- 24 Eylül 2020
- 23
- 4
-
- Konu Sahibi emosruzgar
Sistit gibi bir sey mi acaba? Bence bi muayene olun.kızlar mrb benim birkaç gündür vajinada ikindigimiz zaman baskı hissi olur ya bu bende sürekli oluyor ve idrar yerindw yanma var bazen idrarmi yapıyorum bi kaç dk sonra tekrar idrarım varmis gibi hissediyorum aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlardan yorum bekliyorum şimdiden teşekkür edrim
sisitin ne olduğunu da bilmiyorum kuzum ilk defa başıma böyle bisey geldi şaşırdım kaldımSistit gibi bir sey mi acaba? Bence bi muayene olun.
Cinsel hayatiniz yeni basladiysa da boyle seyler olabiliyorsisitin ne olduğunu da bilmiyorum kuzum ilk defa başıma böyle bisey geldi şaşırdım kaldım
7 yillik evliyim canım olmazsa bi dr a goruneyim önümüzdeki ayda tüp bebeğe başlamayı planlıyorduk umarım büyük bir sıkıntı çıkmaz başımaCinsel hayatiniz yeni basladiysa da boyle seyler olabiliyor
Korkma, iltihap enfeksiyon falandir hemen geçer ilac tedavisiyle. Iltihap falansa kefir al iç. Migrosta buyuk marketlerde kefir mayasi var kendin mayalarsin. Cok faydali.7 yillik evliyim canım olmazsa bi dr a goruneyim önümüzdeki ayda tüp bebeğe başlamayı planlıyorduk umarım büyük bir sıkıntı çıkmaz başıma
dr gittinmi canım bu konu için mantıken bakarsak seninki normal gibi bende hiç cocuk da yok anlayamadimİki aydır doğum yaptım bendede aynısı bar malesef
bu arada bebeğini Rabbim sana bagislasin insalah sağlıkla büyüt darısı bana bulaşsın insallah ☺İki aydır doğum yaptım bendede aynısı bar malesef
canım belirtiler idrar yolları enf gibi duruyor biraz ertelersen sistite dönebilir. sistit de mesane iltihabı demek. suya atılan tek dozluk ilaçlar var çözünen onlar hemen geçiriyor öyle bişiyse tüp bebeğe kadar geçer ,hayırlısı olsunkızlar mrb benim birkaç gündür vajinada ikindigimiz zaman baskı hissi olur ya bu bende sürekli oluyor ve idrar yerindw yanma var bazen idrarmi yapıyorum bi kaç dk sonra tekrar idrarım varmis gibi hissediyorum aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlardan yorum bekliyorum şimdiden teşekkür edrim
Allah razı olsun canım en kısa zamanda gidicem dr a insallah dediğin gibi hafif aralayabileceğim birseydircanım belirtiler idrar yolları enf gibi duruyor biraz ertelersen sistite dönebilir. sistit de mesane iltihabı demek. suya atılan tek dozluk ilaçlar var çözünen onlar hemen geçiriyor öyle bişiyse tüp bebeğe kadar geçer ,hayırlısı olsun
Bendede olmusdu sizin gibi idrara gideedim wvden cikar cikmaz bidaha girerdim ama aciyla 2 damla anca idrarim cikardi enfeksiyon demisdi doktor normalde toz yada fitil olarak bir ilac yaziyolar tek 1 tane onu icdiginizde ertesi gune hc biseyiniz kalmiyokızlar mrb benim birkaç gündür vajinada ikindigimiz zaman baskı hissi olur ya bu bende sürekli oluyor ve idrar yerindw yanma var bazen idrarmi yapıyorum bi kaç dk sonra tekrar idrarım varmis gibi hissediyorum aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlardan yorum bekliyorum şimdiden teşekkür edrim
vajina bölgesinde sizde de baskı olmuşmuydu canım afedersin sanki ikinmissin da vajina bilgen ve idrar yeri dışa çıkacakmış gibi oluyorBendede olmusdu sizin gibi idrara gideedim wvden cikar cikmaz bidaha girerdim ama aciyla 2 damla anca idrarim cikardi enfeksiyon demisdi doktor normalde toz yada fitil olarak bir ilac yaziyolar tek 1 tane onu icdiginizde ertesi gune hc biseyiniz kalmiyo
Amin sen bi ürologa git ıdrar yolu enfeksiyonu tedavı edilmesi gereken bir rahatsızlıkbu arada bebeğini Rabbim sana bagislasin insalah sağlıkla büyüt darısı bana bulaşsın insallah ☺
Aynen oyleydi cok aci verici biseydi calisdigim zamandi ozamn okadar kotuyduki isde duramamisdim doktora gitmisdim ama dedigim ilac ertrsi gunu bise koymuyo bana ebe yazmisdi genekologum yokduvajina bölgesinde sizde de baskı olmuşmuydu canım afedersin sanki ikinmissin da vajina bilgen ve idrar yeri dışa çıkacakmış gibi oluyor