vajina acısı

Ben 🤚🏻 3 yıldır evliyim. Her ilişki sonrası mi olur yanma acıma ağrı. Vajinismus değilim. Islaklık desen gırla oluyor, istek zaten var. Gel gelelim geçmiyor. Hatta kaç tane konu başlığı açtım bununla ilgili... Hindistan cevizi yağı, bebe yağı ve daha nicesi. 16 krem kullanmışım, jeller, hormon kremleri, fitiller, antibiyotikler, mantar hapları... saymakla bitmez. Smear temiz, hpv temiz, mantar yok, Aktif bir hastalık yok. Çözümü bulamadılar. Ben de Temmuz ayında Süleyman Akhan’a gideceğim. İnşallah son defa çare arayışım olur 🤲🏻

Ben 🤚🏻 3 yıldır evliyim. Her ilişki sonrası mi olur yanma acıma ağrı. Vajinismus değilim. Islaklık desen gırla oluyor, istek zaten var. Gel gelelim geçmiyor. Hatta kaç tane konu başlığı açtım bununla ilgili... Hindistan cevizi yağı, bebe yağı ve daha nicesi. 16 krem kullanmışım, jeller, hormon kremleri, fitiller, antibiyotikler, mantar hapları... saymakla bitmez. Smear temiz, hpv temiz, mantar yok, Aktif bir hastalık yok. Çözümü bulamadılar. Ben de Temmuz ayında Süleyman Akhan’a gideceğim. İnşallah son defa çare arayışım olur 🤲🏻
çok zor ya inşALLAH sizde çözümünü bulursunuz hindistan cevizi yağı tamamen geçirdi benm sorunumu iyiki yazmışım buraya

Tamam canım, çok teşekkür ederim. Evde var 1 kavanoz. Devam edeyim ben de bari. Çok da vıcık bir şey ama napalım 🤷🏻‍♀️ ☺️

süleyman engin akhan harika biri. 👍🏻👍🏻

Merhaba. Benim jinekoloğum bana bu konuda en güzel çözümü verdi; Organik hindistan cevizi yağı. Yıllar oldu, iyiki diyorum, iyiki danışmışım bu konuyu kendisine🙏 Banyonuzda bulundurun hep. Biraz yağı parmaklarınıza alın bakım yapar gibi, hafifçe nazikçe sürün, çok işe yarıyor, bir süre sonra cildinizin rahatladığını hissedeceksiniz. Ayrıca ilişkideki kuruluğa karşı da kimyasal kremler, jeller kullanmak yerine, hindistan cevizi yağı kullanın. Hem hindistan cevizinin o hoş kokusu da Parfüm gibi oluyor, hemde tamamen organik ve oldukça da ucuz😊 Bu mucize yağı sadece yemekle kalmayın, cildinize, saçınıza, heryerinize sürebilirsiniz. Bana teşekkür edeceksiniz
Teşekkür ederiz🤣🤣🤣🤣

Ya Alakasız ama Hindistan cevizi yağı çocuğa engel olur mu bi fikriniz var mı

Babystart çok pahalı geldi bana
Ve şekli bozuk olan spermleri bile yumurtaya ulaştırdığı için gebelik oluyor düşükle sonuçlanıyor deniliyor

Canım pahalı ama uzun gidiyor. Bir de en güvenilir o. İlk zamanlar normal kayganlaştırıcı kullandım onlar çatır çatır yaktı beni. Bu babystart hiç dokunmadı
Beni de aşırı yaktı kayganlaştırıcı
Bebeyağı kullanıyorum şu an bi sıkıntı yok ama hamile kalamadım

Beni de aşırı yaktı kayganlaştırıcı
Bebeyağı kullanıyorum şu an bi sıkıntı yok ama hamile kalamadım
Bebe yağı ben de kullandım ama hiçbiri fayda etmedi. Babystartla da hamile kalamadım. Vakti gelmedi demek ki 🤷🏻‍♀️

X