vajina daraltma amelyatı oluyorum yarın

ameliyat olan arkadaş neden tekrardan deneyimlerini paylaşmamış merak ettim doğrusu bana pek inandırıcı gelmedi
o kadar ucuza hemde bu kadar başarılı ameliyat yapan doktor varmı:44:
bu ameliyatı yaptıranlar lütfen deneyimlerinizi paylaşırmısınız
bu ameliyat için illa vajinal doğummu yapmış olmak gerek
bide ben tvde bir proğramda doktordan dinlemiştim bu ameliyattan sonra tekrar kaslar genişliyormuş demiişti

cinsel ilişkimi kalmış acı dar makat kanıyor orda napmış bilmiyorum vajinadan makatakadar parça çıkardığı için çok yakın deri çok ince büyük tuvaletimi yaparken geriliyor acıyor altım gitti dönüşü yok idrarımı bile zor tutuyorum daha derdimi nasıl anlatayım eşim ilgilenmek istemiyor iyisin diyor böyle yaşa diyor kürtaj sonrası oldu benimki altım azcık yırtılmıştı az dikiş atar dedim estetik yapmış kemal hükmen doktorum sakarya hastanesindeydi şimdi kendi kıliniğindeymiş böyle yaşıyorum nasıl yaşamaksa yalan deyil hayatın gerçeği acı 4 ay kalkamadan yattım arkası üstü sağlamken sakata çıktım şimdi bile rahat oturamıyorum eskisi gibi olmam hayalbile diyil benden derin parça çıkarmış bıçak altına yatmayın nolur beni düşünün eşiniz geniş desin sorunmu vücudunuz rahatsa ne mutlu size

cinsel ilişkimi kalmış acı dar makat kanıyor orda napmış bilmiyorum vajinadan makatakadar parça çıkardığı için çok yakın deri çok ince büyük tuvaletimi yaparken geriliyor acıyor altım gitti dönüşü yok idrarımı bile zor tutuyorum daha derdimi nasıl anlatayım eşim ilgilenmek istemiyor iyisin diyor böyle yaşa diyor kürtaj sonrası oldu benimki altım azcık yırtılmıştı az dikiş atar dedim estetik yapmış kemal hükmen doktorum sakarya hastanesindeydi şimdi kendi kıliniğindeymiş böyle yaşıyorum nasıl yaşamaksa yalan deyil hayatın gerçeği acı 4 ay kalkamadan yattım arkası üstü sağlamken sakata çıktım şimdi bile rahat oturamıyorum eskisi gibi olmam hayalbile diyil benden derin parça çıkarmış bıçak altına yatmayın nolur beni düşünün eşiniz geniş desin sorunmu vücudunuz rahatsa ne mutlu size

Arkadaşım yazdıkların beni çok üzdü öncelikle çok geçmiş olsun. Zaten herşeyin zorluğunu kadınlar çeker sizin eşinizi kastetmiyorum ama hep erkekleri mutlu etmeye çalışıyoruz o kadar sıkıntıya rağmen beyfendiler bide mutlu olsa hep mutsuzdurlar.
Ben sizin yerinizde olsam doktorun yakasına yapışırdım dava açardım hesabını sorardım vallahi çok sinir oldum
Hem sizden izin almadan sizin isteğiniz dışında keyfine göre ameliyat yapacak hemde sonrasında bu kadar çok kalıcı sıkıntı çekeceksiniz
anlattığınızdan anladığım kadarıyla doktor sizi deneme tahtasımı görmüş eğer öyleyse bu işin peşini bırakmayın derim
Allah sağlık versin.

sağol arkadaşım biraz duygulandım gözlrimden yaşlarda süzüldü ilginden dolayı hiç bişey yapmadım ne yapabilirimki ameliyata almadan imza alıyorlar mesuliyet kabul etmemek için kaderim öyleymiş nabıyım şimdi aya kalktığıma şükrediyorum çocuklarım var benden hizmet bekleyen onlarla ilgileniyorum sıcacık pişirip doyuruyorum çünkü ben hasta yatarken perişan oldular erkek bizim gibi ev işi bilmiyor bize iyi bakamadı sağolsun elinden gelen oydu

sağol arkadaşım biraz duygulandım gözlrimden yaşlarda süzüldü ilginden dolayı hiç bişey yapmadım ne yapabilirimki ameliyata almadan imza alıyorlar mesuliyet kabul etmemek için kaderim öyleymiş nabıyım şimdi aya kalktığıma şükrediyorum çocuklarım var benden hizmet bekleyen onlarla ilgileniyorum sıcacık pişirip doyuruyorum çünkü ben hasta yatarken perişan oldular erkek bizim gibi ev işi bilmiyor bize iyi bakamadı sağolsun elinden gelen oydu

Bence üzerine gitmelisin tamam imza attırıyorlar ama senin rızan dışında işlem gerçekleştirmiş keşke devlette başka bir kadındoğumcuda muayene olsaydın rapor çıkarsaydın inan kullanırdın
amaç doktorun deneme tahtası gibi seni kullanmasının bedelini ödemesi düşünsene senin çektiklerini belki başka bir bayanda çekecek
bu hayatta en önemli şey sağlık daha ötesimi var
amacım seni üzmek değil sadece hakkını almanı isterdim neyse çok çok geçmiş olsun ALLAH şifalar versin

annemde bu amelıyatı gecırmıştı
cok memnun zor ve

ırı bebek dogumlarından acıklık vardı sımdı eskısı gıbı oldu

canım benimde ilk doğumda çok dikişim vardı bu doktor kürtaj sonrası yırtıp yırttığı teri dikeceyi yerde eski doğum izlerimi yok etmeye çalışmış sağ tarafımdan makata kadar derin parça çıkarmış oturamıyorum makat sağ içten derin yırtık yırtık olmasaydı zorda olsa katlanıyorum dışından deri ince kendince estetik yapmışya çok dar otururken makat acoyor eeeeedar olunca nere patlıyor işte böyle hasarlıyım sen anneni söyledinya sağlıklı olmasına çok sevindim keşke bende sağlıklı olablsem yaşıyorum işte hayat devam ediyor nababilirim açma işlemi yaptırsam büyük parça çıkarılmış idrar kaçırma riski işte öyle kadermi ne öyle bilmiyorum beni kurtaracak doktor varmıdır kiloluyum kilolu insana bu yapılırmı ya

canım benimde ilk doğumda çok dikişim vardı bu doktor kürtaj sonrası yırtıp yırttığı teri dikeceyi yerde eski doğum izlerimi yok etmeye çalışmış sağ tarafımdan makata kadar derin parça çıkarmış oturamıyorum makat sağ içten derin yırtık yırtık olmasaydı zorda olsa katlanıyorum dışından deri ince kendince estetik yapmışya çok dar otururken makat acoyor eeeeedar olunca nere patlıyor işte böyle hasarlıyım sen anneni söyledinya sağlıklı olmasına çok sevindim keşke bende sağlıklı olablsem yaşıyorum işte hayat devam ediyor nababilirim açma işlemi yaptırsam büyük parça çıkarılmış idrar kaçırma riski işte öyle kadermi ne öyle bilmiyorum beni kurtaracak doktor varmıdır kiloluyum kilolu insana bu yapılırmı ya

bende oldum bu amalıyatı benım cok daar omamıs eskısınden bırazcık dar ve dıs dudakları aldırdım ama bu seferde bırını uzun bırını kısa kesmıs menun kalmadım kesınlıkle daraltma işlemını jınokloglar ama estetık ıslemını estetık uzmnı yapmalı aklınızda bulunsun olan arkadaslarım var ıkı doktor gırıyormus jınoklog ve estetık dok.. bunu paylasmak ıstedım daraltma amalıyatı da acı duymuyorsunuz ama dudaklar cok acıyor 10 gun oturuken acıyor..

Bende dün sabah oldum oturamıyorum makat acıyor tuvaletimi yapamıyorum normalmi korkuyorum iki çocuğum var

makata kadar parça çıkarıyorlar birleştirip dikiyorlar nerenizle oturuyorsunuz bir düşünün yere poponuzu koyup oturun oranızın gergin daraltılmış rahatsız olduğunu hissdin tuvalet yaparken makata kadar yufka etinizi parça çıkartılmış etinizi büyük tuvalette nekadar zorlandığınızı düşünün benim acılarımı anlarsınız keşke eskiye dönebilsem merak etmezdim güzel olmayı rahatça oturabiliyorsanız özgürce hareket edebiliyorsanız nemutlu size cinsel hayatımda öldü çünkü çıkarılan parça geri gelmiyor dönüşü olmayan yoldasınız ha iyi ameliyat olmuş olan vardır yabenim gibi derin parça çıkarırlarsa tekrar açtıramıyorum bile tuvalet kaçırma sorunu olur dediler kocalar memnun deyilse bizim yaşadıklarımızı yaşamadığı içindir nolur gereksiz yere ameliyat olmayın her dikiş kalıcı hissiyat

Merhaba ben ameliyati oldum ilk gun cok aci cektim sonra normal hayatima girip oturabildim yurudum agrida cekmedim tuvaletimi yaparken yanma oldu simdi iyiyim insallah sorun olmaz ilerleyen zamanlarda

Merhaba lazerli nasil oluyor acaba bide ameliyat sonrasi zorlandiniz mi iliski esnasinda
Günaydınn.. lazer vajinoplasti işlemi prop ile vajinal kanalın tamamını 360 derece yakarak olan bir operasyon. Yani kesik yok canım. seanslar arası 3 hafta aralıkla oldu.. 2-3 gün iyileşme süresi var ama İşlemden 4 gün sonra ilişki yasayabilirsin, sorun olmuyor

X