• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajina kokusu acil bakn ltfen kzlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi cuter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

cuter

Ziyaretçi
slm arkadaşlar ben de doktor hem vajinal enfeksiyon hem de mantar teşhisi koydu karnım ara ara ağrıyo ve vajinada kaşıntı var ve en önemlisi çok pis bi koku var bekarım bu koku için ne yapmam lazım lütfen bana yardım edin bitki önerilerinizi ve antbiyiotik ilaç önerileriniz bekliyorum kızlar acilllll

hemen dr git kısa sürede geçer merak etme geçmiş olsun muhtemelen enfeksiyondur

hemen dr git kısa sürede geçer merak etme geçmiş olsun muhtemelen enfeksiyondur

geçmiyoooooooooooooooooooooooooooo doktor doktor geziyorum bitki tedavisne başvurcam bilen varsa koku için yardım etsinnnnnnnnn akıntı olmuyo ama kokuyoooooooooooooo çok pis kokuyooooooooo

nası bi koku cnm bu?
canım rahatsız edici pis bi koku tanımlayamıyorum ama insanı rahatsız ediyo orası yıkanmayınca pis pis kokar ya aynen öyle bi koku oluyo ben numis med le yıkıyorum günde 1 falan soğan kürünü düşünüyorum ama sonunda akıntı olcak diyolar pis bi akıntı o akıntı uzun sürer mi acaba korkuyorum pis kokudan bıkmışım zaten..

düzenli tüylerini alıyosan bi sorun olmaması lazım.
bi de hani akıntı yok koku var demişsin, soğan kürü bildiğim kadarıyla akıntıyla ilgili..
o kokuyu akıntı yapmıyosa mantar yapıyodur.. taharetini ve kurulamanı iyi yapmalısın.
sanırım sorunun vajinal değil deriyle ilgili..

bence kroniklesmis bir durum buda zor uzun sancili bir surecte degisimli antibiyotik tedavisiyle gecer yilma bence gecicektir bir kiz arkadasim vardi o cok sikayet ederdi onunkide usutmekle basladi sistit olurdu bol sivi al ayrica dr un vajinal sorunlarda ilk onerdigi seymis umarim en kisa surede bir sonuc alirsin

pamuklu ic camasini giy naylon karimsililardan uzak dur duru su disnda birseyle yikama nem dengesini bozup iyi bakterileri oldurme gunluk ince pedleri kullan SIK SIK yenile

dr teşhis koymuş tedavi için bişiler vermedimi cnm ya bitkilere başvurmayı dusunuyosun dr dahilinde herseyi denedinmi ?

dr ne diyor mantar için kız olmasan hersey daha kolay fitilinden yakmadan tut ama kızsan işin zor :S

gecmiş olsun ...

ancak agız yoluyla belli başlı ilaç tedavilerini denersim umarım sonuc alırsın ...

düzenli tüylerini alıyosan bi sorun olmaması lazım.
bi de hani akıntı yok koku var demişsin, soğan kürü bildiğim kadarıyla akıntıyla ilgili..
o kokuyu akıntı yapmıyosa mantar yapıyodur.. taharetini ve kurulamanı iyi yapmalısın.
sanırım sorunun vajinal değil deriyle ilgili..
tüy konusuna çok dikkat edeerim buna rağmen koku var...soğan kürünü şunun için istedim ara ara karnımda kasığa yakın fena bi ağrı saplanıyo yani mantar da oalbilir enfeksiyond a ya da her ikisi birden kafam karışmışl durumda:S bi de her tuvalette idrar yapınca yıkamak mı lazım orayı ben genelde silerim ama ben de çok idrara çıkma oluyo genetik bu... şu soğan kürü hakkında kızlar bilginiz varsa yazın .. akıntı şöyle var saydam vajen ıslak oluyo ve pis kokuyo hani siz sarı beyaz vs diypsunuz ya bu da saydam ve pis kokan bişey...:enbuyukkk::enbuyukkk:

bence kroniklesmis bir durum buda zor uzun sancili bir surecte degisimli antibiyotik tedavisiyle gecer yilma bence gecicektir bir kiz arkadasim vardi o cok sikayet ederdi onunkide usutmekle basladi sistit olurdu bol sivi al ayrica dr un vajinal sorunlarda ilk onerdigi seymis umarim en kisa surede bir sonuc alirsin
teşekkür ediyorum herkese yazan tüm kızlara size de ...
baana hiçbi doktor su iç falan demedi
antibiyotik tedavsiyel geçcek dediler
ya şu anda vajinam tahriş olmuş durumda
ve çok kötü kaşıntı oluyo
acıyosenağlamasenağlamasenağlam
kızlar yardım çok kötü durumdayımmmmmmmmmmmmmmmm:sinifsinif:

pamuklu ic camasini giy naylon karimsililardan uzak dur duru su disnda birseyle yikama nem dengesini bozup iyi bakterileri oldurme gunluk ince pedleri kullan SIK SIK yenile
numis medle yıkıyorum günde bir doktor vermişti her banyoda yıka dedi ama ben her gün yıkıyom mikrp gitsin diye..

dr teşhis koymuş tedavi için bişiler vermedimi cnm ya bitkilere başvurmayı dusunuyosun dr dahilinde herseyi denedinmi ?

dr ne diyor mantar için kız olmasan hersey daha kolay fitilinden yakmadan tut ama kızsan işin zor :S

gecmiş olsun ...

ancak agız yoluyla belli başlı ilaç tedavilerini denersim umarım sonuc alırsın ...

bekarım eevet işim çok zor
geöen yıl 8 ay mantar çektim
bu yıl gene yakalandım
psikolojşk problemlerim arttıkçöa bu da artıyo
dr dr geziyorum
ilaçlare içiyorum
değişiklik yok
ondan bitkiye yöneldim ben de
kandida mantarı koku yapar mı

arkadaşlar kimse bişey yazmıycak mıııııııııııııııııııııÇok üzgünüm çoook

numıs med ıyıdır bende klullandım sezeryandan sonra bende koku olmuyodu ama vermıslerdı ebeler..
gecer inşallah..

teşekkürler yalnız ben her zmaan orayı yıkıyorum
burda bayanlar vajinaın kendi kendine temizlenmesi gerektiğini yzmış
bu ne derece doğru acaba
temizlemeden mi kremlerden sürcem

bende hamileyim ve bu kötü koku bendede başladı.. nedenini bende çok merak ediyorum.. hem pamuklu iç çamaşırı kullanıyorum hemde günlük ped ve hergün değiştirmeme rağmen hiç bi faydası olmuyor.. bilgisi olan benide bilgilendirsin lütfen... :Saruboceq:

bende hamileyim ve bu kötü koku bendede başladı.. nedenini bende çok merak ediyorum.. hem pamuklu iç çamaşırı kullanıyorum hemde günlük ped ve hergün değiştirmeme rağmen hiç bi faydası olmuyor.. bilgisi olan benide bilgilendirsin lütfen... :Saruboceq:
hamile değilim ben bekarım...sanırım ikimizin konusu farklı....

tüy konusuna çok dikkat edeerim buna rağmen koku var...soğan kürünü şunun için istedim ara ara karnımda kasığa yakın fena bi ağrı saplanıyo yani mantar da oalbilir enfeksiyond a ya da her ikisi birden kafam karışmışl durumda:S bi de her tuvalette idrar yapınca yıkamak mı lazım orayı ben genelde silerim ama ben de çok idrara çıkma oluyo genetik bu... şu soğan kürü hakkında kızlar bilginiz varsa yazın .. akıntı şöyle var saydam vajen ıslak oluyo ve pis kokuyo hani siz sarı beyaz vs diypsunuz ya bu da saydam ve pis kokan bişey...:enbuyukkk::enbuyukkk:

canım yıkanmaz mı hiç sende her idrara çıktığında duru suyla yıka ve güzelce kurula ...yıkanmadığını ilk senden duydum garip geldi açıkçası sık idrara çıkıp hele bir de yıkmazsan tabi kokar canım yaCADIARZU

canım yıkanmaz mı hiç sende her idrara çıktığında duru suyla yıka ve güzelce kurula ...yıkanmadığını ilk senden duydum garip geldi açıkçası sık idrara çıkıp hele bir de yıkmazsan tabi kokar canım yaCADIARZU
ben dicektim şimdi.. doktor özel silme mendili vermiş olabilir onu belki sık kullanmaman gerekir ama her idrardan sonra muhakkak taharet gereklidir canım..

Back