Vajina daraltma olanlar varmı ? Bilgi almak istiyorum

Geçmiş olsun bende bir hafta önce vajinaplasti (daraltma)oldum
En önemlisi doktorunuz bilgilendirmiştir
Hijyen ve oturma şekilleri
Zaten ilk günden sonra ağrı olmuyor
Ama ilk iki hafta çok önemli
Hijyen bilgisi verdi
Geçmiş olsun bende bir hafta önce vajinaplasti (daraltma)oldum
En önemlisi doktorunuz bilgilendirmiştir
Hijyen ve oturma şekilleri
Zaten ilk günden sonra ağrı olmuyor
Ama ilk iki hafta çok önemli
Sizede çok geçmiş olsun. Evet hijyenden bahsetti oturma hakkında pek bşy söylemedi açıkçası ama yan bi şekilde oturuyorum. Bugün 3.gün hafif kanlı kokusuz az miktarda akıntım var. 12.gün işbaşı yapmam lazım sekreterim oturabilirmiyim bilmiyorum hiç gerçi pandemi dolayısıyla dönüşümlü çalışıyorum gün aşırı. Benim asıl sormak istediğim başka bşy daha var ama çok çekiniom

Selam özelden yazarım sizin dd kim
Estetic international da Özgür Ağlamış bey yapacak benim operasyonu. Yaşadığım ilçede öncesinde devlet hastanesinde çalışmış. Tesadüf doktor beyi araştırırken fark ettim. Devletteki Hemşire arkadaşımı aradım hemen. Öğrendim ki devletteki hemşireler ve sekreterlerden bir çok kişi bu operasyonu doktor beye yaptırmış. Ağızdan ağıza memnuniyet dolanmış. 2 yıl önce bizede gelseydi o bilgi şimdiye çoktan olmuştum kendisine.

Çok geçmiş olsun istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz. Hepimiz aynı dertten muzdaribimiz nede olsa. Siz iyileştiğiniz zamanlarda benim sıkıntılar başlıyacak. Bir an önce olup bitsin istiyorum bende.

Canım izlemeye aldım seni yaşadıklarını detaylı paylaşırsan çok sevinirim. Bende 7 kasımda olacağım operasyon. Bende geçireceğim operasyonlar için yeni başlık açtım. Takip edersen sevinirim
Merhaba ameliyat nasıl geçti geçmiş olsun benide bilgilendirirseniz sevinirim

Çok geçmiş olsun istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz. Hepimiz aynı dertten muzdaribimiz nede olsa. Siz iyileştiğiniz zamanlarda benim sıkıntılar başlıyacak. Bir an önce olup bitsin istiyorum bende.
Canım bugün 7.gün labioplasti çok sıkıntılı deil ama ben daraltma da yaptırmıştım ve bugün içerden ağrım var

hayırlısı olsun benim 14 gün oldu şuan için herşey normal iki hafta sonra kontrolüm var ,düşünenler için ben lokal öneriyorum

Bişey soracağım, normal doğumdan sonramı oluyo bu genişleme, bi hemşireden duymuştum normal diye tutturuyolar sonra daraltmaya geliyolar diye doğruluk payı varmı burdakilerde öyle mi oldu acaba?

Bişey soracağım, normal doğumdan sonramı oluyo bu genişleme, bi hemşireden duymuştum normal diye tutturuyolar sonra daraltmaya geliyolar diye doğruluk payı varmı burdakilerde öyle mi oldu acaba?
Ben 3 normal doğum yaptım üçüde dört kilonun üzerinde doğdu. Bebeğin kilosuda etkiliyordur belki

Canım bugün 7.gün labioplasti çok sıkıntılı deil ama ben daraltma da yaptırmıştım ve bugün içerden ağrım var
Çok geçmiş olsun canım. Umarım ağrıların biran önce biter. Bende de daraltma olacak. İçim rahat doktoruma çok güveniyorum. Görüşmemizde olması gereken kadar daraltacağını kişinin talebine göre daraltmadığını (eşler sıkı ister ama onlara göre yapmadığını) operasyonu geçirecek kişinin sorunsuz bir cinsel hayatının olması önceliği doktorumun. Merakla operasyon tarihimin gelmesini bekliyorum

Ben 3 normal doğum yaptım üçüde dört kilonun üzerinde doğdu. Bebeğin kilosuda etkiliyordur belki
Ya bende normal istiyorum ama bu durum beni düşündürüyo, cinsel hayatı etkiliyosa neden sezeryan olmiyim ki diyorum

Benimki çok sıkı oldu sanırım

Bende günlerdir sordum ama cevap alamadım
Cuma günü yaptırıyorum
O günden sonra sana merak ettiklerini paylaşırım
Merhaba ameliyat sonrasını ve yaşadıklarınızı paylaşabilir misiniz? Bende 4 Aralık’ta olacağım. Tavsiyeleriniz varsa onlarıda rice edeyim mümkünse Şimdiden teşekkür ediyorum

Merhaba ameliyat sonrasını ve yaşadıklarınızı paylaşabilir misiniz? Bende 4 Aralık’ta olacağım. Tavsiyeleriniz varsa onlarıda rice edeyim mümkünse Şimdiden teşekkür ediyorum
Merhaba şimdiden geçmiş olsun
Önecdlikle sakin olmak ve olumlu düşünmek ))
Sonrasında temizlik ,oturma pozisyonlarına ilk 15 gün dikkat etmek
Pansumanlarınızı aksatmadan yapmak
Beslenmenize protein ağırlıklı devam etmek

Ben işlem öncesi sonradan rahat etmek için
Ev işi temizlik ve üç dört günlük yemek işimi hallerim ki; ilk iki gün bir miktar sızlama şeklinde ağrınız oluyor o dönemi rahat geçireyim diye((yardımcı olabilecek yakınınız varsa bilemem benim yoktu )

Canım nasıl geçiyor günlerin bende 4 aralıkta olacağım. Tavsiyelerin varsa alayım. Çok sğrı oluyor mu. Ağrılı süreç ne kadar devam ediyor
Ben çok sıkıtıntılıyım yaa. Girişte bi yara sivilce gibi bi tepecik var orası çok batma yapıyor. Ayrıca otururken eğilirken çok sıkıntı yaşıyorum. Doktorum geçecek dio ama 1 ay oldu artık ne güvenim ne umudum kalmadı böyle kalmaktan korkuyorum. 3 hafta var ilişki perhizinin bitmesine aynı şekilde olursam mümkün değil ilişkiye falan giremem. Kesinlikle korkutmak niyetim deil özelden yazıştığım bi bayan arkadaş var o çok memnun doktor çok önemli

Canım izlemeye aldım seni yaşadıklarını detaylı paylaşırsan çok sevinirim. Bende 7 kasımda olacağım operasyon. Bende geçireceğim operasyonlar için yeni başlık açtım. Takip edersen sevinirim
Merhaba operasyonu nerde oldunuz membun kaldınız mı doğumdan blr sene sonra olmak faydalı diyorlar doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…