bende yapiyorum aklima geldikce hizlimi yapiyorsun yoksa yavas yavasmi bende istiyorum iki dogum bir sezeryan yaptim olmak istiyorum amaliyat onemli olan dr. bulmak iyisindenbu bolumu okuduktan sonra benim herifle test surusu yaptik sordum tabi bol mu diye bu arada ben sezaryan oldum esim yarin gece bakarim tekrar dedi eeee hergece diger geceye atiyor sanirsam beni kandirim cirkin emellerine alet ediyor...........ama cok uzun yillardan beri gunde 100defa pelvik kaslarimi calistiriyorum wc gittigimde idrarimi asla bir kerede birakmiyorum am emin olun bunlarin faydasini gordum en azindan esim memnun buna cok eminim ama eger yillar icinde bu ozelligini yitirirse operasyondan asla kacmam yaptiririm sadece esim degil kendim icinde bu onemli
bende yapiyorum aklima geldikce hizlimi yapiyorsun yoksa yavas yavasmi bende istiyorum iki dogum bir sezeryan yaptim olmak istiyorum amaliyat onemli olan dr. bulmak iyisinden
canım, doktorun ismini verebilirmisin?Arkadaşlar 2 ay bence de çok fazla ben vajinoplasti ve labiyoplastiye 2500 verdim geçen sene bu sene hadi ikisi 3000 olsun. Üstelik vajinoplasti sonrası ilişki yasağı 3 haftaydı bana.
Bunlar batıl inanç.hayatta hiçbişey bir erkeği dar bir vajina yada sıkı bir vajina kadar cezbertmez,geniş ve sarkık vajinalardan da nefret ederler,hatta mideleri bulanır bi çogunun
hayatta hiçbişey bir erkeği dar bir vajina yada sıkı bir vajina kadar cezbertmez,geniş ve sarkık vajinalardan da nefret ederler,hatta mideleri bulanır bi çogunun
katılmıyorum her erkek için aynı şey söz konusu değil. çok dar güzel bir vajinamın olmasına ramen partnerim için kışkırtıcı giyinmek oral sex yapmak daha baskın geliyor. erkekler için heyecan ve arzulu bir kadın yeter. isterse dünya güzeli olsun cilvesi olmadıktan sonra inanki kızlar erkekler sadece bakarda geçer... yerimseniben
ben de on ay önce oldum bu ameliyatı dr um takmıştı kafayı illaki yapacağım bu ameliyatı diye başta hiç bana uygun değil diye düşündüm neyse beni ikna etti ve yaptırdım bu ameliyatı.. eee sonuç diyeceksiniz inanın bende bilmiyorum çünkü hiç bir şey fark etmedi oysa dr um bana herşeyin çok farklı olacağını söylemişti. sadece mikroplara karşı daha kapalı oldu o kadar, bir iyiliği o........
Arkadaşlar 2 ay bence de çok fazla ben vajinoplasti ve labiyoplastiye 2500 verdim geçen sene bu sene hadi ikisi 3000 olsun. Üstelik vajinoplasti sonrası ilişki yasağı 3 haftaydı bana.
katılmıyorum her erkek için aynı şey söz konusu değil. çok dar güzel bir vajinamın olmasına ramen partnerim için kışkırtıcı giyinmek oral sex yapmak daha baskın geliyor. erkekler için heyecan ve arzulu bir kadın yeter. isterse dünya güzeli olsun cilvesi olmadıktan sonra inanki kızlar erkekler sadece bakarda geçer... yerimseniben
Arkadaslar ben vajina daraltma operasyonu oldum. Cok memnunum. 2500 tl civarinda. Sorun icteki genislikse kadindogumcular yapiyor ama dis goruntude sorunlu ise plastik cerrahlar yapiyor. Normal dogum kim ne derse desin genisletiyor durmayin yaptirin derim. sonuc super
kaydirigubbakcemileMerhaba bende bu operasyon için izmirde genital estetik merkezi doktorlarından Opr.Dr.Mustafa Alihanoğluna gittim.İyiki gitmişim.Kadınlığıma tekrar kavuştum.Cinsellik ve zevk alma neymiş tekarar ögrendim.Eşimle artık daha mutlu bir hayatımız var.Herkeze tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?