- 17 Ocak 2020
- 27.444
- 39.635
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende 21 ekimde ameliyat oldum 15 gün önce ilk birliktelik oldu hafif yırtılma oldu çok kötü oldum 15 gün daha cinsel pehriz verdi Dr. Biraz önce tekrar birlikte olduk çok canım acıdı hafif kanama oldu pazartesi tekrar doktora tekrar sorcam ama sadece benim yorumumla kendinizi şartlandırmayın geneli memnun hafif acı dışında çok sorun yaşayan yokMerhaba
Merhabalar, bende 17 Kasım'da vajinoplasti ve labioplasti ameliyatı oldum. 6 hafta oldu. İki hafta sonra cinsel perhizim bitiyor. Size bir sorum olacak. Sonuçtan memnun musunuz? İstediğiniz darlık oldu mu? Birde ilk ilişki nasıl geçti . Cevaplarsanız sevinirim. Sağlıklı günler ...
Teşekkürler cevabınız için. Benimde sonucu anlamama iki üç haftam var. O zmn belli olur. İlk birleşme için doktorunuz jel onermedi miMerhaba bende 21 ekimde ameliyat oldum 15 gün önce ilk birliktelik oldu hafif yırtılma oldu çok kötü oldum 15 gün daha cinsel pehriz verdi Dr. Biraz önce tekrar birlikte olduk çok canım acıdı hafif kanama oldu pazartesi tekrar doktora tekrar sorcam ama sadece benim yorumumla kendinizi şartlandırmayın geneli memnun hafif acı dışında çok sorun yaşayan yok
Hatırlamıyorum önerdi mi ama aldım kullandım zatenTeşekkürler cevabınız için. Benimde sonucu anlamama iki üç haftam var. O zmn belli olur. İlk birleşme için doktorunuz jel onermedi mi
Bende yaptırmak istiyorum doktor Yuliya dosteri duydum ve hemen randevu aldın çok tatlı çok duyarlı çok bilgili bir hekim kararımı verdim ve yaptıracagımBen yarın onun için gidip görüşeceğim. Sizi bilgilendiriri
Yaa maalesef öyle değil herkesin farklıÇok şaşırdım vajina niye genislesin ki anatomisi doğurduktan sonra eski haline dönmeye programlı değil mi.?
Nerede oldunuz ve hangi Dr yazar misinizBugün oldum canım. Devlet hastanesi dediki bu pandemide yapamıyoruz . Özeller yapıyor. Ve ben bugün özelde hem vajinoplasti hemde idrar torbası sarkmisti onuda yaptı. 2500 TL verdim
Ben Nejla Gültekin’e yaptırdım zerre faydası yok be hiçbir şey yok dediğimde gelin basıncınızı ölçelim dedi ilk başta basınç ölçmediki önceki basıncı nerden bilecek ve anlayacaksınız 5.000 TL para yazık ziyan oldu vesselamBirde ip askılama metoduyla yapılanı var yaptıran arkadaşlar bilgi verirse seviniriz
5 bin mi. Keşke direk ameliyat olsaydınız ya gerçekten yazık olmuş. Para okadar kolay kazanılmıyor. İnsanları bu şekilde somurmeleri. Kusura bakmayın valla ben burda bile çok sinir oldum ya. Geçmiş olsun . Durumunuz nasıl tam olarak şikayetiniz nedir. Ben vajinoplasti idrar torbası ve perine oldum. Çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok 2 ay oldu. Ama daha ilişki yasakBen Nejla Gültekin’e yaptırdım zerre faydası yok be hiçbir şey yok dediğimde gelin basıncınızı ölçelim dedi ilk başta basınç ölçmediki önceki basıncı nerden bilecek ve anlayacaksınız 5.000 TL para yazık ziyan oldu vesselam
İp askı mı yaptırdınız? Ben ameliyat oldum bu ip askı dedikleri şeyi sonradan duydum. Normal doğum bile yapmadım ben ama kendimde bi gevşeklik hissediodum. Ameliyat sonrası ilk ilişkide kanama oldu 15 gün daha ilişki yasaklandı. Şuan 4üncü ayım ameliyat sonrası pişman olsada ilk acılar geçince ilişkiye başladıktan 1 ay sonra herşey rayına oturuo. Çok çok çok memnunum. Bildiğiniz evliliğim canlandı doktor çok önemli benim doktorum 5-6 cm belkide daha fazla içeriyi de daraltmış. Sonradan öğrendim ki bazıları 1-2 cm girişi daraltıyormuş sadece bilginize kızlarBen Nejla Gültekin’e yaptırdım zerre faydası yok be hiçbir şey yok dediğimde gelin basıncınızı ölçelim dedi ilk başta basınç ölçmediki önceki basıncı nerden bilecek ve anlayacaksınız 5.000 TL para yazık ziyan oldu vesselam
Merhaba bende vajinaplasti ameliyatı labioplasti ameliyatı ve idrar torbası ameliyatı ucu bir arada oldum bir ay 5 gün önce şuan iyiyim çok şükür. Siz ilk ilişkiye ne zaman girdiniz acaba bı sorun yasadiniz miCanım bugün 7.gün labioplasti çok sıkıntılı deil ama ben daraltma da yaptırmıştım ve bugün içerden ağrım var
Bende oldum vajinaplasti ameliyatı labioplasti ameliyatı ve idrar torbası ameliyatı ucu bir arada bir ay 5 gün geçti. İlk ilişki ağrılı mi oldu bı farklılık var mı acabaİp askı mı yaptırdınız? Ben ameliyat oldum bu ip askı dedikleri şeyi sonradan duydum. Normal doğum bile yapmadım ben ama kendimde bi gevşeklik hissediodum. Ameliyat sonrası ilk ilişkide kanama oldu 15 gün daha ilişki yasaklandı. Şuan 4üncü ayım ameliyat sonrası pişman olsada ilk acılar geçince ilişkiye başladıktan 1 ay sonra herşey rayına oturuo. Çok çok çok memnunum. Bildiğiniz evliliğim canlandı doktor çok önemli benim doktorum 5-6 cm belkide daha fazla içeriyi de daraltmış. Sonradan öğrendim ki bazıları 1-2 cm girişi daraltıyormuş sadece bilginize kızlarm
Evet biraz ağrılı oluyor ama sonra geçiyor merak etmeyin. Hatta agrimasini istemiyorsanız. Ok markasinin kayganlastirici şu var onu kullanabikirsiniz. Ben aldım. Ama sadece 2 sefer kullandim. Artık gerek yok. Çünkü onuda kulaninca baya hissetmiyorsun. Baya etkili çok az kullanmak gerekir. Benim tam 2.5 ay bitti şuan. Ve bir haftadır ilişki perhizimiz bitti. Yani 9 hafta bitti öyle ilişki oldu.Bende oldum vajinaplasti ameliyatı labioplasti ameliyatı ve idrar torbası ameliyatı ucu bir arada bir ay 5 gün geçti. İlk ilişki ağrılı mi oldu bı farklılık var mı acaba
Merhaba bende vajinaplasti ameliyatı labioplasti ameliyatı ve idrar torbası ameliyatı ucu bir arada oldum bir ay 5 gün önce şuan iyiyim çok şükür. Siz ilk ilişkiye ne zaman girdiniz acaba bı sorun yasadiniz mı
Merhaba canım benim cinsel perhizim 8 haftaydı. Doktorum hatta iki ayrı doktor daraltmaya gerek yok dediği halde ben ısrarla daraltmak istiyorum dedim. Benimki çok çok daralmıştı o yüzden ilk ilişkide hafif açılma doğal olarak da kanama oldu 15 gün daha ilişki yasaklandı. 5.aya girmek üzereyim kayganlaştırıcı olsada acıyor ilişkiden sonra otururken acıyor halâ eşim muazzam haz alıyor ama eğer ilişkinin ertesi günü veya 2 gün sonrası tekrar birlikte olmak isterse o zaman çok zorlanıyorum. Ama genel olarak ameliyat olupta benim gibi sorun yaşayan çok çok nadirBende oldum vajinaplasti ameliyatı labioplasti ameliyatı ve idrar torbası ameliyatı ucu bir arada bir ay 5 gün geçti. İlk ilişki ağrılı mi oldu bı farklılık var mı acaba
Malesef değil benim de genişledi ve his desen terketti beni sanki.Zamanla o kapanma gerçekleşmiyor.Çok şaşırdım vajina niye genislesin ki anatomisi doğurduktan sonra eski haline dönmeye programlı değil mi.?
Merhabalar ben ameliyat oldum 2 ay cinsel perhiz verdi dr 1 ayım kaldı şuan nasılsınız geçti mi ağrılar bende korkuyorum nasıl olacak diyeBen 2 ay once oldum 2 gundur iliskiye giriyorum,öbür dünyayi görüp geliyorum ne zaman gecer bu agri, ameliyatım 2 saat sürdü ,ameliyat sonrası çok iyiydim refakatçi yoktu ama şu vajina girişi açılsada kurtulsam artık !!! eşim çooook memnun benim için İŞKENCE,çığlık çığlığa kalıyorum hergün,ağrı eşiğim çok yüksek üstelik,tüm cinsel hayatım bittiiii