Arkadaşlar merhaba benim vajinam çok kötü kokuyor 2 günde bir yıkanıyorum her yıkandıgımda her yerimi köpüklüyorum güzelce keseleniyorum hiçbir zaman atlamıyorum kıl tüy vs yok epilasyonluyum ama oram kötü kokuyor hele ki cinsel ilişki sırasında dahada beter kokuyor ne yapabilirim
Arkadaşlar merhaba benim vajinam çok kötü kokuyor 2 günde bir yıkanıyorum her yıkandıgımda her yerimi köpüklüyorum güzelce keseleniyorum hiçbir zaman atlamıyorum kıl tüy vs yok epilasyonluyum ama oram kötü kokuyor hele ki cinsel ilişki sırasında dahada beter kokuyor ne yapabilirim
merhabalar kadınlar için genital bölge çok önemlidir ve özellikle hassas bir bölge olması ve bakteri, mikrop oluşumuna elverişli olmasından dolayı( özellikle günlük akıntının fazla olduğu durumlarda) genital bölgemizde istenmeyen koku, kaşıntı, rahatsızlık hissi oluşabilir. Bunun sürekli banyo yapmakla gececiğini düşünmüyorum. Ben özellikle genital bölge temizliği adına tto thermal intim köpük kullanıyorum. Özellikle ofisteki ortak kullanım tuvaletlerinde hijjeni sağlamak için çantamdan asla ayırmıyorum. Hiç bir şekilde koku, rahatsızlık hissi, kaşıntı kalmadı. Çok çok memnunum. İçeriğindeki çay ağacı yağının antiseptik özelliği sayesinde tertemiz oluyor ayrıca nemlendiriyor da. Bu sorununuzun ana kaynağı epilasyonlu olmanız. Tüyleri her ne kadar sevmesek bile genital bölgemizde hijjen sağlar. Haliyle orada tüy olmayınca çabuk terleme ve terlemeye bağlı kötü koku da oluşuyor. Bu yüzden mutlaka bahsettiğim köpüğü kullanın. Bunun yanında eğer koltuk altınıza da epilasyon yaptırdıysanız mutlaka aynı markanın rollon'unu ve terlemeye karşı spreyini de kullanmanızı tavsiye ederim. İnşaAllah önerdiğim ürünlerden olumlu sonuç alırsınız.
Mantar enfeksiyonlar yapar onu. Cinselliğe ara verip antibiyotiğe başlaman lazım acil alttan üstten. Hemde eşinde tedavi almalı. Çok zor geçiyor meret Allah kolaylık versin
İntim yıkama jelleri
Kokulu, pamuklu olmayan günlük pedler
Özel bölge taharet sırasında arkadan öne doğru yıkamak
Probiyotik açısından zayıf beslenmek
En meşhur sebepleridir.