Merhabalar 1 ay önce bende ameliyat oldumİyi akşamlar bende bugün oldum. Sizin süreç nasıl geçti. Doktorun dedi fazla aciklik yok ben gerek duymuyorum vajinan dar ama içerde sarkma var. Dedim çok ses geliyor bide girişte çok açıklık var. Açıkçası ilişkide açıklık bariz belli. Oyuzden oldum. 5 saat önce oldum. Şimdi yeni dikislerimi hissettim hafif ağrı var yalnız belim ağrıyor acaba belden uyusturduklari iğneden mi
Merhaba ilişki perhiziniz bitti mi birlikte oldunuz mu benim de 9 hafta bitti 8 hafta bittiğinde birlikte olduk kanama oldu çok çok canım yandı milimetrik bi açılma olmuş şimdi 15 gün daha birliktelik yasak
Merhabalar ben de 1 ay önce daraltma ameliyatı oldum bir ay sonra cinsel perhizim bitiyo korkularım başladı ilk ilişki çok mu ağrılı oluo çok daralmasından korkuyorum lütfen ppaylaşırmısınızkafayı yemek uzereyimMerhaba
Merhabalar, bende 17 Kasım'da vajinoplasti ve labioplasti ameliyatı oldum. 6 hafta oldu. İki hafta sonra cinsel perhizim bitiyor. Size bir sorum olacak. Sonuçtan memnun musunuz? İstediğiniz darlık oldu mu? Birde ilk ilişki nasıl geçti . Cevaplarsanız sevinirim. Sağlıklı günler ...