Selam arkadaslar yaklasik 9 yilllik evliyim.Daha ilk günden beri darlik ve iliski esnasi acidan muzdaribim.Rahim agzinda aci oluyor ve kasilmalar kramplar giriyor bacaklarima.
Maalesef hpv hastayim,cikan sigiller sonucu 5-6 yildir sürekli lazer,kürtaj tedavileri gördüm.
Takii en son oldugum ameliyat daha da büyük bir operasyon idi.Klirotisleri almak zorunda kaldilar ve
sadece iliskiye girebilecek,idrar yapabiliecegin bir aciklik biraktilr,yukardan asagi 4-5 cm dikilerek dudaklar birlestirildi,bu durum tabiki psikolojimi de feci derecede bozdu.
Ogün bugündür iliskiye girmek izdirap oldu bana,ameliyat sonucu rahim agzi gerginlestiginden gerginligi giderip deriyi gevsetici krem verdi doktorum.Hala kullanmami söyleddi bir ara cok kullanddim ama su siralar biraktim.Darlik daha da artti,rahim agzi kurulugu yasiyorum,doktorum jel yazdi kayganlastirici öyle birsekil oluyor ama yinede agrisiz iliski yasadigim olmuyor,ameliyatdan sonrada nerdeyse her beraberlikte acik renkte kanamam oluyor,silme temizleme esnasinda o da,sonra devam eden bir kanama degil.
Rahim agzimda yirtilma bicak ile centik atilmis gibi bir durum söz konusu,yani bir ara düzeliyor o centik olan yer,daha sonra beraberlikte tekrar afedersiniz yariliyor,kaniyor.Büyük bir ihtimal iliski sirasinda kuruluk ve gerginlik vede yasadigim ameliyatlar kanama yapiyor.
Pam smear testlerim pek icacici degil,en son IVa cervix yaziyordu.
Klirotiste 1 milimin altinda kötü hiylu tümör cikmis almislardi,yani evlerden uzak kanser.
Sürekli tedavi altindayim 3 ayda bir kontrollerimi aksatmiyorum.
Doktorum sonuclarimin iyi de degil kötü de degil oldugunu söylemisti.
Allh tekrarindan korusun acaba yine kanser mi oldum,bana yok degilsiniz demisti yoksa beni mi kandiriyor,hem cok ciddi olsaydi 1 aydir evdeyim,doktor cagirmadi aramadi da,hemen tedavi etmeleri gerekmiz miydilazer yerine isik terapisi yapmak istediklerini söylemisti,bir ay sonra hastanede randevum var,ama rutin kontroller herzamanki gibi.
Kadin doktorumu hastahaneden aramislar birde isik terapisi deniyelim diye,gerci sigorta karsilamiyormus bi tedavi fiyati insaallah büyük bir mebla degildir.
Ogün bugündür evde doktordan haber bekliyorum,acil olsa cok kötü olsam neden bekletsinler beni,bile bile ölüme mi terkediliyorum.
iliski sonrasi gelen ara ara kanamalarim ve kutuluktan dolayi yasadigim aci beni öldürüyor,
herseye esim icin katlaniyorum,ama acicekerek bu durumu yasamak beni mahvediyor.
Neyapmliyim.ben hic düzelmiyecekmiyim yoksa,sizde de birlesme sonucu kanama gelsigi oluyor mu,
benim gibi bu durumla karsilasan varsa lütfen yardimlarinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Rabbim herhepimize sifalar versin.