- 1 Haziran 2021
- 1.386
- 2.774
-
- Konu Sahibi erzurumm25
Hissizlik sizin için ne anlam ifade ediyor acaba? Hiçbir şey hissetmediğini söylüyor. Dahası ne olabilir ki?
Ee tamam işte ikinizde bir sorun olmadığına göre uyumunuz yok gibi.böyle
normalde zevk almamızda bir sorun yok sevişmemizden vs çok fazla zevk alıyoruz. zaten bu kızlık zarından ötürü baya stres yaşadık çok zorlandık bu sürecte biraz artk zevkten ziyade olsn bitsin kafasındaydık . birleşme olduktan sonrada dediğim gibi içimde penisi hissedemedim onun penisi yle alakalıda bi sorun yok
Ee tamam işte ikinizde bir sorun olmadığına göre uyumunuz yok gibi.
anacım o zaman aşırı ıslanıyorsun penis boyu da yeterli değil bu yuzden hissizlik yaşıyorsun konuyu biraz eksik yazmıssın keşke şunları en bastan yazsaydı
anacım o zaman aşırı ıslanıyorsun penis boyu da yeterli değil bu yuzden hissizlik yaşıyorsun konuyu biraz eksik yazmıssın keşke şunları en bastan yazsaydın
anacım o zaman aşırı ıslanıyorsun penis boyu da yeterli değil bu yuzden hissizlik yaşıyorsun konuyu biraz eksik yazmıssın keşke şunları en bastan yazsaydın
hissizliğimi şöyle tanımlayayım ilk girerken penisin başını hissediyrm sonrasnda bir boşluğa girip çıkıyor penisi kavramıyor penis içimde kayboluyor gibi bazı arkadaşlar bu durumu ten uyumuyla bagdastırmıs ama bununla alaklı olduğunu düşünmüyorumanacım o zaman aşırı ıslanıyorsun penis boyu da yeterli değil bu yuzden hissizlik yaşıyorsun konuyu biraz eksik yazmıssın keşke şunları en bastan yazsaydın
Kayboluyor derken geniş mi demek istedinhissizliğimi şöyle tanımlayayım ilk girerken penisin başını hissediyrm sonrasnda bir boşluğa girip çıkıyor penisi kavramıyor penis içimde kayboluyor gibi bazı arkadaşlar bu durumu ten uyumuyla bagdastırmıs ama bununla alaklı olduğunu düşünmüyorum
zevk suyundan olabiliröncelikle merhaba ben evleneli 10 gün oldu ilk defa dün cinsel birleşimi mız oldu kızlık zarım kalın olduğu için çok zorladım epey uğraşlar sonucu hallettik derken şimdide hiçbir şey hissetmiyorum içimde gidip geliyor ama asla hissetmiyorum.parmağımı soktugumda çok dar olduğunu hissedebiliyorum eşimde aynı şeyi söylüyor ama oda birlikteliğimizde birşey hissetmiyor neden olabilir yardımcı olurmusunuz bana
penisi hiç hissedemiyorum ki zevkte alayımHissetmiyorum derken zevk mi penisi mi hissetmiyordum anlamadım daha 10 günlük evlisiniz zamanla daha zevkli olur ama hiç hissetmiyorum diyorsunuz anlayanadim
Bişey diyemiyorumpenisi hiç hissedemiyorum ki zevkte alayım
genişlikten kaynaklımı yada psikolojik olarak o kadar zorlanmadan ötürümü öyle oldu bilmiyormKayboluyor derken geniş mi demek istedin
Daha 10 günlük o kadar genişleme olmazgenişlikten kaynaklımı yada psikolojik olarak o kadar zorlanmadan ötürümü öyle oldu bilmiyorm
genişlikten kaynaklımı yada psikolojik olarak o kadar zorlanmadan ötürümü öyle oldu bilmiyorm
Aynen bende 12 yıllık evliyim o yüzden bişey diyemiyorum diye yazmak zorunda kaldım diyecek birşey bulamadimÇocuk doğurdum ben bazen zorlandığım oluyor hala. 9 yıllık da evliyim. Yani genişlese benimki genilerdi