Kızlar bendede doğum sonrası ister istemez aynı dert olmuştu. Vajina daraltma için kadın doğummu plastik cerrahmı derken Gayrettepe Florans nigtingale hastanesinde plastik cerrah Op.Dr. Serkan Dinar'a ameliyat oldum.Utanmayın derdinizi anlatmanız yetiyor öyle ayrıntılı muayenesi yok bu işin.Ameliyatta siz uyuyunca doktor görüyor ve hallediyor. Ameliyat narkozla oluyor ve 1 gece hastanede kalıyorsunuz. Uyandığınızda içerde bir pansuman oluyor onu hemşire alıyor ve işlem tamam hihoyyyt
2 ay ilişki yasağı oluyor sonra normal hayat.Bu işleme 5000 tl verdim hastane dahil.
Bu kadar sorunsuz olacağı aklıma gelmezdi
5000 tl değildi şu 2 ay yasak çok uş yaaa :1shok:
kaydirigubbakcemileMerhaba bende bu operasyon için izmirde genital estetik merkezi doktorlarından Opr.Dr.Mustafa Alihanoğluna gittim.ıyiki gitmişim.Kadınlığıma tekrar kavuştum.Cinsellik ve zevk alma neymiş tekarar ögrendim.Eşimle artık daha mutlu bir hayatımız var.Herkeze tavsiye ederim.
cok paray yaaaaaaaaaaawww valla ne yapsakkii esime diyorum böyleke bölee vajinaya para memlere göbege paraa ee earii bne san para dökne kadar 20 citir alsam olmazmi deyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
YAV SANKI BU ADAMLARDA YARIN O 20 LIK CITIRINKIDE ÖYLE KALCAK DEGILYA ONUDA HALLEDERSINIZ.IYIMIS BOLAT BOLAT 20 LIK CITIR AL.SANKI KENDILERININ KI YERINDE MI DURUYOR.BIR FIKRA VARDI O AKLIMA GELDI SIMDI.sırnaşık şeycok paray yaaaaaaaaaaawww valla ne yapsakkii esime diyorum böyleke bölee vajinaya para memlere göbege paraa ee earii bne san para dökne kadar 20 citir alsam olmazmi deyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:roflol: :roflol: :roflol:
sende o herifine deki beni aldıgında ben bölemiydim sen bollaştırdın sen tamir ettir yada bunla idare ederik ikimizde 20 lik çıtırı unut dee :roflol: :roflol:
alkisalkisalkislaelaelaelaelaebogasim geli herififffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiYAV SANKI BU ADAMLARDA YARIN O 20 LIK CITIRINKIDE ÖYLE KALCAK DEGILYA ONUDA HALLEDERSINIZ.IYIMIS BOLAT BOLAT 20 LIK CITIR AL.SANKI KENDILERININ KI YERINDE MI DURUYOR.BIR FIKRA VARDI O AKLIMA GELDI SIMDI.sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?