- 6 Temmuz 2024
- 8
- 1
- 29
- Konu Sahibi yellovleon09
Borlu yikama suyunu eczaneden mi yoksa internetten mi aldiniz acabaBen nbl marka kullanmistim memnundum.Borlu yikama suyunu da mutlaka deneyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Borlu yikama suyunu eczaneden mi yoksa internetten mi aldiniz acabaBen nbl marka kullanmistim memnundum.Borlu yikama suyunu da mutlaka deneyin.
Eczaneden almıştım ben genel olarak internetten bu tarz şeyler almıyorum pek güvenmiyorumBorlu yikama suyunu eczaneden mi yoksa internetten mi aldiniz acaba
Hangi marka aldınız acabaMerhaba bende 7 ay boyunca bu mantar belası ile uğraştım ilk başladığında doktor travazol vermişti o başlarda işe yarasada sonraki zamanlarda hiç etki etmedi farklı fitiller kullandım 1-2 hafta geçip sonra tekrar başlıyordu 2023 Temmuz ayına kadar bu şekilde çektim bunu sonra probiyotik in iyi gelebileceğini araştırmalarım sonucu öğrenmiştim ve probiyotik takviyesi kullanmaya başladım kullanmaya başladıktan çok kısa bir süre sonra kaşıntım geçti doktora gittim probiyotik kullanmaya başladığımı söyledim oda çok doğru yapmışsın en az 3 ay kullan dedi kullandığın süre boyunca hiç kaşıntım olmadı ben bir 5-6 ay kullandım sanırım 1 yılı geçti bir daha hiç tekrarlamadı ben kurtulduğumu düşünüyorum o yüzden
ThelifecoHangi marka aldınız acaba
Bende spiral yoğun ve sürekli akıntı yapıyorduMerhaba. Cevap attığınız için teşekkür ederim. Sizde sadece kasinti mi vardi ? Bende yogun akinti ve yanma oluyor. Probiyotige baslamayi bende düşünüyordum sizin mesajinizla tam karar verdim kullanmaya.
Merhaba bana da aynı tedaviyi verdi bugün doktor. Geçti mi geçmedi mi tekrar doktora gittin mi gelişmeleri söyleyebilir misin rica etsem?Merhaba bu mantar konusu benim de başımın belası haline geldi malesef.. Bende sizlerin yorumlarrını okuyorum. Şuan bu bela başımda. doktora gittim 2 gün önce canditon fitili verdi. Her akşam yatmadan önce kullan dedi. Akıntı olursa korkma hem ilacın bi kısmı hemde iltahap varsa o akmış olur dedi. Bir çok yorum okudum evli bekar insanların. Benim şuan erkek arkadaşım var ve cinsel anlamda birlikte oluyoruz doktor onun içinde hap verdi. Eğer erkek arkadaşım kullanmazsa benim mantarım geçse bile ilişkiye girdiğimiz an tekrarlayacağını bildirdi. Şuan ona da ilacı alıp verdim biraz homurdansa da içmeye başladı. Bende fitili uyguluyorum 3. Yü yapacağım bugün. Umarım geçti kurtuldum diye ayrıca bi yorum yapabileceğim günlerde gelecek... Söylemek istediğim kimse '' eşli tedavi'' diyor doktorum. Bundan bahsetmemiş. Erkekleri etkilemiyor ama erkekler taşıyıcı oluyor. Bi kadınla birlikte oldukları vakit bulaştırıyorlar. Eğer daha önce mantarı olan birisiyle birlikte olmuşsa. Birde adet bitiminde probiotik kullanmamı önerdi. Şuan regliyimde..
Hpv testi yaptırdınız mı?Sari akinti , biraz kasinti ve yanma. Devamlı bu şekilde tekrar ediyor. Fitil ve haplarla geciyor sonra tekrar basliyor
Merhaba cevabı şimdi fark ettim fitil işe aramadı malesef. 3 kutu kullandım bana mısın demedi. Yani ufak Bi iyileşme belirtisi bile göstermedi. Antibiyotikli tedaviye başladım %80 oranında iyiyleşme var belirtilerinde candidanın. 8 haftalık tedavi dedi doktor ve 6. Haftasındayım. Umarım düzelir..Merhaba bana da aynı tedaviyi verdi bugün doktor. Geçti mi geçmedi mi tekrar doktora gittin mi gelişmeleri söyleyebilir misin rica etsem?