vajina acısı

bence ıslaklık yetmiyor ve tahriş oluyo.4 yıldır süren enfeksiyon falan olmaz.dokora da gittim demişsiniz.ordan koca çocuk çıkıyo yani yeteri kadar esnek bi yapı.temizlik jelleri falan çok sağlıklı değil onları kullanmayın yalnızca su kullanın yeterli.kayganlaştırıcı jel bol bol uygulayın birkaç sefer hatta, ön sevişmeyi uzun tutun siz daha da gevşeyin, her seferinde canım acıyo psikolojisiyle ister istemez siz fark etmeden de kendinizi kasıyor olabilirsiniz, pozisyon değiştirerek deneyin bir de.
Merhaba. Benim jinekoloğum bana bu konuda en güzel çözümü verdi; Organik hindistan cevizi yağı. Yıllar oldu, iyiki diyorum, iyiki danışmışım bu konuyu kendisine🙏 Banyonuzda bulundurun hep. Biraz yağı parmaklarınıza alın bakım yapar gibi, hafifçe nazikçe sürün, çok işe yarıyor, bir süre sonra cildinizin rahatladığını hissedeceksiniz. Ayrıca ilişkideki kuruluğa karşı da kimyasal kremler, jeller kullanmak yerine, hindistan cevizi yağı kullanın. Hem hindistan cevizinin o hoş kokusu da Parfüm gibi oluyor, hemde tamamen organik ve oldukça da ucuz😊 Bu mucize yağı sadece yemekle kalmayın, cildinize, saçınıza, heryerinize sürebilirsiniz. Bana teşekkür edeceksiniz
oylemi cok tesekkur ederim ya hemen alayım kremleri bikarim iyi gelsin yeterki 🤗

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir birde ıslaklık oluyor demişsiniz ama bence yeterince olmuyor olabilir bende bir sure oyle oldu jel kullanıyorduk.
belkide olabilir biri hindistan cevizi yagi söylemiş onu deneyecgm olmadi kayganlastiriciyda denrrim teşekkür ederim

Bende yasadim bu sorunu iltihap var ilac vs kullandim ama sonra tekrarladi oncelikle sudan baska birşey kullanmiyorum artik vr ıslak mendil kesinlikle kullanmiyorum iliskiden ve lavabo ihtiyacından sonra bol su ile yıkıyorum ve daha rahatim artik

Bende yasadim bu sorunu iltihap var ilac vs kullandim ama sonra tekrarladi oncelikle sudan baska birşey kullanmiyorum artik vr ıslak mendil kesinlikle kullanmiyorum iliskiden ve lavabo ihtiyacından sonra bol su ile yıkıyorum ve daha rahatim artik
bende iltihap yok kremler iyi geliuodur diye kullanıyodum birakicam

bende iltihap yok kremler iyi geliuodur diye kullanıyodum birakicam
Bende kullaniyordum ama dr.tavsiyesi ile biraktim hassas bolge oldugu icin tahris ve alerji riskine karsi su disinda bisey önermiyor umarim duzelir gercekten zor bir durum yasayan bilir eslere anlatmak bile zor bazen

Bende kullaniyordum ama dr.tavsiyesi ile biraktim hassas bolge oldugu icin tahris ve alerji riskine karsi su disinda bisey önermiyor umarim duzelir gercekten zor bir durum yasayan bilir eslere anlatmak bile zor bazen
umarim ya gerçekten oranin acisi baska oluyor😐

Merhaba. Benim jinekoloğum bana bu konuda en güzel çözümü verdi; Organik hindistan cevizi yağı. Yıllar oldu, iyiki diyorum, iyiki danışmışım bu konuyu kendisine🙏 Banyonuzda bulundurun hep. Biraz yağı parmaklarınıza alın bakım yapar gibi, hafifçe nazikçe sürün, çok işe yarıyor, bir süre sonra cildinizin rahatladığını hissedeceksiniz. Ayrıca ilişkideki kuruluğa karşı da kimyasal kremler, jeller kullanmak yerine, hindistan cevizi yağı kullanın. Hem hindistan cevizinin o hoş kokusu da Parfüm gibi oluyor, hemde tamamen organik ve oldukça da ucuz😊 Bu mucize yağı sadece yemekle kalmayın, cildinize, saçınıza, heryerinize sürebilirsiniz. Bana teşekkür edeceksiniz
size nasıl teşekkür etsem bilemiyorum o kadar iyi geldiki hiç bir sorunum kalmadı gerçekten bu bilgiyi paylaşıp yardımcı olduğunuz için çokteşkkür ederim artık tek kulladığm şey hindistan cevizi yağı :)

size nasıl teşekkür etsem bilemiyorum o kadar iyi geldiki hiç bir sorunum kalmadı gerçekten bu bilgiyi paylaşıp yardımcı olduğunuz için çokteşkkür ederim artık tek kulladığm şey hindistan cevizi yağı :)
Rica ederimm🥰 Sağlıklı günler diliyorum

ilişkiden önce siz bir miktar hindistan cevizi yağı mı sürüyorsunuz yani tarifi doğru almak için soruyorum :KK70: eşiniz bir şey sürmüyor sadece bu mu?

merhaba kızlar 4 yıllık evliyim.Iliski konusunda eşim de bende cok istekliyiz neredeyse her gün ilişkiye giriyoruz bazen gunde iki kere.Ancak devamli vajinamda yanma ve acı oluuo iliskiden sonra mesela hayiz günüm 10 gün suruyir 10 gun aradan sonra iliskiye giriyiruz islanmada oluyo istekte hersey yolunda ama iliski sonrasi acı yanma oluyor afedersiniz tuvalette zorlaniyirum bu durumdan.Ara vermekte etkilemiyor yani durumu.Çok ta iyi bakıyorum jeller kremler bakiminida yapiyorum ancak 4 yıldır boyle.Çok afedersiniz penisin kalinligindanmi acaba diyorum.bu durumda olup çare bulan var mı?
Ay cnm ya erkek sandim seni dalgaya alacaktım.Gercekten öyleyse enfeksiyon vardir.Kadin doğuma git fitil verirler kullan geçer

ilişkiden önce siz bir miktar hindistan cevizi yağı mı sürüyorsunuz yani tarifi doğru almak için soruyorum :KK70: eşiniz bir şey sürmüyor sadece bu mu?
evet sadece bu birde sadece ilişkidede değil duştan sonrada sürüyorum gerçekten çok iyi geldi hiç sorunum kalmadı ayrıca saçıma ellerime heryere kullanıyorum mucize birşeymiş :)

evet sadece bu birde sadece ilişkidede değil duştan sonrada sürüyorum gerçekten çok iyi geldi hiç sorunum kalmadı ayrıca saçıma ellerime heryere kullanıyorum mucize birşeymiş :)
aa anladım çok teşekkürler :) saça maske şeklinde ve bacaklarıma hep sürüyorum ben de :süslü:

Bu bahsettiginiz sorun bende iliskiye uzun suee ara verince oluyor. Ya da yeterli islaklik olmadiginda ve kastigimda.
Ama siz her gun oluyor diyorsunuz. Enfeksiyon veya mantar geldi aklima. Enfeksiyonda da bu bahsettiginiz sorun oluyor.

X