Siz kime yaptrdiniz acabaTatlım ne çok anlatmışsın öyle bende yaptırdım ama başka bir hekime gayet konforluydu doktorum çok profesyoneldi gayet başarılı sonuç aldık.
selam ne kadar ödedinÇok araştırdım vajinal daraltmayı ve izmirde yaptırdım gayet memnunun. Sorularınıza yardımcı olabilirim
selam ne kadar ödedin
Tatlım ne çok anlatmışsın öyle bende yaptırdım ama başka bir hekime gayet konforluydu doktorum çok profesyoneldi gayet başarılı sonuç aldık.
Merhaba Nihal hanım. Ben 2 hafta önce 2000 liraya ameliyat oldum. Neden böyle dediğinizi merak ettimSayfada yazılan rakamlar inanılmaz cüzzi, mümkün değil.
Ben Ankara’da Gökçen Erdoğan’a cerrahi işlem uygulattım. 3 sene önce 7 bin ya da 9 bin gibi bir şey ödedim.
Özel bir hastanede oldum.. çok memnun kaldım doktorumdanMerhaba Nihal hanım. Ben 2 hafta önce 2000 liraya ameliyat oldum. Neden böyle dediğinizi merak ettim
Ben de 3 hafta önce 4.500 liraya oldum nakit verseydim 4000 olacaktı :) Gökçen hanımın fiyatlari çok yüksek ama bu sene 20.000 istediğini duydumSayfada yazılan rakamlar inanılmaz cüzzi, mümkün değil.
Ben Ankara’da Gökçen Erdoğan’a cerrahi işlem uygulattım. 3 sene önce 7 bin ya da 9 bin gibi bir şey ödedim.
Gerçekten çok şaşırdım. Niye bu kadar fark var.Ben de 3 hafta önce 4.500 liraya oldum nakit verseydim 4000 olacaktı :) Gökçen hanımın fiyatlari çok yüksek ama bu sene 20.000 istediğini duydum