Kızlar bu yöntemi ilk defa kullanıcam biraz zahmetli ama bu şekilde tüylerini alan var mı? Ve nasıl yapıyorsunuz acımaması için merak ettiğim vajina ağzını nasıl alıyoruz ekdivenle yardımcı olurmusunuz lütfen?
Ne diyosun beHaydar abi sen misin?
Reis ben ağdayı görünce bile gozlerim doluyor sen nasıl cesaret ediyorsun eldivenle ot yolar gibi yolmaya..Kızlar bu yöntemi ilk defa kullanıcam biraz zahmetli ama bu şekilde tüylerini alan var mı? Ve nasıl yapıyorsunuz acımaması için merak ettiğim vajina ağzını nasıl alıyoruz ekdivenle yardımcı olurmusunuz lütfen?
Konunun neresinde okudunuz hiç almadığını da "Belgrat ormanı"benzetmesini yaptınız alaycı dilinizle?Lütfen beni aydınlatın.Annene sorsan yardımcı olsa olmaz mı belli ki daha küçüksün o seni yönlendirir. Şimdiye kadar almadın mı hiç? Belgrad ormanı gibidir orasıBence öyle yapma canın acır eldivenle. Genelde eldiveni koltuk altında kullanırlar.
Benim hatam kusura bakmayınKonunun neresinde okudunuz hiç almadığını da "Belgrat ormanı"benzetmesini yaptınız alaycı dilinizle?Lütfen beni aydınlatın.
Zira sizin gibi tipler yüzünden insanlar soru sormaya çekinir oldu.
Tatlım bu zamana kadar hep jiletle aldım ağdaya korktuğum için kii tüylerim seyrektirr seninki belgrad ormanı gibi oluyorsa orasını bilemem :)Annene sorsan yardımcı olsa olmaz mı belli ki daha küçüksün o seni yönlendirir. Şimdiye kadar almadın mı hiç? Belgrad ormanı gibidir orasıBence öyle yapma canın acır eldivenle. Genelde eldiveni koltuk altında kullanırlar.
Tatlım bu zamana kadar hep jiletle aldım ağdaya korktuğum için kii tüylerim seyrektirr seninki belgrad ormanı gibi oluyorsa orasını bilemem :)
Tamben kullanıyorum zor olmuyor açıkçası
tüylerin çıkış yönüne doğru hızlı hızlı çekiceksin.
başlamadan önce pudra kullanabilirsin daha kolay olur.
Üst tarafları aldım neredeyse ana şu vajina ağzı iç kısımları almaktan korkuyorum orayı da eldivenle mi alıyorsun?ben kullanıyorum zor olmuyor açıkçası
tüylerin çıkış yönüne doğru hızlı hızlı çekiceksin.
başlamadan önce pudra kullanabilirsin daha kolay olur.
Bilmem ben koltuk altımı bile onunla aldım bi süre ama hiç de ırman gibi çıkmadı .dd hatta koltuk altım yok denecek kadar az. Ağda da yapabilirim ama tek sıkıntı iç kısım benim için şuanjiletle alınca daha çok çıkmıyor mu? Daha sert ve gür bilemedim. Ayrıca jiletle alıp neden eldivene dönüyorsun ki sonra?? Sir ağda bandı kullanımı zordur hemen hemen ağda gibi ama onu dene bence. Tek tek böyle çekmek daha da zor olur yani daha acılı.
O kadar haklısın kiKonunun neresinde okudunuz hiç almadığını da "Belgrat ormanı"benzetmesini yaptınız alaycı dilinizle?Lütfen beni aydınlatın.
Zira sizin gibi tipler yüzünden insanlar soru sormaya çekinir oldu.
Evet bu zamana kadar hep jiletle aldım ve o bölgeyi kararttığını öğrendim bıraktım ekdivenle deniycem şimdik ağdayı vajina ağzına yapmaktan korkuyorum ve derimi çok tahriş ediyorYahu insanları anlamak ne zor. İlk defa kıl almiyordur muhtemelen. Jiletten geçmeyi düşünüyordur. Yada ne bileyim benim gibi lazere gitmistir ise yaramamistir. Şimdi hangi yöntem işe yarar diye düşünüyordur. Bilen varsa cevap versin niye dalgaya vurulur ki ? Burda insanlar birbiriyle yardımlaşmiyor mu ?
Öyle deniycem çok teşekkür ederimBanyo sonrası al derim çünkü kıl kökleri banyo sonrası daha az acır ..
Eskiden bacaklarımda denemiştim çok zaman aldığı için agdaya geçtim o kısa sürüyo ona göre.Kızlar bu yöntemi ilk defa kullanıcam biraz zahmetli ama bu şekilde tüylerini alan var mı? Ve nasıl yapıyorsunuz acımaması için merak ettiğim vajina ağzını nasıl alıyoruz ekdivenle yardımcı olurmusunuz lütfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?