Vajina süt beyazi akıntı ve yanma

Canım benim günde iki litre su iç. Çiğ maydanoz tüket. Yaban mersini meyvesinden al. Hergün bir avuç ye. Şifa olur inşallah. Geçmiş olsun. Yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum. Dediklerimi iki ay ara vermeden uygula değişimi farkedeceksin. Bana da doktorum önermişti
Canim benim maydanozu cok yiyorum yaban mersini kullanmadim tabi bilmiyorum onu ama mantar var bende sanırım çünkü surekli beyaz sut kesiği akintim oluyor ve bunu geçirmem lazim bi sekilde doktor antibiyotik verdi kullandim gecmedi

Sarımsak çörek otu şart değil. Olsa faydalı tabi ama olmazsa da sadece sağlıklı ve belli miktarlarda probiyotik ile beslenerek geçer Allahın izniyle. Bana da yıllarca dr lar normal demişlerdi. Sonra bi dr iltihap var dedi halbuki akıntım aynıydı bilmiyorum neden öyle farklı dediler. Bir de videoda da diyor ya Candida zaten vücudumuzda var sadece sayıları önemli. Onları güçlendirip bize zarar veren hale getiren biziz. Ben buna dikkat edince iyileştiysem, dr ların mantar var yok demesini önemsemiyorum artık. Yalnız sadece yoğurt vs değil yediğin diğer şeylere de çok dikkat etmen gerekiyor. Eğer yapabilirsen karatay diyeti ile ömür boyu sağlık kitabını da okursan ondan da çok istifade edersin. Hangi hastalıklarda hangi vitaminlerin minerallerin tahlili yapılmalı ve takviye alınmalı, nasıl beslenilmeli onları anlatıyor. Belki oradan da işine yarar bir şeyler bulabilirsin.
Bugun itibariyle basladim elma sirkesi ve kefir aldim ben ev yogurdu bulamiyorum süt alacağım yer yok çünkü bu sureci ne zamana kadar atlatabilirim ne kadar eski duzenime girerim bilmiyorum ama cok yipratti beni bu süreç

Ya vaninamda süt beyazi geliyor ve birlikte yanma da oluyor. Korkuyorum sizce neden olabilir doktora gittim flagly antibiyotik ve bi tane tek kullanimlik hap verdi ayrica travazol krem verdi ama icten geldigi icin kremi disina uyguluyorum ama geçmedi yine adet günüm de geldigi zaman yanma daha cok oluyor ilk gunleri ve son günleri ne olur bundan kurtulan varmi sogan suyu duydum deneyen varmi yardim edin
Fitil kullanmalısın, o daha hızlı sonuç verir.

Ya vaninamda süt beyazi geliyor ve birlikte yanma da oluyor. Korkuyorum sizce neden olabilir doktora gittim flagly antibiyotik ve bi tane tek kullanimlik hap verdi ayrica travazol krem verdi ama icten geldigi icin kremi disina uyguluyorum ama geçmedi yine adet günüm de geldigi zaman yanma daha cok oluyor ilk gunleri ve son günleri ne olur bundan kurtulan varmi sogan suyu duydum deneyen varmi yardim edin
Kokusu da var mı yani kötü bir

merhaba vajinadaki sıkıntınız gecti mi geçtiyse neler kullandınız da geçirdiniz? birkaç haftadır bende de yanma vardi fazla antibiyotik kullanımına bagli mantar gelişmiş. dr hem fitil hem de hap verdi. 3 gun oldu şikayetlerim gecmedi yanma devam ediyor. mantarlar kurtuldunuz mu. lütfen cevap :KK43:

Şikayetleriniz geçtimi acaba aynı sorun bendede var

X