Vajina bolgesinde bir hastalik sanirim

Kelebekasdasd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Ewet benim sorunum vajina bolgesinde buyume oldu cok korkuyorum bi gece vajina bolgemde kasinti oldu ben de aldirmadan kasiyordum sonra sabah kalktigimda ise vagina bolgemdeki ic dudaklardan biri sarkmis o gece kasinan yer acaba ameliyatlikmi dwgil mi korkuyorum daha anneme soyliyemedim sonra o vajina bolgemde gun boyu boyle degisik bi sivi geldi kotu bisey mi acaba daha 15 yasindayim ilerki hayatimda bisey olur mu

Aslında kesinlikle doktora gitmen gerek ama, anlattıklarından mantar enfeksiyonu olma ihitmali çok yükske. Kaşınmaya devam ediyor mu? Antibiyotik gibi bir şey kullanmış mıydın yakın zamanda?

Büyük olasılıkla mantar enfeksiyonudur, ilişki olmasa da olan bir durum aşırı yaygın. Tedavisi de çok kolay. Doktora gidebilsen çok iyi olur.

Durduk yere de olabilir. Mantar başta daha çok kaşıntı yapar, kokusuz peynir gibi akıntı olabilir. Ayrıca kaşımaktan dolayı zedelenmiş olabilir. Ama dediğim gibi kesinlikle doktora bir görünmekte fayda var ama korkmaya gerek yok, çok kolay tedavi edilen bir rahatsızlık, bir tane hapla geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…