• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajina mantarı

Kelebek2370

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2019
1
0
1
27
Merhabalar,

Öncelikle şunu yazayım, doktora gitmek istemiyorum. Lütfen bu konuda doktora git, yanlış birşey yaparsan daha kötü olur.,.,. Yazmayın.

Vajina mantarına ne uygulanabilir? Ben internette bezin içinde sarımsak koyulmasını gerektiğini okudum ama deneyen varmı aranızda veya başına gelipte başka birşey yapan ?

Merhabalar,

Öncelikle şunu yazayım, doktora gitmek istemiyorum. Lütfen bu konuda doktora git, yanlış birşey yaparsan daha kötü olur.,.,. Yazmayın.

Vajina mantarına ne uygulanabilir? Ben internette bezin içinde sarımsak koyulmasını gerektiğini okudum ama deneyen varmı aranızda veya başına gelipte başka birşey yapan ?
Kiz onemlo birsey yok onda panik yapmissin kaşıntı var deilmi bende hep oluyor o krem al eczaneden özel bolge icin mantar kremi iste verirler orana sür sonra iki gunde gecer ilk gunleri sabunlar filan yika her wcden sonra o kaşıntıyi alır sonra ozellikle gece yatarken ve Duşlardan sonra iyice yedirerek sür hemen iyilesirsin doktorluk durum yok herkes yasiyor bunu
Baska enfeksyionel durum vsrsa doktora git nebilim akintilarin yesil sariysa git koku varsa yanma varsa git ama kaşıntı sadece o mantar zatn kremle gecer o☺

Birincisi basite alın diyenleri dinlemeden once bu sorunu çok yaşayan ve çaresiz kalanlar var bunu bilin.Sizin de bir kremle geçebilir tabiki inşallahta geçer.Ama yanlıß bir bilgi verilmiş sabunla yıkayindiye amannn ha sakın.Kremi deneyin geçmezse eczaneye de danışarak ilaç alabilirsiniz.Tek gün içilen bir hap ve bakire değilseniz bir de fitil geçmiş olsun.

Birincisi basite alın diyenleri dinlemeden once bu sorunu çok yaşayan ve çaresiz kalanlar var bunu bilin.Sizin de bir kremle geçebilir tabiki inşallahta geçer.Ama yanlıß bir bilgi verilmiş sabunla yıkayindiye amannn ha sakın.Kremi deneyin geçmezse eczaneye de danışarak ilaç alabilirsiniz.Tek gün içilen bir hap ve bakire değilseniz bir de fitil geçmiş olsun.
He yok yanlış anladin sen sabunla vajina içi yikasin demedm ben yuzeysel ha i dusta yokadigin kadr bol bol duş al da diebilirz buna dus alir gibi ilk gunler icin dedm kremden yanayim bn bende o sekilde ise yariyordu da yoksa tabiki yanlis anlasilma olmus qnladigim kadariyla vajina icine sakin daha cok mikrop kapar hatta.
Tabiki bu daha buyuk bir derecede mantar ise doktora gitsin ben buna birsey demedim krem var ise yarıyor dedm bu sabun konusuda dediğim gibi dus alir gibi yuzeysel olarak iç kısmına girmeden
Girilirse daha kötü olur onu biliyorum
Sizin dediginiz hap yontemi de iyimis ama.

İcinizi karartmak istemem ama ben uzun süredir kasımdan beri bununla ugrasıyorum, hap fitil krem sirke kalmadı denemediğim sey. Geçmiyor illet bi sey tam geciyor tekrar baslıyor. Hele sirke daha cok azdırıyor. Kesinlikle doktora gidin. Gidemiyorsanız da her gün kefir icerek deneyin temizliğe dikkat edin. Belki zamanla gecer

4 aydıır bu illet mantarla uğraşıyorum kullanmadığım ilaç fitil hap kalmadı yok yok gecıyo tekrar baslıyo yokmu bundan kurtulan bısey onerıcek olan :(

Bende ekimden beri uğraşıyorum malesef 23 yaşındayım kullanmadığımm fitil hap kalmadı maalesef doktora gidiyorum yine aynı hap fitil verip yolluyor. 1 haftadır probiyotiğe başladım kesildi gibi ara ara kaşıntılar oluyor ama hemen geçiyo. Fakat akıntım hep var :KK43:

Bende ekimden beri uğraşıyorum malesef 23 yaşındayım kullanmadığımm fitil hap kalmadı maalesef doktora gidiyorum yine aynı hap fitil verip yolluyor. 1 haftadır probiyotiğe başladım kesildi gibi ara ara kaşıntılar oluyor ama hemen geçiyo. Fakat akıntım hep var :KK43:
Canım bende 23üm bıktım inan ki, çörek otu yağı içiyorum her sabah 1 tatlı kaşığı, bakalım ise yararsa haber veririm probiyotik ise yararsa sende haber verirsen sevinirim

Canım geçenlerde benimde başıma geldi. Çok cilt üstünde değildi.
Kaşıntı olarak baya uğraştım.
Felaket derece kaşınıyordu.
Eczaneden krem alıp kullandım baya etkili oldu.
İlk olarak bence sende krem al kullan. Sonrasında etkisini görmezsen eğer elma sirkesi gibi şeyler yaparsın.
Duşta elinden geldiği kadar vajina bölgeni temizlemek için uğraşma zaten vajina kendi kendini temizleme özelliğine sahip bir bölgen. Araştırdıysan bunu da görürsün zaten.
İlk önce git eczaneye vajinal kaşıntı için krem istiyorum de. Onu düzenli bir şekilde kullan canım
Şİmdiden geçmiş olsun sana

Canım bende 23üm bıktım inan ki, çörek otu yağı içiyorum her sabah 1 tatlı kaşığı, bakalım ise yararsa haber veririm probiyotik ise yararsa sende haber verirsen sevinirim

Tamam canım haber veririm ama yağ kullanma bence onun yine içebiliyorsan sabahları sirekli su iç. Dediğim gibi işe yaradı gibi gözüküyor ama belli olmaz bakalım. Bide akıntım geçse :KK43:
Kronikleşince maalesef krem ve ilaçlar işe yaramıyor.

Tamam canım haber veririm ama yağ kullanma bence onun yine içebiliyorsan sabahları sirekli su iç. Dediğim gibi işe yaradı gibi gözüküyor ama belli olmaz bakalım. Bide akıntım geçse :KK43:
kullanmadığım ilaç fitil krem hap kalmadı son çare buna başladım kasımdan beri ugrasıyorum inan ki, anca yaşayan anlar :D çok zor inan ki.

Reglden sonra yine tekrarladı bu lanet 2 gündür aşırı akıntı ve batma hissi oluyo başka bi çözüm yolu olan yok mu :(

Canım sen ilk önce kafanda bitir bu olayı. Düzeleceğine inan böyle dersen ve kafan sürekli orda olursa toparlayamazsın ki.
Bu şekilde düşünmelisin ilk önce aynı tedavileri tekrar baştan dene krem kullan gibi.
Şayet bir daha başa sararsa bir doktora görenmen şart canım. Burda bizim söylemelerimizle çözülmesi zor bir boyut almış olabilir.
Şimdiden kolay gelsin sana.

ya arkadaşlar tuvaletimi yapamıyorum heryeri beyaz beyaz sivilce oldu genital bölgemin böyle bir acı yok. fitil daha çok yakıyor inşan her wc ye gittiğinde ağlarmı ? çok kötü durumdayım 4 gündür geçmedi.

Canım o zaman senin yapacağın en iyi şey doktor.
Daha hızlı çözüm alırsın emin ol.
Çekinme git kurtul kendine acı çektirdiğine yazık yani

ya arkadaşlar tuvaletimi yapamıyorum heryeri beyaz beyaz sivilce oldu genital bölgemin böyle bir acı yok. fitil daha çok yakıyor inşan her wc ye gittiğinde ağlarmı ? çok kötü durumdayım 4 gündür geçmedi.
Canım senin ki mantardan cok enfeksiyonla karısık gibi geldi, al hemen randevunu git muayene ol ilaçlarına basla bende gecmiyor ama cogu kiside hemen gecip tekrarlanamadıgı oluyor. En kısa zamanda gecer umarım

Back