- 16 Kasım 2023
- 10
- 3
- 25
-
- Konu Sahibi erzurumm25
öncelikle merhaba ben evleneli 10 gün oldu ilk defa dün cinsel birleşimi mız oldu kızlık zarım kalın olduğu için çok zorladım epey uğraşlar sonucu hallettik derken şimdide hiçbir şey hissetmiyorum içimde gidip geliyor ama asla hissetmiyorum.parmağımı soktugumda çok dar olduğunu hissedebiliyorum eşimde aynı şeyi söylüyor ama oda birlikteliğimizde birşey hissetmiyor neden olabilir yardımcı olurmusunuz bana
yani ilk zamanlar böyle olması normalmi. bazıları vajinal genişliktem ötürü olabilir diyolar doktora gitmeli miyim yoksa zamanla bu durum düzelir miDaha dur on gün olmuş. Birbirinize zamanla alışacaksınız bu ne acele. %95 ilk sevişmede çatır çatır sevişip orgazm olmuyor
öyle miiii hahahahahTen uyumu diye bir gerçek var maalesef
Komik mi gercekten? Arkadas cok mantikli bir sey soylemisöyle miiii hahahahah
Komik mi gercekten? Arkadas cok mantikli bir sey soyle
Kim dedi geniş diye ?yani ilk zamanlar böyle olması normalmi. bazıları vajinal genişliktem ötürü olabilir diyolar doktora gitmeli miyim yoksa zamanla bu durum düzelir mi
Ten uyumu diye bir gerçek var maalesef
Komik mi gercekten? Arkadas cok mantikli bir sey soylemis
Esi de hissetmiyormus yalniz dikkatinizi cekerim, 0 zevk yanikonu sahibi gercekten oldugu gibi anlattıysa baska bir sorunu olması lazım ten uyumu olmasa dahi en azından birseyler hisseder konu sahibi gidip geliyor ama hissetmiyorum diyor bu normal gelmedi bana
Esi de hissetmiyormus yalniz dikkatinizi cekerim, 0 zevk yani
İki tarafta hissizlik yaşıyor!bunun ten uyumu ile ne alakası var
Hissizlik sizin için ne anlam ifade ediyor acaba? Hiçbir şey hissetmediğini söylüyor. Dahası ne olabilir ki?ben yine aynı yerdeyim baska bi sorun var gibi belki esinin penisi küçüktür belki baska sorun vardır ama ten uyumu değildir ten uyumsuzluğunda zevk almazsın yada olması gerekenin çok çok altında zevk alırsın ama birseyler hissedersin bunların ki normal değil bence
İki tarafta hissizlik yaşıyor!
Komik mi gercekten? Arkadas cok mantikli bir sey soylem
Kim dedi geniş diye
normalde zevk almamızda bir sorun yok sevişmemizden vs çok fazla zevk alıyoruz. zaten bu kızlık zarından ötürü baya stres yaşadık çok zorlandık bu sürecte biraz artk zevkten ziyade olsn bitsin kafasındaydık . birleşme olduktan sonrada dediğim gibi içimde penisi hissedemedim onun penisi yle alakalıda bi sorun yokİki tarafta hissizlik yaşıyor!
Konu sahibi duruma çözüm aramak için değil de yorumlara gülmek için yazıyor gibi. Durumun çokta bir vahimliği olduğunu zannetmiyorumneyse konu sahibi gelsin de oyle yorumlayalım belkide ben okudugumu anlamıyorum daha fazla açıklayıcı birsey yazarsa sorun bi nebze daha anlaşılır
Ee tamam işte ikinizde bir sorun olmadığına göre uyumunuz yok gibi.normalde zevk almamızda bir sorun yok sevişmemizden vs çok fazla zevk alıyoruz. zaten bu kızlık zarından ötürü baya stres yaşadık çok zorlandık bu sürecte biraz artk zevkten ziyade olsn bitsin kafasındaydık . birleşme olduktan sonrada dediğim gibi içimde penisi hissedemedim onun penisi yle alakalıda bi sorun yok
ten uyumu gerçekliğinin bende farkındayım ama aramızda öyle bi sorun yok ondan ötürü güldümKonu sahibi duruma çözüm aramak için değil de yorumlara gülmek için yazıyor gibi. Durumun çokta bir vahimliği olduğunu zannetmiyorum