Vajinada kandida mantarı ve genişlik şikayeti

Stella32

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2022
94
-148
26
23 yaşındayım.Yeni evliyim.Evlilikten önce cinsel ilişki yaşadım.O zamanlar doğum kontrol hapları kullanıyordum.Bazende tek kullanımlık ertesi gün hapını kullaniyodum.Bes altı ay önce vajinamdan cinsel ilişki sırasında aşırı akinti geliyordu.Doktora gittim ilaçları kullandım.Tekrarladi mantar varmış.Her gün sarı akinti akıyor .Bıktım artık eşimde diyorki doktora gitmisken hem iyi bir doktora gidelim hemde estetiğini de yaptıralım diyor.Vajinal genişlik yüzünden birde mantar akinti yüzünden ilişkiye girmiyoruz.İstanbula gideceğiz doktora.ozel Medicana Hastanesi'nde onerdiginiz kadın doğum doktoru var mı?Önce mantarı durdurup sonra estetik yaptırmak istiyorum.Yardim eder misiniz?

Canım burda bu konuyla ilgili çok yazan vardı arama kısmından bak muhakkak doktorlarını öğren iyice araştır öyle git çok memnun olanda var çok pişman olanda var doktor hatası yüzünden.

Ya bizim bu yakinimizin tanıdığı doktor var ona gitmeyi düşünüyorum.Randevu alacağız.Ozel Medicana hastanesinde.Yinede araştırıyorum ben

23 yas ,yeni evlilik ,doğum yok ve vajinada genişlik mi var?size mi öyle geliyor acaba

Bu kadar bol sari akinti saglikli degil smear aldirmanizi oneririm estetikten evvel. Esiniz istiyor diye daraltma estetigi mi yaptiracaksiniz, bir de yeni evlisiniz. Sizi bu denli yargilamasi hos gelmedi.

X