- 28 Haziran 2022
- 776
- 163
- 27
-
- Konu Sahibi Meyremasya
3 düşük yaşadım gitmediğim doktor kalmadi tüm testlerimi yaptım Bi sorun yokBöyle bişey duymadım duysamda önermezdim.
Canm bunlar tehlikeli şeyler toksik şok a girersin geri dönülmeyen şeyler yaşanır.3 düşük yaşadım gitmediğim doktor kalmadi tüm testlerimi yaptım Bi sorun yok
Benim gibi 5 düşük yaşayan biri varmış o yaptırmış bu şekilde şimdi 2 bebeği var
Bakıldı Bi sorun çıkmadı kromozom analizi yapildiCanm bunlar tehlikeli şeyler toksik şok a girersin geri dönülmeyen şeyler yaşanır.
Ağır enfeksiyon geçirirsin yine kötü sonuçlanır.
Vajina florasına zarar verecek şeylerden uzak durun.
Düşüklerinizin de mutlaka bi sebebi vardır genetik, pıhtılaşma filan bakıdımı?
Tüp bebek deneyin imkanınız varsa.Bakıldı Bi sorun çıkmadı kromozom analizi yapildi
Hematolojiye gittim romatolojiye
Endokrine
Rahim filmi çektirdim
O kadar çaresiz hissediyorumki Bi çözüm ne olsa yaparım
Malesef maliyeti çok zaten kiradayiz rabbim hepimizin yardımcısı olsunTüp bebek deneyin imkanınız varsa.
Embriyo ya genetik analiz yapılır pgt yöntemi ile gebelik oluşan cok
Bağışıklık testi yaptırın vücudunuz embriyoyu yabancı madde olarak gördüğü için atmak istiyor olabilir bağışıklığı güçlü kişilerde bu durum olabiliyor cd 56 sanırım adıMalesef maliyeti çok zaten kiradayiz rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Amin inşallah.Malesef maliyeti çok zaten kiradayiz rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Tam olarak ne testi oluyor ben çok test yaptırdimBağışıklık testi yaptırın vücudunuz embriyoyu yabancı madde olarak gördüğü için atmak istiyor olabilir bağışıklığı güçlü kişilerde bu durum olabiliyor cd 56 sanırım adı
Cd 56 diye bir test cnm hatta birgebeningünlüğü diye bir sayfa var ordan duydum sebepsiz düşüklerde öneriyorlar bir araştırmanı tavsiye ederimTam olarak ne testi oluyor ben çok test yaptırdim
Baktım testlerimde yoktu teşekkür ederimCd 56 diye bir test cnm hatta birgebeningünlüğü diye bir sayfa var ordan duydum sebepsiz düşüklerde öneriyorlar bir araştırmanı tavsiye ederim
Rica ederimBaktım testlerimde yoktu teşekkür ederim