Vajinal daraltma devlet hastanesi

ebrukaya55

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
1
0
1
30
İstanbul da Devlet hastanesinde vajinal daraltma yapan hastane varmı varsa bilgi verebilir misiniz

Öyle görünüyor. Genellikle bu tür kozmetik prosedürler özel klinikler tarafından sunulmaktadır.

Öyle görünüyor. Genellikle bu tür kozmetik prosedürler özel klinikler tarafından sunulmaktadır.
Yok canım varmış bugün hastaneye gittim güzelce araştırdım çam sakura' şehir hastanesi kadın doğum kozmetik jinekoloji bölümünde çok uyguna yapılıyormuş

Yok canım varmış bugün hastaneye gittim güzelce araştırdım çam sakura' şehir hastanesi kadın doğum kozmetik jinekoloji bölümünde çok uyguna yapılıyormuş
Paylaşımınız için teşekkürler! Kabulün ne kadar hızlı olduğunu sorabilir miyim? Birçok insan için yararlı olacağını düşünüyorum.

Şöyle söylim belirli günleri varmış ben sorduğumda hergün saat 10 da MHRS den bakın şansınıza dediler
Her hafta başka gün doktorları geliyomuş
Ben çabuk aldım haftaya randevum var
Ama şöyle ki benim rahim ve idrar sarkmam vardı ben ürolojiye giitim orda bütün işlemlerim oldu amelyat istendi bende bi kasın doğuma gözükeyim dedim ürojinekolojiden randevu aldım ve her şey tamam dedi bende bu amelyatı sordum yani her iki ameliyatı tek seferde çıkarma şansım varmı diye tabiki dediler hem süreç daha hızlı ilerler şuan haftaya olan randevumu bekliyorum

Şöyle söylim belirli günleri varmış ben sorduğumda hergün saat 10 da MHRS den bakın şansınıza dediler
Her hafta başka gün doktorları geliyomuş
Ben çabuk aldım haftaya randevum var
Ama şöyle ki benim rahim ve idrar sarkmam vardı ben ürolojiye giitim orda bütün işlemlerim oldu amelyat istendi bende bi kasın doğuma gözükeyim dedim ürojinekolojiden randevu aldım ve her şey tamam dedi bende bu amelyatı sordum yani her iki ameliyatı tek seferde çıkarma şansım varmı diye tabiki dediler hem süreç daha hızlı ilerler şuan haftaya olan randevumu bekliyorum daha fazla bi̇lgi̇ye web si̇tesi̇nden ulaşabi̇li̇rsi̇ni̇z
Her şeyi bu kadar çabuk organize ettiğiniz için çok iyisiniz. Size başarılı bir ameliyat ve kolay bir iyileşme diliyorum.

Back
X