Benim de midemde iltihap vardı. Dahiliye dr'a sormuştum vajinal da iltihap var demiştim. Midenden sindirim sistemine ve idrar yoluna gidiyor iltihap. Bütün vücudunun temizlenmesi gerek demişti. Hoş onun verdiği ilaçlar da yaramadı kısa süreli etki etti sonra eski haline getirdi ama neyse dediği doğruydu yani. Bütün vücudumuza birden bakı yapacaz anlaşılan
Şekeri kestiysen diğer meselelere de dikkat ettiğinde çok rahatlarsın. Çoğu insan sırf şekeri bırakamadığı için bunları uygulayamıyor. O zaman istersen Karatay diyetine de bak o da çünkü mantarlara hiç beslenme fırsatı vermiyor gerçekten çünkü zararlı un, şeker, paketli yiyecekler, hazır sütler... hepsinden uzak duruyorsun ve vücut toparlıyor. Ek olarak da aç karna her gün bir diş sarımsak yiyebilirsin veya yapabiliyorsan çiğnemeden suyla yutabilirsin. Hangisi kolay gelirse. Ben yutamıyorum çok büyük geliyor, kessem kenarları boğazıma takılıyor gibi oluyor, çiğneyip suyla yutuyorum hızlıca. Çörek otu yağı organik, doğal, soğuk sıkım gibi ibareler yazmıyorsa üzerinde alma kullanma, faydadan çok zararı olabilir. Hindistan cevizi yağı da aynı şekilde. Ama internette var bazı markaları araştırabilirsin. Online alış veriş sitelerinde satılıyor, ya da organik yağ satan şirketlerin internet sitelerinden bakabilirsin.
Adet meselesi de benim de son kahverengi ile bitti. Ondan sonra artık bitti diye normal çamaşır giyiliyor ya pedsiz, mutlaka gün içinde çok akıntı olduğu için çamaşır beyaz oluyordu, şimdi gün içinde hiç öyle bir şey yaşamadım dün de bugün de. Ben wc ye gidince peçete ile silerek kontrol ederdim önceden çok akıntı oluyordu şimd yok mesela peçeteye gelmiyor. Affedersin idrardan sonra yine böyle akıntı oluyordu aynı şekilde şimdi o da yok tertemiz yani. İnş şifa olur bunlar hepimize.