vajina acısı

Gerçekten faydası oldu mu Hindistan cevizi yağının? nasıl kullanıyorsunuz, kaç günde bir anlatabilir misiniz?ben de aylardır sizin yaşadığınız sorunu yaşıyorum eşime acımaya başladım zira resmen bu genç yaşında haftada bir adama ya veriyorum ya vermiyorum:))))ha unutmadan bir de saçma sapan yorumlar yapıp kendini sizden daha Zeki daha kültürlü göstermeye çalışanları sallamayın onlar gerçek hayatta mutsuz ve zavallı tipler olur genelde😉

hayiz adet regl sonuç olarak hepsi aynı mana yeni duydunuz sanırım.Ve evet 4 yıldır kadın doğum yüzu gördüm bir problem yok denildi o yuzdn bende belki başka sekilde atlatanlar olmustur diye sormak istedim 🤷🏻‍♀️
Baska bi doktora gitseniz

Son düzenleme:
merhaba kızlar 4 yıllık evliyim.Iliski konusunda eşim de bende cok istekliyiz neredeyse her gün ilişkiye giriyoruz bazen gunde iki kere.Ancak devamli vajinamda yanma ve acı oluuo iliskiden sonra mesela hayiz günüm 10 gün suruyir 10 gun aradan sonra iliskiye giriyiruz islanmada oluyo istekte hersey yolunda ama iliski sonrasi acı yanma oluyor afedersiniz tuvalette zorlaniyirum bu durumdan.Ara vermekte etkilemiyor yani durumu.Çok ta iyi bakıyorum jeller kremler bakiminida yapiyorum ancak 4 yıldır boyle.Çok afedersiniz penisin kalinligindanmi acaba diyorum.bu durumda olup çare bulan var mı?
Enfeksiyon olabilir arada bende de oluyor , bi doktora görünün isterseniz

merhaba kızlar 4 yıllık evliyim.Iliski konusunda eşim de bende cok istekliyiz neredeyse her gün ilişkiye giriyoruz bazen gunde iki kere.Ancak devamli vajinamda yanma ve acı oluuo iliskiden sonra mesela hayiz günüm 10 gün suruyir 10 gun aradan sonra iliskiye giriyiruz islanmada oluyo istekte hersey yolunda ama iliski sonrasi acı yanma oluyor afedersiniz tuvalette zorlaniyirum bu durumdan.Ara vermekte etkilemiyor yani durumu.Çok ta iyi bakıyorum jeller kremler bakiminida yapiyorum ancak 4 yıldır boyle.Çok afedersiniz penisin kalinligindanmi acaba diyorum.bu durumda olup çare bulan var mı?
Bence cok iliskiye girmeden omabilir 2 gunde bire dusurseniz gunde 2 sefer deilde belki oyle onlersiniz banada birkere olmusdu ve benim gun icinde sizin gibi 2kez girdigim icon yanmalar oldu wcde zormanmalar olduki yerimde duramadim engeksiyon kapmisdim ve ebeye gittim bir ilac verdi aninda kesdi sizde bi deneyin 2 gunde bir iliskiye girmeyi belki oyle duzelir

Cevapların hepsini okuyamadım inşallah alakasız bişey yazmamışımdır bende de bir dönem aynı sorun vardı bir süre sonra kendim farkettim durex marka prezervatife alerjim varmış diğer markaya geçince hiç sorun kalmamıştı belki ilgisi olabilir eğer kullanıyorsanız

Vajına Bakimi ıcın jel krem degıl temiz tutmak onemlı.
Jelle kremle florasını bozacaksın vajınanın

Gerçekten faydası oldu mu Hindistan cevizi yağının? nasıl kullanıyorsunuz, kaç günde bir anlatabilir misiniz?ben de aylardır sizin yaşadığınız sorunu yaşıyorum eşime acımaya başladım zira resmen bu genç yaşında haftada bir adama ya veriyorum ya vermiyorum:))))ha unutmadan bir de saçma sapan yorumlar yapıp kendini sizden daha Zeki daha kültürlü göstermeye çalışanları sallamayın onlar gerçek hayatta mutsuz ve zavallı tipler olur genelde😉
katılıyorum 🙃 evet cok faydasini gördüm iliski oncesi ve her duş sonrasi suruyorum hic bir problemim kalmadi cok faydasini gordum.Alacaksaniz tamamrn dogal olandan alin icinjz rahat kullanirsiniz inşaallah sizede faydasi olur 🌼

Bi kelimeye neden bu kadar takılır insan...
İnsanlar fabrikada standart olarak üretilmiyor, herkesin kendine göre bir telaffuzu olabilir, kültürü farklı olabilir, canı o kelimeyi kullanmak istemiş olabilir. Hayır konuyu okuycam zırt pırt araya girmiş bişey yetkilisi gibi. Neyse... konuya dönmeye çalışayım. Çok ilişkiye girdiğiniz için belki bi tahriş oluşuyordur ya da enfeksiyon da olabilir. Çok sık ilişki yaşadığımda bisüre sonra illaki mantar enfeksiyonu yaşarım ben, bünyem yatkın. Öyle bişey olabilir. Bide benim doktorum vajinaya mümkün olduğunca kimyasal bişey sürme demişti, hatta sabunlama dedi sadece su ile yıkamalıymışım

ben cabuk orgazm oluyorum devam edemıyoruz genelde

katılıyorum 🙃 evet cok faydasini gördüm iliski oncesi ve her duş sonrasi suruyorum hic bir problemim kalmadi cok faydasini gordum.Alacaksaniz tamamrn dogal olandan alin icinjz rahat kullanirsiniz inşaallah sizede faydasi olur 🌼
merhabalar...bende de ayni durum var...marka.olarak.nerden aldiniz hindistan cevizi yagini? yazarsanz svinirim

X