Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acı veya ağrı geçmedi mi hala yoksa korkudan mı birlikte olmuyosunuz ben de korkuyorum bu dönemi atlatan birileri de cevap yazsa keskeBende mayısta oldum. Cinsel perhiz biteli bir ay oldu ama daha birlikte olmadık. Sanırım korkuyorum bende.. Eğer birlikte olursak yazarım.. doktorum kayganlaştırıcı kullan bir iki ay kuruluk olması normal dedi..
Benim operasyon sonrası hiç ağrım acım olmadı. Kendi içimde bir korku var. Bir de şöyle bende son üç aydır aşırı cinsel isteksizlik oldu bunu eşime söylemedim ama doktorumla paylaştım. Doktorum da dedi ki maalesef kadınlar böyle yapmadıkça unutuyor. Sık sık eşinle birlikte ol dedi. Ama içimdeki acıyacak korkusunu atamadım henüz..Acı veya ağrı geçmedi mi hala yoksa korkudan mı birlikte olmuyosunuz ben de korkuyorum bu dönemi atlatan birileri de cevap yazsa keske
Umarım normale döner her şey sizin icinBenim operasyon sonrası hiç ağrım acım olmadı. Kendi içimde bir korku var. Bir de şöyle bende son üç aydır aşırı cinsel isteksizlik oldu bunu eşime söylemedim ama doktorumla paylaştım. Doktorum da dedi ki maalesef kadınlar böyle yapmadıkça unutuyor. Sık sık eşinle birlikte ol dedi. Ama içimdeki acıyacak korkusunu atamadım henüz..
Umarım...Umarım normale döner her şey sizin icin
Merhaba.. birliktelik yaşadınız mı? Benim için çok zor oluyor. Nasıl alışacağım?Umarım normale döner her şey sizin icin
Hayır daha cinsel perhiz süremiz bitmedi 10 gün sonra biticekMerhaba.. birliktelik yaşadınız mı? Benim için çok zor oluyor. Nasıl alışacağım?
Bu akşam bitio gelişmeleri yazarımMerhaba perhiziniz bitti mi nasılsınız
Merhaba.. benimde ilişki çok acılıydı 3 gün önce tekrar denedik ve daha rahattım. Eşinin anlayışlı olması lazım. Kuruluk bende de çok fazla ama sık sık birlikte olmak gerekiyormuş hormonların normale dönmesi için. Tabi biz sık sık yapamıyoruz maalesef.Cinsel hayatım bitti resmen zaman geçtikçe daha da azalıyo sulanma vs. Gercekten büyüklerimiz haklıymış ameliyat bıçağı hangi bölgeye değerse asla eskisi gibi olmazmış cinsellik=acı artık benim için eşimi kasmamak için rol yapmaktan sıkıldım neden ameliyat oldun diye ayrıca bi azar işitmekte istemiyorum
Ay benim içinde resmen çileye dönüştü cinsellik ne zaman eskisi gibi olacak bilmiyorum eşim çok geriliyor ne gerek vardı ben sıkıntı yaptım mı vs diye ki ben yok sıkıntı ben normalim acımıyor vs diye onu rahatlatmaya çalışıyorum umarım bizim de artık kasmadan acımadan yaşayacağımız günler gelir kolaylıklar ve şifa diliyorumCinsel hayatım bitti resmen zaman geçtikçe daha da azalıyo sulanma vs. Gercekten büyüklerimiz haklıymış ameliyat bıçağı hangi bölgeye değerse asla eskisi gibi olmazmış cinsellik=acı artık benim için eşimi kasmamak için rol yapmaktan sıkıldım neden ameliyat oldun diye ayrıca bi azar işitmekte istemiyorum
Merhaba nerede oldunuz acaba bir sıkıntı var mj memnun musunuzBende mayısta oldum. Cinsel perhiz biteli bir ay oldu ama daha birlikte olmadık. Sanırım korkuyorum bende.. Eğer birlikte olursak yazarım.. doktorum kayganlaştırıcı kullan bir iki ay kuruluk olması normal dedi..
Merhaba.. Ankara da oldum ben. İlk 4 birliktelik zordu. Şimdi daha iyi gidiyor. Alışıyorum zamanla. Eşim çok memnun,o memnun olunca bende kendimi iyi hissediyorum tabi.Merhaba nerede oldunuz acaba bir sıkıntı var mj memnun musunuz
Yanı ılk ılıskıye girerken agrı acı yabıyo sokmakla zorlanıyor fkat ıcıne girinceye acıyo ama girerken kadar olmasada ama bu kısıden kısıye degısırmı bılememMerhabalar bir ay önce vajina daraltma ameliyatı oldum bir ay sonra cinsel perhizim bitecek beni korkular sarmaya başladı.Cok darlık olur mu diye daha önce bu ameliyatı olan biri varsa cinsel perhiz sonrası deneyimlerini paylaşabilir mi
Ben bu gecen ayın 13 ucunde oldum Ekim 13 unde oldum daraltma 30 gun sonra kontrole gıtım doktorum ılıskıye girmem de bı sorun olmayacağını soyledı evet bende korkuyordum gauganlastırıcı olursa daha iyi olur dedı ve biz kayganlastırıvı kullanmadık alamadık cunku ıslak falan fılan ama sunu dıye bılurm arkadaşlar girerken ılk cok acıyo ıcınde de acıyo bıraz ama ılk girerken daha cok acıyo ve bı kac kez daha yabtık girerken yine acıyo bu durum degısırmı bılmıyorumAcı veya ağrı geçmedi mi hala yoksa korkudan mı birlikte olmuyosunuz ben de korkuyorum bu dönemi atlatan birileri de cevap yazsa keske