Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende günlerdir sordum ama cevap alamadımVajina daraltma ameliyatı olanlar varmı ?
Canım izlemeye aldım seni yaşadıklarını detaylı paylaşırsan çok sevinirim. Bende 7 kasımda olacağım operasyon. Bende geçireceğim operasyonlar için yeni başlık açtım. Takip edersen sevinirimBende günlerdir sordum ama cevap alamadım
Cuma günü yaptırıyorum
O günden sonra sana merak ettiklerini paylaşırım
Selam özelden yazarım sizin dd kimCanım izlemeye aldım seni yaşadıklarını detaylı paylaşırsan çok sevinirim. Bende 7 kasımda olacağım operasyon. Bende geçireceğim operasyonlar için yeni başlık açtım. Takip edersen sevinirim
Kim olacaksınız acaba bende düşünüyorum.Bende günlerdir sordum ama cevap alamadım
Cuma günü yaptırıyorum
Kime olacaksınız acaba ?Canım izlemeye aldım seni yaşadıklarını detaylı paylaşırsan çok sevinirim. Bende 7 kasımda olacağım operasyon. Bende geçireceğim operasyonlar için yeni başlık açtım. Takip edersen sevinirim
Ben Turgay beye gittimKim olacaksınız acaba bende düşünüyorum.
Merhaba yeni kayıt oldum ben sistemi çok bilmiyorum yeni kayıt oldum. 2 gün önce hem vajinoplasti hem de labioplasti ameliyatı oldum. Çok acil deneyimlilere ihtiyacım varBende günlerdir sordum ama cevap alamadım
Cuma günü yaptırıyorum
Merhaba ben labioplasti oldum merak ettiklerinizi sorabilirsinizMerhaba yeni kayıt oldum ben sistemi çok bilmiyorum yeni kayıt oldum. 2 gün önce hem vajinoplasti hem de labioplasti ameliyatı oldum. Çok acil deneyimlilere ihtiyacım var
Teşekkür ederim şuan görüntü olarak çok bşy e benzetmedim. Ne zamana tam şekil alır acaba ayrıca hafif ödem var sizde de oldu mu ve ne zaman düzeldi ayrıca bende klitoris bölgesine dokunmamışlar orası sonradan çıkıntı kalır mıMerhaba ben labioplasti oldum merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
Teşekkür ederim şuan görüntü olarak çok bşy e benzetmedim. Ne zamana tam şekil alır acaba ayrıca hafif ödem var sizde de oldu mu ve ne zaman düzeldi ayrıca bende klitoris bölgesine dokunmamışlar orası sonradan çıkıntı kalır mı
Görüntü olarak ilk bir hafta diyebilirim benimki rezil durumdaydı fotoğrafını çekip baktığımda çok korkmuştum Benim bir hafta sonra dikişler alındığı için kendine geldi fakat tam oturması 1-2 ay içinde oluyor. Ben ameliyatımı olalı 3 ay oldu çok memnunum. Ödemim vardı tabii ki ben bir ay sonra güzel oldu derken şimdi bakıyorum daha minicik bir şey olmuş Klitoris bölgesi çok riskli bir bölge ben de çok dokundurtmadım açıkçası. Size şöyle diyeyim afedersiniz dokunduğumda klitorisim hafif dışarıda ama çok hafif, alta doğru indikçe vajina dudakları hepten kapanıyor. Benimki çok doğal oldu, tamamen kapanan bir görüntü bizim gibi klitorisi iri olan kadınlar için zaten imkansız. Klitorise müdahalede his kaybı yaşayabilirdiniz ya da yan dudaklara yağ enjekte ettiren duymuştum. Ki bence hoş değil. Bunu bana doktorum söylemişti. Emin olun çok güzel olacak sadece 2-3 a
vajinoplasti hakkında bilgim yok. Dikişlerin duruyor değil mi? O zaman geciktir derim benO zaman boşa olmuşum die ağlamıyım ben vajinoplasti de oldum onda da ayrı soru işaretleri var kafamda bide ben 1 hafta içinde regl olcam adet geciktirici içsem mi acaba
Evet duruyor teyzemin hacca giderken kullandığı bi ilaç vardı ertelemek için ondan alayım barivajinoplasti hakkında bilgim yok. Dikişlerin duruyor değil mi? O zaman geciktir derim ben
Geçmiş olsunEvet duruyor teyzemin hacca giderken kullandığı bi ilaç vardı ertelemek için ondan alayım bari
Geçmiş olsun bende bir hafta önce vajinaplasti (daraltma)oldumMerhaba yeni kayıt oldum ben sistemi çok bilmiyorum yeni kayıt oldum. 2 gün önce hem vajinoplasti hem de labioplasti ameliyatı oldum. Çok acil deneyimlilere ihtiyacım var
Peki, daralttıktan sonra hamile kalınırsa doğumda sıkıntı olur mu?Geçmiş olsun bende bir hafta önce vajinaplasti (daraltma)oldum
En önemlisi doktorunuz bilgilendirmiştir
Hijyen ve oturma şekilleri
Zaten ilk günden sonra ağrı olmuyor
Ama ilk iki hafta çok önemli