• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları vajina yapışıklığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

carpe_diem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
31
0
86
Ankara
kızlar. 5 aylık bi kızım var. bugün doktor kontrolümüz vardı. doktor vajanada yapışıklık olduğunu söyledi. önce bir hafta krem kullanalım. açılma olmazsa çocuk cerrahisine yönlendirelim dedi. kremin ismi estriol. benim gibi bu durumla karşılaşan varmı aranızda. moralim bozuldu. umarım bir hafta içinde düzelir yavrum.

canım aynı durumu biz dün yaşadık.benim kızımda 5 aylık.ama doktorumuz eliyle açtı.kremede gerek yok dedi.yeni yapışmış daha çabuk açıldı.altını her açtığında kontrol et dedi o kadar.umarım bi sorun çıkmaz.kötü bi durum.

kız anneleri için zor bi durum. bizimki yeni değildi belkide bilemiyorum. eliyle açmayı denemedi. ben bugün araştırdım. tekrarlayabiliyomuş. sen ara sıra kontrol et. umarım bi daha olmaz bebişinde.

benim kızımda da vardı iki aya kadar düzenli kullandık kıremi ve açıldı düzenli lullan açılır ostorojen eksikliğinden oluyo cerahiye falan gerek kalmaz geçmiş olsun

kız kardeşimde vardı aynı sorun baya devam etti dr her gittiğimizde dr eli ile açıp kontrol etti. sadece ilk idrarda sorun yaşıyordu onuda su tutarak yanmasını engellediler ve şükür ki sorun yok evlenmek üzere ben yinede korkuyorum düğünden önce dr götürücem konuşucaz inş. bu konuyu

Canım hiç korkma benim arkadaşımın kızındada öle bişey oldu hatta ameliyatla açıldı . Çok kolay olmuş.Şimdi 9 yaşında hiç problem yok .
en kötü ihtimal ameliyat ama ciddi bi ameliyat diil . ınşallah kremlerle açılır

Back