- 6 Temmuz 2024
- 8
- 0
- 29
- Konu Sahibi yellovleon09
Borlu yikama suyunu eczaneden mi yoksa internetten mi aldiniz acabaBen nbl marka kullanmistim memnundum.Borlu yikama suyunu da mutlaka deneyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Borlu yikama suyunu eczaneden mi yoksa internetten mi aldiniz acabaBen nbl marka kullanmistim memnundum.Borlu yikama suyunu da mutlaka deneyin.
Eczaneden almıştım ben genel olarak internetten bu tarz şeyler almıyorum pek güvenmiyorumBorlu yikama suyunu eczaneden mi yoksa internetten mi aldiniz acaba
Hangi marka aldınız acabaMerhaba bende 7 ay boyunca bu mantar belası ile uğraştım ilk başladığında doktor travazol vermişti o başlarda işe yarasada sonraki zamanlarda hiç etki etmedi farklı fitiller kullandım 1-2 hafta geçip sonra tekrar başlıyordu 2023 Temmuz ayına kadar bu şekilde çektim bunu sonra probiyotik in iyi gelebileceğini araştırmalarım sonucu öğrenmiştim ve probiyotik takviyesi kullanmaya başladım kullanmaya başladıktan çok kısa bir süre sonra kaşıntım geçti doktora gittim probiyotik kullanmaya başladığımı söyledim oda çok doğru yapmışsın en az 3 ay kullan dedi kullandığın süre boyunca hiç kaşıntım olmadı ben bir 5-6 ay kullandım sanırım 1 yılı geçti bir daha hiç tekrarlamadı ben kurtulduğumu düşünüyorum o yüzden
ThelifecoHangi marka aldınız acaba
Bende spiral yoğun ve sürekli akıntı yapıyorduMerhaba. Cevap attığınız için teşekkür ederim. Sizde sadece kasinti mi vardi ? Bende yogun akinti ve yanma oluyor. Probiyotige baslamayi bende düşünüyordum sizin mesajinizla tam karar verdim kullanmaya.