• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajina mantarı

İcinizi karartmak istemem ama ben uzun süredir kasımdan beri bununla ugrasıyorum, hap fitil krem sirke kalmadı denemediğim sey. Geçmiyor illet bi sey tam geciyor tekrar baslıyor. Hele sirke daha cok azdırıyor. Kesinlikle doktora gidin. Gidemiyorsanız da her gün kefir icerek deneyin temizliğe dikkat edin. Belki zamanla gecer
Hangi fitili kullandınız acaba ben şu an mixovul fitil kullanıyorum

1. Vajinayı sabun vs ile yıkama.O kendi kendini temizleyebilen bir organ.
2.Islak kalmasın, güzelce kurula.
3.Naylon iç çamaşırı asla giyme.
4.Travozol al sür.Oh mis.
Not.Mantardan cooook çekmiş biri.
Sogan kuru de yapabilirsin peynir şeklinde alıntı varsa, enfeksiyonda var demektir.Sogan kuru harika

Sogan kuru de yapabilirsin peynir şeklinde alıntı varsa, enfeksiyonda var demektir.Sogan kuru harika
Geçti mi mantarınız tekrarlama oldumu

Mantarim geçti ama şu yukar da söylediklerimi aksatmaman gerek ayrıca ben şanslıydım geçti.Herkes bir değil ayrıca mantar ilaçsız geçmez.
Okumadığım forum kalmadı internette araştırmadığım yer iki aydır mantarla uğraşıyorum şu an mixovul ve travozol kullanıyorum ama çok kötü durumdayım salı günü kadın doğuma randevum var Allah kimseye vermesin

Kızlar mantar sorunumu bilen bilir kafaya nasıl takardım. Deliricektim az daha. Hala geçti mi geçmedi mi mechul. Ara ara yokluyor. İlacı kestim yogurt/kefir/çörekotu yagı iciyorum. Simdi tam bunlar geçti derken dün siğillerimi farkettim. Beterin beteri varmıs oldum! Mantar ne ki. Kafanıza takmayın. Moralinizi yüksek tutun. Mantar gözümde bile yok artık inanın

Kızlar mantar sorunumu bilen bilir kafaya nasıl takardım. Deliricektim az daha. Hala geçti mi geçmedi mi mechul. Ara ara yokluyor. İlacı kestim yogurt/kefir/çörekotu yagı iciyorum. Simdi tam bunlar geçti derken dün siğillerimi farkettim. Beterin beteri varmıs oldum! Mantar ne ki. Kafanıza takmayın. Moralinizi yüksek tutun. Mantar gözümde bile yok artık inanın
Ben şu an delirme safhasındayım çok kötüyüm size de geçmiş olsun kadın olmak zor

Soğan kürü derken kaynatıp içmek mi

arkadaşlar yardımınız için çok teşekkürler ama mantar teşhisim yanlışmış daha kötüsü genital uçuk muşum :cry:

Back