Vajinadaki şişlik lütfen yardım

gamzes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
41
0
36
İstanbul
Arkadaşlar ben sizlere bişey danışmak istiyorum belki yardımcı olabilirsiniz.benim yaklaşık 1,5 senedir fark ettiğim bişey var ama iş yoğunluğundan dolayı doktora falan gidemedim. Inşallah gelecek hafta bu yüzden gidicem ama ilk size soruyum dedim..bu arada kusura bakmayın biraz açık konuşucam ama hata edersem af edin.
şimdi benim vajinamın sağ yanında hemen bitişiğinde af edersiniz küçük yada büyük abdestimi yaparken hafif ıkındığımda bile çıkan yaklaşık 5 cm eni ve uzunluğu olan bişey çıkıyor ben bunu çok merak ediyorum ne olduğunu bilen varsa nolur bilgilendirsin beni.korkuyorum şimdiden teşekkürler.

bartholin kisti olabilir canım netten bir araştır ve en kısa zamanda mutlaka bir doktora görün.

canım ciddi olabilir bence haftayı bekleme biran önce git doktora söylediğin problem başka sorunlara neden olmadan tez vakitten önlemi alınsın geçmiş olsun

1,5 senedir bunun farkında olup da doktora gitmemekle iyi bir şey yapmamışsınız.

yengeminde öyle bişi vardı, meme gibi hamileyken iyice büyüdüğünü söylemişti.
doktora gitti doğum sırasında alınmış.
ama alınmıcak olanlarda varmış. dikkat et.
hemen git doktora

şişlikm alalah korusun kanser belirtisi bile olabilir...ğitseydizin yanlış bence....geç kalmayın bir an önce gidin.

Geçmis olsun ins kötü birsey degildir, bende merak ettim simdi..bi arkadas bartholin kisti demis, onun oldugu yerlere benziyor ama o olsaydi ozaman agridan ne yürüyebilir ne oturabilirdiniz yani okadar sene duramazdiniz. Acaba içinden akinti gibi bisey çıkıyormu? :26:

mrblar bendede aynı sorun var yaklaşık 5 senedir bende doktora gitmedim kızcaksınz ama korktum sonra araştırdım falan bartholin kisti ağrı yok şişiyo belli bi büyklüğe gelince kendisi iniyo önceden tek tarflıydı şimdi iki tarflı ama sonradan çıkan pek büyümüo tabiki çok dikkat ediorum temizliğe belkide bu yüzden ağrı yok evlilikte ne gibi sorunlar yaşatablir acaba 23 yaşındayım

geçmişolsun bence ihmal etmeyin biranönce gidin hastaneye

yaa neden ihmal edersiniz bilmemki yaa....gidin tedavinizi olun byle olacak ismi!!!daha bkarsiniz birde diyorsunuzki evlilikte problem olurmu bence tedavinizi olun sonra dusunun bunlari guzel kardesim gecmis olsun....bakirelikten dolayi korkuyorsaniz doktorla konusun....kizliginiza dokunmazlar heralde bilmiyorumki...

bence büyük ihtimal kizlik zari zarar görmez çünkü vajinanin içinde olan bir sislik degil bartholin kisti..ama yinede doktora sormak gerek tabiiki

slm ben yenı uye oldum mesajınızı okudum o şişlik bendede wardı 2 ay falan durdu sonra kendı kendıne patladı o bartolın kıstı korkmayın

slm ben yenı uye oldum mesajınızı okudum o şişlik bendede wardı 2 ay falan durdu sonra kendı kendıne patladı o bartolın kıstı korkmayın

cnm gecmiş olsun nasıl patlıyor ki bende de varr ilk ameliyat oldum şimdi bidaha gidicem doktora off off

arkadaşlar çok yoğun çalıştığımdan dolayı yazamıyorum.doktora gittim,sağ taraftaki salgı bezi tıkanmış.hap verdiler.ama 1 haft geçti hala değişiklik yok tekrar gidicem doktora.inşalllah geçer......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…