- 9 Ekim 2021
- 13
- 3
- 31
Merhabalar 3gun sonra daha rahatım alısınca zamanla daha rahat oluyo demısınız insandan insana ı degısıyo bılmıyorum ama benm hala acıyo ben ekimin 13 ucunde ameliyat oldum 12 sinde kontrole gıtım doktor ılıskıye girebilirsiniz sorun yok dedi evet ogun yabtıgımızda girerken cok acıdı ıcındeykende acı ama ogun 2 3 sefer daha yabtık ilerleyen saatlerde yine aynısı oldu ama sonrasında 3 4 gun yabmadık sonra yabtık yıne acıdı girerken en cokta acıyo ıcınde cok vazla degıl ıcınde de acıyo ama okadar vazla degıl. Siz rahatım sımdı diyorsunuz ama bende acı oluyo neden olabilir bı fikriniz varmıMerhaba.. benimde ilişki çok acılıydı 3 gün önce tekrar denedik ve daha rahattım. Eşinin anlayışlı olması lazım. Kuruluk bende de çok fazla ama sık sık birlikte olmak gerekiyormuş hormonların normale dönmesi için. Tabi biz sık sık yapamıyoruz maalesef.
Gerçekten daha rahattım, ilk giriş aşamasında acıdı biraz hemen geçti. Eşimde canım acıyacak diye rahat olamıyordu, son seferde daha rahattı. Ama hala misyoner de yaptık. Alışınca ancak pozisyon değiştirebilirim sanırım.
Sabırlı olmak gerekiyormuş zamanla aşılıyor demekki..