Tahriş olmuş olabilr bide günlük ped kullanma peçete koy oda çok iyi geliyorBu ay korunmayı bıraktık iki kere ilişki oldu eşim bosalmasa hiç bişey yok boşalınca yanmam oldu bugün üstüne otururken de agriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahriş olmuş olabilr bide günlük ped kullanma peçete koy oda çok iyi geliyorBu ay korunmayı bıraktık iki kere ilişki oldu eşim bosalmasa hiç bişey yok boşalınca yanmam oldu bugün üstüne otururken de agriyor
Yok canım kullanmıyorumda erkeğin sperminde asidik maddeler varmış oda yaparmisTahriş olmuş olabilr bide günlük ped kullanma peçete koy oda çok iyi geliyor
Aynen oda yapıyormuş. Neyse inşallah faydasını görürsün bebek düşünüyor musun?Yok canım kullanmıyorumda erkeğin sperminde asidik maddeler varmış oda yaparmis
Evet o yüzden korunmayı bıraktık bu ay inşallah güzel haberler alırımAynen oda yapıyormuş. Neyse inşallah faydasını görürsün bebek düşünüyor musun?
İnşallah canım regl ne zaman?Evet o yüzden korunmayı bıraktık bu ay inşallah güzel haberler alırım
17 Kasım daha coookİnşallah canım regl ne zaman?
Ooo bekle bakalım bekle17 Kasım daha coook
Sen istiyor musunOoo bekle bakalım bekle
Benim daha evlilik çok yeni 4 aya girecez ama tabi bu ay Bi kaçamak yaptık bakalımSen istiyor musun
Senin boşalma olmadan mi yanıyordu.Ben yanlış anlamışım.Sen yeni evli oldugun icin olmuştur zatenBenim daha evlilik çok yeni 4 aya girecez ama tabi bu ay Bi kaçamak yaptık bakalım
Yok daha önce de boşalma oldu yanma oldu sonrasında Bi süre yapmayalım dedik geçen yapınca boşalma oldu ama bu sefer çok çok fazla yanma olmadıSenin boşalma olmadan mi yanıyordu.Ben yanlış anlamışım.Sen yeni evli oldugun icin olmuştur zaten
Ama evet yeni evli olmadan kaynaklı olarak da boşalınca yanma olmuş olabilrSenin boşalma olmadan mi yanıyordu.Ben yanlış anlamışım.Sen yeni evli oldugun icin olmuştur zaten
Benimde ilkinde olmadı ama ikincisinde çok oldu.İnsallah fitiller ise yararYok daha önce de boşalma oldu yanma oldu sonrasında Bi süre yapmayalım dedik geçen yapınca boşalma oldu ama bu sefer çok çok fazla yanma olmadı
İnşallah inşallah valla her türlü hastalık zorBenimde ilkinde olmadı ama ikincisinde çok oldu.İnsallah fitiller ise yarar
Bu kınuda öneriniz var mıSürdüğünüz krem vajinanızın yapısını bozmakla kalmaz spermin kalitesini de bozar. bebek ihtimali minimuma düşer. Kuruluk yaşıyorsanız doktorla bunu görüşün. Sperme etki etmeyen kayganlaştırıcı jel kullanın.