vajinada hissizlik

Hissizlik sizin için ne anlam ifade ediyor acaba? Hiçbir şey hissetmediğini söylüyor. Dahası ne olabilir ki?

valla ben öyle bi yorumladım ki sanki birleşme esnasında onu bile hissedemiyor konunun sadece zevk anlamında birsey hissedememe oldugunu şimdi idrak ettim uykudan sonra buralara fazla bakmamak lazım sanırım

normalde zevk almamızda bir sorun yok sevişmemizden vs çok fazla zevk alıyoruz. zaten bu kızlık zarından ötürü baya stres yaşadık çok zorlandık bu sürecte biraz artk zevkten ziyade olsn bitsin kafasındaydık . birleşme olduktan sonrada dediğim gibi içimde penisi hissedemedim onun penisi yle alakalıda bi sorun yok

anacım o zaman aşırı ıslanıyorsun penis boyu da yeterli değil bu yuzden hissizlik yaşıyorsun konuyu biraz eksik yazmıssın keşke şunları en bastan yazsaydın

10 gün sonra ilk kez birleşme yaşamışsınız. İlk çok zorlanmışsınız zaten. Cinsellik konusu da bence birlikte okuyup öğrenilmesi gereken konulardan birisi. Eş dost arkadaştan duyduklarınızla birbirinizi tanımanız gecikebilir. İlk süreçte öğrenin sonra tadınız çıkarırsınız.

Ee tamam işte ikinizde bir sorun olmadığına göre uyumunuz yok gibi.

anacım o zaman aşırı ıslanıyorsun penis boyu da yeterli değil bu yuzden hissizlik yaşıyorsun konuyu biraz eksik yazmıssın keşke şunları en bastan yazsaydı

anacım o zaman aşırı ıslanıyorsun penis boyu da yeterli değil bu yuzden hissizlik yaşıyorsun konuyu biraz eksik yazmıssın keşke şunları en bastan yazsaydın

hissizliğimi şöyle tanımlayayım ilk girerken penisin başını hissediyrm sonrasnda bir boşluğa girip çıkıyor penisi kavramıyor penis içimde kayboluyor gibi bazı arkadaşlar bu durumu ten uyumuyla bagdastırmıs ama bununla alaklı olduğunu düşünmüyorum

Hissetmiyorum derken zevk mi penisi mi hissetmiyordum anlamadım daha 10 günlük evlisiniz zamanla daha zevkli olur ama hiç hissetmiyorum diyorsunuz anlayanadim

hissizliğimi şöyle tanımlayayım ilk girerken penisin başını hissediyrm sonrasnda bir boşluğa girip çıkıyor penisi kavramıyor penis içimde kayboluyor gibi bazı arkadaşlar bu durumu ten uyumuyla bagdastırmıs ama bununla alaklı olduğunu düşünmüyorum
Kayboluyor derken geniş mi demek istedin 😯

öncelikle merhaba ben evleneli 10 gün oldu ilk defa dün cinsel birleşimi mız oldu kızlık zarım kalın olduğu için çok zorladım epey uğraşlar sonucu hallettik derken şimdide hiçbir şey hissetmiyorum içimde gidip geliyor ama asla hissetmiyorum.parmağımı soktugumda çok dar olduğunu hissedebiliyorum eşimde aynı şeyi söylüyor ama oda birlikteliğimizde birşey hissetmiyor neden olabilir yardımcı olurmusunuz bana
zevk suyundan olabilir

10 gun basarisiz denemeler sonucunda penis artik erkenden sönmeye baslıyor o yüzden icinde hissedemiyor olabilirsin.Ben 10 aya yakin vajinismus idim bir noktadan sonra denemek icin yakinlastigimizda bosalma olmadan sönüyordu tedaviden sonra zamanla düzeldi bu durum sizinki de öyledir penis sönünce haliyle hissedemezsin bir sey icinde olsa dahi yumusama asamasindadir onu nasil hissedeceksin

X