Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdrar yollarını üşütmüş olabilir misin, kız kardeşimde de olmuştu. Sonra iltihap olduğunu öğrendikVajinam dan değişik bir koku geliyo aşırı derecede rahatsız etmiyor ama yinede ediyo banyo yaptıgim gün bile bu kokuyla karşı karşıya kalıyorum az da akıntı oluyor
Enfeksiyon vardır canim.. doktora görünVajinam dan değişik bir koku geliyo aşırı derecede rahatsız etmiyor ama yinede ediyo banyo yaptıgim gün bile bu kokuyla karşı karşıya kalıyorum az da akıntı oluyor
Aileme ne demem gerekEnfeksiyon vardır canim.. doktora görün
Enfeksiyon vardır canim.. doktora görl
Yani ben bunu bir kaç aydır felan yaşıyorum ama ozamanlar tam anlamamıştım bu aralar da yıkandik tan sonra bile geldi için biraz şüphelendimİdrar yollarını üşütmüş olabilir misin, kız kardeşimde de olmuştu. Sonra iltihap olduğunu öğrendik
Nasıl yanii.. ailen ne dicek kiAileme ne demem gerek
Yani annemi kaybettim onun için kime açmam gerek bilemedimNasıl yanii.. ailen ne dicek ki
Yaaa başın sağolsun kim var büyük olarak.. söylersin enfeksiyon var diye kontrole gitmem gerek diye.Yani annemi kaybettim onun için kime açmam gerek bilemedim
Mantar enfeksiyonu olabilir ailenize akıntı var doktora gidip kontrollerimi yaptırıcam demeniz yeterli bence
Teşekkürler halama var ona derim ama ya bir şey çıkmazsa enfeksiyon gibi gidinceYaaa başın sağolsun kim var büyük olarak.. söylersin enfeksiyon var diye kontrole gitmem gerek diye.
Yani bazı kişilerin ki kötü kokar gibi yorumlar vardı öyle bir şey olabilir miYaaa başın sağolsun kim var büyük olarak.. söylersin enfeksiyon var diye kontrole gitmem gerek diye.
Çıkmazsa daha iyi değil mi illa çıkması mı gerek? Çıkmazsa da kötü kokunun nasıl giderileceğini sorun. Yaşınız kaç?Teşekkürler halama var ona derim ama ya bir şey çıkmazsa enfeksiyon gibi gidince
15Çıkmazsa daha iyi değil mi illa çıkması mı gerek? Çıkmazsa da kötü kokunun nasıl giderileceğini sorun. Yaşınız kaç?
15 yaşında hormonlar değişkenlik gösterebilir bence şuan bunu düşünmenize gerek yok ama akıntıyla birlikte kaşınma yanma vs varsa doktora gidip mantar enfeksiyonu ya da idrar yolu enfeksiyonu olup olmadığını çok rahat öğrenme imkanınız var
Kaç yaşındasiniz? Başınız sağolsunTeşekkürler halama var ona derim ama ya bir şey çıkmazsa enfeksiyon gibi gidince
15 yaşında hormonlar değişkenlik gösterebilir bence şuan bunu düşünmenize gerek yok ama akıntıyla birlikte kaşınma yanma vs varsa doktora gidip mantar enfeksiyonu ya da idrar yolu enfeksiyonu olup olmadığını çok rahat öğrenme imkanınız
15 yaşındaymışsin halan bişey çıkmasa kızar mi? Yanı neden cekiniyorsunKaç yaşındasiniz? Başınız sağolsun
15 teşekkürlerKaç yaşındasiniz? Başınız sağolsun
Hayır kızmaz ama boş boşuna gitmek istemiyorum15 yaşındaymışsin halan bişey çıkmasa kızar mi? Yanı neden cekiniyorsun