Vajina Daraltma Fiyatları

Doktoru belirleyemedim, Süleyman erdag düşünüyorum ama Anadolu yakasında bir doktor benm için daha uygun..netlestiremrdim..

Merhaba, vajinoplasti için Turgay beyden memnun kaldınız mı?

Merhaba, bende Turgay beyi burdaki onerilerden duydum, yapilan islemler lokal anestezi altinda oluyormus genel anestezi gerekmiyor mu vajinoplasti için? Bilgisi ve tecrübesi olan varsa yazabilir mi

Bu korktuk Aslan ve Burcu aslanı kesinlikle kabul etmiyorum Mecidiyeköy Şişli tarafında güzel merkezi gibi bi yer kürtaj oldum orda bayan doktor olarak görüştüm erkek doktor çıktı piyasaya bana narkoz vermişler uyumuşum artık bayan doktormmu girdi erkek doktor mu allah bilir sekreti bayan doktor olarak tanıtlar ben bayan istiyince tekrardan muayeneye gittiğimde doktor dedikleri bayan sarışın kadın sekterlik yapıyordu

Istanbuldaysanız Ben bugun incirlideki Turgay Karakaya ile goruseceğim. Yorumlara baktığımda kendisinden memnun olmayan yok
Hem meme estetiği hem de daraltma icin yazıyorum fakat kimse cevap vermiyor.bu iki konuyla ilgili yönlendirme yapabilecek olan var mı?

Istanbuldaysanız Ben bugun incirlideki Turgay Karakaya ile goruseceğim. Yorumlara baktığımda kendisinden memnun olmayan yok
İstanbuldayım.bende meme estetiğiyle birlikte yaptırmak istiyorum.ikisi birden çıksın diye aradan.Nişantaşı dr mehmet Uzuner işlemleri güzel görünüyor meme burun vs.vajina daraltmada zaten iç dikiş atılacak.kuzenim ikinci normal doğumunu yaptı.ilk doğumda dış dikiş vardı.belki bilirsiniz dış dikiş korkunc bir görüntüye sahiptir bende olduğu gibi.ama su an onun dikişi gözükmüyormuş ikinci doğum olmasına rağmen.sanırım dr toparlamış.siz ne kadar fiyat aldınız ?bende soracağım

İzmir’ de minimum 7.500 tl den 15 bin tl arası genel olarak bilindik özel bir hastanede 20 bin fiyat verildi. Özelden yazarsanız doktor ismleri verebilirim ve fiyat ama burdan reklam olmaması acısından yazmam

İzmir’ de minimum 7.500 tl den 15 bin tl arası genel olarak bilindik özel bir hastanede 20 bin fiyat verildi. Özelden yazarsanız doktor ismleri verebilirim ve fiyat ama burdan reklam olmaması acısından yazmam
20 bin mi?içine iki zımba atacak diye 20 bin mi vereceğim iyice şaşırmışlar.meme toparlama yapıyorlar 20 bin liraya hem de silikonla birlikte

20 bin mi?içine iki zımba atacak diye 20 bin mi vereceğim iyice şaşırmışlar.meme toparlama yapıyorlar 20 bin liraya hem de silikonla birlikte
Çok lüks bir hastane adını vermek istemiyorum 20 bin tl dediğim indirimli hali. Benim yaptırdığımda 15 bin tl idi indirim yaptırdım.lapioplasti ile birlkte

Çok lüks bir hastane adını vermek istemiyorum 20 bin tl dediğim indirimli hali. Benim yaptırdığımda 15 bin tl idi indirim yaptırdım.lapioplasti ile birlkte
Anladım.peki sonrası nasıl?ben doğumdan sonra yapılan dikişlerden dolayı haftalarca toparlanamamıstım.bu da öyle bir şey mi acaba?

Anladım.peki sonrası nasıl?ben doğumdan sonra yapılan dikişlerden dolayı haftalarca toparlanamamıstım.bu da öyle bir şey mi acaba?
Yani ben doğum yapmadım hiç kürtaj olmuştum sadece. Benim elastik vucuda sahip olduğumu söyledi doktor ondan kaslar biraz gevsekmiş yapılması gerekiyordu dedi doktor darlığı umarım iyi yapmıştır be n cok dar olsun istedim. Söyle söyliyim ben labioplasti hudoplasti de oldum benim ilk gün aşırı zor gecti dikişler cok acıttı mümkün değil tek olsaydım zor. Yanınızda ilk gün biri olmalı kesinlikle. anestezinin etkisi gecince agrı baslıyor aşırı . Sizin perinoplasti bide vajinoplasti olacak sanırım o yüzden acı biraz daha az olabilir ama ilk gün yine zor. Ve cok dikkat edilmeli oturmanız zaten bi süre yasak dikişler patlayabilir. Suan 3 . Günümdeyim yinede oturamıyorum . Yatak da düz yatıyorum . bi 10 gün sanırım zor geciyor. Ve bir kac gün kanama oluyor. Eğer ameliyat olacaksanız rglden hemen sonra olun ki birde regl ile uğraşmayın. Ben öyle yaptım reglden sonraya tarih aldım. kolay gibi göstermişler ameliyatı ama o kadar da kolay değil bence bütün işlev alt gövdemizde hareket vs . Kısıtlanıyor bi süre . allah yardımcımız olsun valla forumda o kadar kolay basit ameliyat olduğunu yazmıslar ama bence öyle değil sizi korkutmak istemem ama bide ödem toplayınca dikişleri sıkıştırıyor can acıtıyor daha da ..

Doğumdan sonraki dikişlerde maalesef bir ay çok acı cektim oturtamadım yürüyemezsin bile hatta.bebeğimi Emzirmek icin annem yardımcı oluyordu

Merhaba, bende Turgay beyi burdaki onerilerden duydum, yapilan islemler lokal anestezi altinda oluyormus genel anestezi gerekmiyor mu vajinoplasti için? Bilgisi ve tecrübesi olan varsa yazabilir mi
Merhaba. Vajina darlatma yaptırdınız mı sonra. Hangi dr. A gittiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…