Vajina Dudak Görünümü Ablalarım Ne olur Bi Bakın

tatlım bence dert etme kendine herkezin aynı olacak diye bir kuralmı var? insanlar bile farklı farklı iken bırakda vajinada farklı olsun psikolojini anlıyabiliyorum ama kafaya takılacak bir mevzu değil eşin seni vajinanla ölçecekse o adamdan hayır gelmez seven adamda sadece oraya bakmaz sen kafana göre yaşa estetik görünüm açısından iyi olsada hiçbirşeye kafanı takmaman lazım gününü yaşamaya bak

birkça ay önce adını net hatrlamıyorum ama bir kitap okudum..annenizin size sex hakkında söylemediklerş gibi birşey..mükemmel bir kitap inanın..benim de böyle bir sorunum vardı doktora mı gitsem kmle konulsam diyordum ailemin bile haberi yok..o kitabın daha ilk sayfaların da vücudunuzu tanıyor musunuz diyordu açtım baktım 4 çeşit vajina varmışş.bir tanesi böyle adı da asimetrik vajina..kitap erkeklerin farketmediklerini çoğunun da kadınlar gibi çeşitlerinden habersiz olduklarını söylüyor..yani korkulacak bir durum yokmuş.kitap çok elzem olmadıkça estetik kesinlikle önermiyor.

Canım neden dert ediyorsun ki bunu

Evlendiğinde eşin bu ne biçim vajina mı dicek bu dudak neden büyük heh falan mı diceğini sanıyorsun.

Erkekler için vajina vajinadır zaten yıllardır vajina meragıyla yanıyordur o sadece,işini yapar ve onlara takılmaz bilee..Sen de takma bence :))

Kimseyi üzmek istemem ama her erkek için vajina vajina değildir. Çevremde bir tanıdığım eşinin sürekli "bu ne böyle, çok çirkin gözüküyor" demeleri yüzünden bıçak altına yattı. Hoş çok mutlu bir evlilik değil zaten. Uzun lafın kısası seni "seven" adam durup ay bu ne demez, diyemez, dememeli.

ahaha çok hoşuma gitti.. eğer vajinası çok kusursuz olan varsa çıksın benim desin gurur duysun o dudak uzunluğu genellikle tüm bayanlarda vardır.. sadece sana has bişey değil canım :) eğer gerçekten seni çok mutsuz ediyorsa bu estetik cerrahlardan birine gidip bunu hallettirebilirsin.. ama onun dışında erkekler buna bakar mı? hiç sanmıyorum :))

Aynı problem bendede var ama ben problem olarak görmüyorum

bide sanırım bakireyim diye anlamıyorum mesela bazen diğer vajina türlerine bakıorum benimkine benzemiyor :S bende anlamadım hiç :/

benim daha kötü birde dudakların uzun olmasından dolayıdr ki 2 yıldır sürekli mantar enfeksiyonu iltihap felan oluyor bıktım bende kızlar açtığım labioplasti konusuna bi bakar mısınız sorunum iç dudaklar ve daha da beteri dış dudaklarrr (

sizi tebrik ederim. gerçekçi bir yaklaşım. ben yeni üyeyim. ilk yazılarımda muhafazakar bir çevrede yaşadığımı yazmıştım ama madem burada biz bizeyiz ve bu forum bilgilendirme amaçlı bende okuduklarımdan sonra son derece açık sözlü olucam. erkeklerin umurunde değil diyenlere şunu sorucam hiç partnerinizle oral sex yapmadınızmı yaptığınızda bunun nekadar önemli olduğunu anlıycaksınız. itiraf ediyorum aynı sorun bendede var. yeni araştırmaya başladım ama burada yeterince bilgi bulamadım. tecrübesi olanlar lütfen utanmayın ve bizlerle paylaşın.

bende de simetri hastalığı vardır biraz ondan da kaynaklanıyor olabilir ama aynı şey bende de var bir simetri bozukluğu. önce kesinlikle ilerde labioplasti ameliyatı olacağım diyordum ama şimdi ekisi kadar önemsemiyorum evlenirsem eğer kocamında fikrini alır ona göre bir şeyler yaparız :)

yaa arkadaşlar uzun zamandır benim aklımda olan bi konuydu. "Acaba sadece bende mi böyle yoksa herkesin böyle mi?" diye düşünürdüm, utanırdım. Ağdacımdan başka kimse de görmüyor ki özel bölgemi :) En son dün akşam başkası da var mı böyle diye Google' dan aratınca anladım ki yalnız değilmişim :) Ben çok rahatsızım bu durumdan, görünüşü falan çok çirkin geliyor bana, dışlara doğru rengi koyu falan. Bi de çişimi yaparken sağa sola yön alıyor (bu da oluyor mu sizde?)
Neyse, bu ameliyatı ben de olmayı düşünüyorum; ancak çok pahalı geldi bana. Ben şu an atama bekleyen öğretmen adayıyım :) Atamam olmadan da olamam ki.. 700 - 800 TL falan olsa neyse, 2000 - 3000 çok değil mi ya? :S Bu arada İLK KEZ burada bu itirafı yapıyorum, annem bile bilmiyor :S

hıc onemlı degıl dıyenlerdenım bende dedıgın sekılde dahı

arkadaslar merabaa..bende 18 yasındayım ve bi kac aydır bu konuyu bende cok kafama takıyodum forumda bi kac arkadasın dert yanmaları sonucunda gidip inceledim ve eyvah benimde öyle ben napıcam dedim :)) zor bi durum kimse ne dese icinizi rahatlatamıyo ne yazıkki ameliyat falansa her zaman mümkün olmayabiliyor..ben önce annemle paylasmıstım bu konuyu ve bunun normal oldugunu,türk kadınınlarının cogunda aynı oldugunu söyledi yinede icim rahat etmemisti..kuaforum yıllardır agdamı yapan janset ablama actım bi gün konuyu ve önce kocaman bi kahkaha attı kızım delimisin sen ne kadar kötü durumda olanlar var oturda sükret hicbisi yok sende gayet normal dedi niyeyse inanmak istedim :)) en sonda 3 yıllık bi sevgilim var daha cok erken olmasına ragmen evleniriz gibi hayallerimizde var.. ve ben cok sanslıyım ki herseyi cok rahat bi sekilde konusabildigim bi sevgilim var onada actım konuyu böyle böyle olsa severmisin beni diye oda güldü tüm ictenligiyle icimi rahatlattı bunun hicbi sorun olamayacagını acıkladı.. sonra bide dalga gecti estetik yaptırırz o zamanda önce bi tarafını yaptır güzel olursa diger tarafınıda yaptırırız die güldü bide serseri :)) takmamaya calısın kafanıza kızlar Allah bizi böyle yaratmıs ? sükredelim ki baska dertlerimiz olmasın...

bunu sevgiline sorman bence hiç iyi olmamış gereksiz yere içine kurt düşürmüşsün bence..sen onunkinin mükemmel olduğundan eminmisin ki gittin kendininkinden bahsettin. Burdaki kadınlara da hastayım hee sanki erkekler 4 4lük hiç bir kusurları yok kendilerine takmışlar vay efendim kocam şeyimi beğenmezse ya ben onun kini beğenmezsem diye düşünen yok..Kardeşim nasılsa nasıl onun şekli içinmi evleniyor insan bilmiyorum ki. saçma sapan takıntılar işte

Ben oldum olanlar irtibata geçebilir mi benimle nette yazılan gibi çok kolay basit vs öyle olmadı bir ay oldu hala acıyı hissediyorum istediğim gibi de olmadı tekrar doktora gideceğim. Bir tarafı kısa bir tarafı uzun hiç hoş durmuyor. Tek sevindirici yanı şu an için dışarıdan bakınca normal

Bu tip şeylere takılmayın derim farklı bir rahatsızlığımdan dolayı bana 12 yaşımdayken vajinoplasti yapıldı ve vajinam açılıp dudaklar yapıldı. bu nedenle hastanede sondayla 3haftası yataktan kalkmadan 1 ay yattım o dönem, ve 1 aylık sondalı durmanın acısı olarak 18 yaşıma kadar idrar tutamama problemi yaşadım. genital bölgeyle ilgili ameliyat olmadan önce epey düşünün derim başka bişey demem. ayrıca bıçak altından çıkmış biri olarak bendede asimetri var :)

öncelikle bu sorun sadece sende değil canım, sorun diyorum çünkü sen bunu baya dert etmişsin anlıyorum seni.
bu sorun evlendiğinde, evliliğini etkileyecek ölçüde önemli birşey değil, belkide eşin konusunu bile açmıyacak.
ama sen rahatsız oluyorsan ameliyat olabilirsin bu en doğal hakkın.

rahatsızlığın neydi canım senin küçükken ameliyat oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…