Vajina da kaşıntı acil yardım

dersem22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2019
38
4
86
29
Merhabalar kızlar
Geçmek bilmeyen kaşıntı ile mücadele ediyorum
Regli dönemi bittikten sonra 5 gün içinde bi daha regli gördüm şu anda son günüm o da bitiyor ayrıca bende polikistik over de var. Bir de regli döneminden beri ilk regli döneminden beri aşırı bir kaşıntı var vajina dudaklarımda. Mantara benzer bişey yok dışarda bişey görünmüyor. Gerçekten artık çıldırıcam yapılacak bişey var mıdır ? Yardımcı olur musunuz ?

Merhabalar kızlar
Geçmek bilmeyen kaşıntı ile mücadele ediyorum
Regli dönemi bittikten sonra 5 gün içinde bi daha regli gördüm şu anda son günüm o da bitiyor ayrıca bende polikistik over de var. Bir de regli döneminden beri ilk regli döneminden beri aşırı bir kaşıntı var vajina dudaklarımda. Mantara benzer bişey yok dışarda bişey görünmüyor. Gerçekten artık çıldırıcam yapılacak bişey var mıdır ? Yardımcı olur musunuz ?
Merhaba doktora gidemiuorsaniz yukarda arkadasin dedigi travazol kremi alin veya daktakort alin.Eczanede sorsaniz onlarda krem verir.Bu eziyeti niye cekiyorsunuz 3 gunde iyilesme oluyor .Sanirim sizinde pedlerle ve islaklikla alakali enfeksiyon .

Geçer gibi olduğunu düşünüyorum. Bi gün sıkıntı yoksa ikinci gün oluyor ondan dolayı emin olamıyor insan. Teşekkür ederim gene de

Tekrar merhaba önceki cevabı kucağımda bebek ile yazdım , daha önce yorum yaptığım bir konunun devamı sanmıştım şimdi sizin konunuz olduğununu farkettim.Ara kanma pko dandır bir ara ultrasonla kistlere baktırın bence, şuan doktora gidemiyorsanız yukarıda yazdıgım kremleri alıp sürebilirsiniz.7 -10 gun sürmelisiniz, hatta ağda, jiletten sonra ve adet bitincede bir kaç gün sürün.Ben bu yaz lohusayken sıcaklarda 40 gun ped koymaktan çok kotu olmuştum bu kremlerle geçiveriyor.

Tekrar merhaba önceki cevabı kucağımda bebek ile yazdım , daha önce yorum yaptığım bir konunun devamı sanmıştım şimdi sizin konunuz olduğununu farkettim.Ara kanma pko dandır bir ara ultrasonla kistlere baktırın bence, şuan doktora gidemiyorsanız yukarıda yazdıgım kremleri alıp sürebilirsiniz.7 -10 gun sürmelisiniz, hatta ağda, jiletten sonra ve adet bitincede bir kaç gün sürün.Ben bu yaz lohusayken sıcaklarda 40 gun ped koymaktan çok kotu olmuştum bu kremlerle geçiveriyor.

Peki krem kullanmadan elma sirkesini de çok öneriyorlar siz önerir misiniz ? Önerirseniz elma sirkesini nasıl kullanmam gerekir. ?

Elma sirkesini su ile seyreltip taharetlenirseniz geciyor bende ise yaramisti birde sarimsagi soyup gazli beze sarip vajina agzina yerlestirin bir kac gun bunu deneyin ben bununda faydasini gordum

Bu krem pahali degil, ilaci varken sirkeyle vs ugrasmayi gereksiz goruyorum .Ben hic sirke denemedim doktorun verdigi kremi kullandim ssdece.

Back