Çok üzgünüm ozaman vajinismussun demektir ama mantarininda olmadığından emin ol çünkü oda çok ilerlemişse çok can yakarTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için evet ben doktorun muayenesi sırasında da çok acı hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzgünüm ozaman vajinismussun demektir ama mantarininda olmadığından emin ol çünkü oda çok ilerlemişse çok can yakarTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için evet ben doktorun muayenesi sırasında da çok acı hissediyorum
İyi geceler prş günü ameliyat olacağım da bilgi verir misiniz? Operasyon işe yaradı mı?Merhaba kızlar. Sonunda operasyonu atlattim. 3 gün oldu. Bu teşhis konmuş ve operasyona cesareti olmayanlara yardimci olabilirim.
Olmadım ama duyuyorum bu sorunu yasayanlari.normal bir durumMerhaba herkese. İliskiye girerken bir noktaya kadar gelip sonrasında ilerleyememe sorunu yaşıyorduk. Vajinismus şüphesiyle gittiğim jinekologum vajinal ultrason ve sonrasında parmakla yaptığı muayene ardından vajinamda ring olduğunu, darlik yarattigini ve ufak bir cerrahi mudahale ile sorunun duzelecegini soyledi. Aranızda böyle bir durum yaşamış olan veya böyle bir operasyon geçirmiş olan var mı?
Merhaba herkese. İliskiye girerken bir noktaya kadar gelip sonrasında ilerleyememe sorunu yaşıyorduk. Vajinismus şüphesiyle gittiğim jinekologum vajinal ultrason ve sonrasında parmakla yaptığı muayene ardından vajinamda ring olduğunu, darlik yarattigini ve ufak bir cerrahi mudahale ile sorunun duzelecegini soyledi. Aranızda böyle bir durum yaşamış olan veya böyle bir operasyon geçirmiş olan var mı?
Selam, operasyonu kadın doğumluya mı, yoksa estetik cerraha mı yaptırdınız acaba?İyi geceler prş günü ameliyat olacağım da bilgi verir misiniz? Operasyon işe yaradı mı?
Selam, operasyonu hangi Dr a yaptırdınız acaba?Merhaba kızlar. Sonunda operasyonu atlattim. 3 gün oldu. Bu teşhis konmuş ve operasyona cesareti olmayanlara yardimci olabilirim.
Merhaba kızlar. Sonunda operasyonu atlattim. 3 gün oldu. Bu teşhis konmuş ve operasyona cesareti olmayanlara yardimci olabilirim.su
Meehab siz Van genişletme mi oldunuz ? İşe yaradı mı şimdi nasıl acabaBen iki kere genel anestezi altında ameliyat oldum.
Bu tarz operasyonlarda genel anestezi yapılmıyor içiniz rahat olsun. Genel anestezi ye gerek yok çünkü.
Ya benim innailmaz zor bi normal dogumum oldu iç vajina yolu komple dikiş. Şimdi o kadar daraldiki doktor Vaj genişletme yapmak için alet sokacak yer yok dedi. Önce esnekmeliyiz dedi. Çok canım yanıyor minik.bi aparat verdi onu deniyorum her gün. Cinsel ilişkiye giremiyorum bile. Lütfen doktor önerisi olan daha önce bu ameliyat olan biri varsa yazsinFizyolojik bir sorun ve bence kolaydır ameliyatı. Sorunsuz olacaktır
çok geçmiş olsunYa benim innailmaz zor bi normal dogumum oldu iç vajina yolu komple dikiş. Şimdi o kadar daraldiki doktor Vaj genişletme yapmak için alet sokacak yer yok dedi. Önce esnekmeliyiz dedi. Çok canım yanıyor minik.bi aparat verdi onu deniyorum her gün. Cinsel ilişkiye giremiyorum bile. Lütfen doktor önerisi olan daha önce bu ameliyat olan biri varsa yazsin
Mwehaba arkadaşınız hangi doktorda olmuştu acaba öğrenir misiniz lütfenArkadaşım sizin gibi problem yaşamış, ufak bı operasyondan sonra sorun ortadan kalkmış. Darlık sorunu olarak anlatmıştı.
geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim :) herzaman istenildiği gibi olmuyormuş sorunsuz geçmesi güzelBen ameliyat oldum arkadaslae çok da kolay geçti ardından da sorun olmad. İlişki de yaşadık şükur atlattim. Ankara'da oldum. Bilgi isteyen olursa vajina genişletme için yazabilir bana. Doktorumu öneririm. Herkse sağlıklı günler.
Benimki estetik kaygı ile değil, zorunluluktandi. Zor bir doğum sonrası fazla dikiş atıldığı dan iceri daralmisti. Ama sonuçta vajina genişletme amaciydi. Ameliyat üzerine çok kere cinsel ilişki yaşadık, hiç sorun olmadı şükür. O yüzden Ankara'da Allah göstermesin ama aynı sorunu yaşayan olursa yardımcı olurum . İyi akşamlargeçmiş olsun iyi olmanıza sevindim :) herzaman istenildiği gibi olmuyormuş sorunsuz geçmesi güzel
öylemi geçmiş olsun tekrar. Birbirimize yardımcı olmaya çalışmamız çok güzel. Çok teşekkürlerBenimki estetik kaygı ile değil, zorunluluktandi. Zor bir doğum sonrası fazla dikiş atıldığı dan iceri daralmisti. Ama sonuçta vajina genişletme amaciydi. Ameliyat üzerine çok kere cinsel ilişki yaşadık, hiç sorun olmadı şükür. O yüzden Ankara'da Allah göstermesin ama aynı sorunu yaşayan olursa yardımcı olurum . İyi akşamlar