Tamam çok teşekkür ederim yaa dediğim gibi işte bilmeyince böyle sıkıntılar olabiliyorTabii ki ondan olur. Krem, bebek yağı vs kullanmayın. Amacına uygun kayganlaştırıcılar satılıyor. Vajina ph’ına zarar vermezler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam çok teşekkür ederim yaa dediğim gibi işte bilmeyince böyle sıkıntılar olabiliyorTabii ki ondan olur. Krem, bebek yağı vs kullanmayın. Amacına uygun kayganlaştırıcılar satılıyor. Vajina ph’ına zarar vermezler.
Hayır yok ben 3 aylık evliyim. :) aslında çok istiyorum ama beklesem mi diye de düşünüyorum :)Sağ olasın canım sende bebis var mı:)
Bende hiç bir şey bilmiyordum yumurtlama pko her şeyi evlenince öğrendim bende çok araştırdım ah ah işte yavaş yavaş öğreniyoruzValla 28 yaşında olabilrim evet ama hiç bir bilgim yok inanın burda okuya okuya öğreniyorum çoğu şeyi
Kesinlikle. İşte burdaki tecrübeli bilen insanlara sorarak öğrenmek önemliBende hiç bir şey bilmiyordum yumurtlama pko her şeyi evlenince öğrendim bende çok araştırdım ah ah işte yavaş yavaş öğreniyoruz
aa öylemi korunma canım oluruna bırak daha yeni evlimisin hiç takma ama.korunmadaHayır yok ben 3 aylık evliyim. :) aslında çok istiyorum ama beklesem mi diye de düşünüyorum :)
Korunuyordum ama baktım düşününce ekonomi zaten kötü belki daha da kötüye gidecek ee beklersem istediğim zaman da olmıcak ondan dolayı akışına bırakıp korunmamaya başladımaa öylemi korunma canım oluruna bırak daha yeni evlimisin hiç takma ama.korunmada
En güzeli akışına bırakmak :)Korunuyordum ama baktım düşününce ekonomi zaten kötü belki daha da kötüye gidecek ee beklersem istediğim zaman da olmıcak ondan dolayı akışına bırakıp korunmamaya başladım
Belkide öyle hayırlısı :) siz ne kadar süredir evlisiniz? Ve kaç aylık hamilesiniz?En güzeli akışına bırakmak :)
Kesinlikle hiç birşey sürme. Vajinanın yapısını bozarsın. Sonra gelsin geçmek bilmeyen problemler. Çok uğraşırsın. Kremi ne amaçla sürdün kayganlaştırıcı olarak mı? Korunmuyorsunda bebek düşünüyor musun?Evet yani birşey olmaz diye düşündüm ama sanırım şimdi düşününce yanlış yapmışım ondan dolayı tahriş olmuş Yaa cidden bilmeyince sıkıntı olmaz diye düşünüyorsunuz ama sonuçları kötü
Aynen acısı çok olduğu için acaba işe yarar mı diye sürmüştüm.Kesinlikle hiç birşey sürme. Vajinanın yapısını bozarsın. Sonra gelsin geçmek bilmeyen problemler. Çok uğraşırsın. Kremi ne amaçla sürdün kayganlaştırıcı olarak mı? Korunmuyorsunda bebek düşünüyor musun?
Ben şuan Eylülun 20 sinde 2 sene olucak hayırlısıyla 1 kaybim var şuan yeni hamileyim 6+1 günlukBelkide öyle hayırlısı :) siz ne kadar süredir evlisiniz? Ve kaç aylık hamilesiniz?
Sürdüğünüz krem vajinanızın yapısını bozmakla kalmaz spermin kalitesini de bozar. bebek ihtimali minimuma düşer. Kuruluk yaşıyorsanız doktorla bunu görüşün. Sperme etki etmeyen kayganlaştırıcı jel kullanın.Aynen acısı çok olduğu için acaba işe yarar mı diye sürmüştüm.
Evet istiyorum yani olursa olsun akışına bırakalım dedim çünkü ben hemen herşeye stres yapan biriyim yarın bir gün çok istediğim zaman olmazsa bu sefer stres yapıp hiç olmaz diye korkuyrm.
Başınız sağ olsun. Rabbim aynı acıları tekrardan yaşatmasın inşallah. Erken evlenmişsin :)Ben şuan Eylülun 20 sinde 2 sene olucak hayırlısıyla 1 kaybim var şuan yeni hamileyim 6+1 günluk
Anladım yani ben şuan son yaşadığım ilişkide istesem bile hamile kalamam gibi görünüyor kremden dolayı :) gerçekten çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Bilmeyince böyle şeyler hep oluyorSürdüğünüz krem vajinanızın yapısını bozmakla kalmaz spermin kalitesini de bozar. bebek ihtimali minimuma düşer. Kuruluk yaşıyorsanız doktorla bunu görüşün. Sperme etki etmeyen kayganlaştırıcı jel kullanın.
Severekti ya ondan biraz erken oldu çok sağ olun bebeğim büyük değildi 6 haftalık ti kalp atımı olmayınca kürtaj olmuştum ama yinede aynı şeylere yaşamak istemiyorum Allah korusunBaşınız sağ olsun. Rabbim aynı acıları tekrardan yaşatmasın inşallah. Erken evlenmişsin :)
Sevince öyle oluyor demekki :) Allah korusun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahSeverekti ya ondan biraz erken oldu çok sağ olun bebeğim büyük değildi 6 haftalık ti kalp atımı olmayınca kürtaj olmuştum ama yinede aynı şeylere yaşamak istemiyorum Allah korusun
Sizi tenzih ediyorum bilin diye söylüyorum. Burada kayganlaşması için, tükürükle bile ıslatanları duyduk. Bu da sağlıksız bir yol. Aklınızda bulunsun.Anladım yani ben şuan son yaşadığım ilişkide istesem bile hamile kalamam gibi görünüyor kremden dolayı :) gerçekten çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Bilmeyince böyle şeyler hep oluyor
Bence hiç birşey yapmadan gelişi güzel devam etmeli gibi çok teşekkür ederimSizi tenzih ediyorum bilin diye söylüyorum. Burada kayganlaşması için, tükürükle bile ıslatanları duyduk. Bu da sağlıksız bir yol. Aklınızda bulunsun.
Amin amin sizde en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsınızSevince öyle oluyor demekki :) Allah korusun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah