Beddua seansı da tamambaşınıza gelsinde görün
Bende abdesti bozan halleri okurken öğrenmiştim :)Azıcık araştırdım da cidden varmış şaka gibi. Resmen penisten gaz çıkıyormuş ay ömrü hayatımda daha ne duycam acaba.
Belki enfeksiyon vardır canım akıntı nasıl normal mi yoksa daha farklı mı kokusu kıvamı önemli. Ağır kokulu ve yeşil ya da sarı süt kesiği gibi akıntı var mı? Evet se cevabın mantar enfeksiyonu geçiriyor olabilirsin o gaz çıkıyor durumu da bundan kaynaklanıyor olabilir.ilişki sırasında olandan bahsetmiyorum ilişki esnasında olmuyor
İlişikiden nekadar sonra oluyorilişki sırasında olandan bahsetmiyorum ilişki esnasında olmuyor
aslında bende böyle bişey mi acaba diye her pozisyonu denedim arkadaslar dalga gecti ayakta mı yatarak mı gazını yapıyosun diye . acaba kalçadan cıkamayınca öne geliyorda ben vajinadan cıkıyor gibi mi hissdiyorum kiŞimdi kalcamizdan çıkamayan sıkışan gaz on tarafa gelip aradan kaçıyor.ancak bu kadar bilimsel a nlatabilirdim.rahatsız ediyor sa gaziniz gelince hafifçe öne doğru egilin kalça etleri açılsın gazi niz öne kaçmasın
Bence pozisyonuzla alakalı v ajinadan cikmiyoraslında bende böyle bişey mi acaba diye her pozisyonu denedim arkadaslar dalga gecti ayakta mı yatarak mı gazını yapıyosun diye . acaba kalçadan cıkamayınca öne geliyorda ben vajinadan cıkıyor gibi mi hissdiyorum ki
Vajina egzersizi denilen bi egzersiz var canım. Netten araştır bi istersen. Oradaki kasları sıkılaştırıyor. Belki yardımcı olur.arkadaşlar osuracağım zaman tam cıkacakmıs gibi oluyor ve vajinadan cıkıyor özellikle ayaktayken .. wc de yada yatarken normal yerden çıkıyo . acaba neden tek bende mi var bu sıkıntı?
Okuyup okuyup gülüyorum yaaNeden yatakta bilinçli gaz cikariosun git tuvalette yap leş gibi kokar ayol. Ayaktaykende yaptığına göre olur olmaz heryerde bırakıyon heralde