduğunu soracağım.Adetim de başlamak üzere acaba mı diye tedirgin oldum ama değil şimdilik.
Bu tür ilaçlarda bu tür durum yaşayan var mı aramızda?

bendede yapışkan akıntı oluyo 1 haftadır ve oldukça fazla.çamaşırın emeceği gibi bi sıvı değil.resmen parça..yarın için randevu aldım doktordan.gidip muayene olcam. şimdiden stres bastı beni.nasıl gidipte yatıcam o koltuğa:(((((

bendede yapışkan akıntı oluyo 1 haftadır ve oldukça fazla.çamaşırın emeceği gibi bi sıvı değil.resmen parça..yarın için randevu aldım doktordan.gidip muayene olcam. şimdiden stres bastı beni.nasıl gidipte yatıcam o koltuğa:(((((

Özele mi devlete mi gideceksiniz?Devlet Hastanesinde koltuğa yatırmıyorlar da.Şikayetin ne diye anlatıyorsun.Reçete yazıyorlar.Bende öyle oldu.

Bu vajınıt nedir,yani ordan bi akıntı numunesi alıp mı bakıyorlar ne yapıyorlar..bende de var bu durum doktora gittim 3 kez,tahlil vs vs her şey temiz çıktı..ama hala devam ediyor..annemde de var,kadın senelerdir öyle ıslak ıslak yaşıyor..bende onun gibiymişim bi sorun yokmuş..kafam karıştı şimdi sizin dediklerinizden :s

Bu vajınıt nedir,yani ordan bi akıntı numunesi alıp mı bakıyorlar ne yapıyorlar..bende de var bu durum doktora gittim 3 kez,tahlil vs vs her şey temiz çıktı..ama hala devam ediyor..annemde de var,kadın senelerdir öyle ıslak ıslak yaşıyor..bende onun gibiymişim bi sorun yokmuş..kafam karıştı şimdi sizin dediklerinizden :s

eğer testlerde bişey çımıyosa bişey yok demektir sanırım senin fizyolojik akıntın fazla yani normalde her kadında akıntı oluyor bazısında az bazısında çok bazısında hiç olmayabiliyormuş koku kaşıntı ve renk değişikliği yoksa hiç korkma

canım öncelikle geçmiş olsun, doktora mutlaka gidip tedavini ol.akıntı önemli.. bendede var o problem rahim ağzı yaram varmış yaktrdım, yara yaktırdıktan sonrada feci bi akıntı oluyo. bende abdest almadan peçete sıkştırıyorum öle abdest alıp,kılıyorum. namazdan sonra peçeteyi hemen alıyorum çünkü akıntıyıda engellemesin tampon görevi görmesin uzun süre die. her vakitte peçete koyup abdestimi tazeliyorum

civanperçemi die bir ot var duymuşsunuzdur, bu otu oturma banyosu olarak kullanımıda var belki bi yararı olur , ama önce doktora görünmek şart tabi .. inş sıkıntılarınızı atlatırsınız :61:

bir ay önce aynı sorundan dr gittim şimdi çok az akıntı yok denebilecek kadr az hemen dr gir bencede

o akıntı için pamuk daha iyi diyolar. Ben de öyle yapıyorum. Peçete kullanırken riskliymiş, tene deyme ihtimali varmış o zaman da yine namaz kabul olmuyo.
Bu konuyu da bi bilene danışın derim, peçete mi pamuk mu..

Back