Vajina genişlemesi

Ahkalbimsenden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
290
329
Merhaba, bir yıllık evliliğim var. iliski başlangıcında birleşme dahi zor oluyor.. Fitil kullanımlarında bile zor yerlestirebiliyorum. Kegel egzersizleri sırasında yeterince uzun süre kasili tutabiliyorum .( yani geniş bir vajinam olduğunu dusunmuyorum ) ancak bir iki dakika sonra kendini salip bir iki dakika öncesine nazaran hissiyatta azalma oluyor. Yani islanmayla beraber o darlık kayboluyor. Hatta bu durumda rahatlama da geç gerçekleşiyor. Bu pek çok kadının hoşuna gidebilir fakat uzayınca da insanın canı sıkılıyor. Bu acaba hemen her gün ilişki yaşadığımız ve yeterince ozlemememizden mi kaynaklaniyor. Bu durumu yaşayan var mı ? Şimdi boyleyse doğum sonrasını düşünemiyorum bile..

Islanmadan dolayı his kaybınız varmış gibi hissediyorsunuz, cinsellikle genişlemenin o kadar fazla olması imkansız, geç orgazm olma da kadın için çok tuhaf bir durum değil, sık olduğu için özlemiyor da olabilirsiniz. siz kegel egzersizlerini hiç bırakmayın kadın için çok önemli.

Doğumda tahmin ettiğiniz kadar genişleme olmuyor hatta bazen hiç olmuyor bende olmadı normal doğum yapmış biri olarak yazıyorum fazla ıslanıyorsanız arada silin his kaybı yaratabilir arada bende de oluyor

Islanmadan dolayı his kaybınız varmış gibi hissediyorsunuz, cinsellikle genişlemenin o kadar fazla olması imkansız, geç orgazm olma da kadın için çok tuhaf bir durum değil, sık olduğu için özlemiyor da olabilirsiniz. siz kegel egzersizlerini hiç bırakmayın kadın için çok önemli.
ne sıklıkla yapıyorsunuz siz kegeli

X